Движение на българските майки - ПЛОВДИВ тема 28

• 47 288
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив

До тук сме 4-ри, срещата ще е в   сряда  17,30   МОЛ Пловдив ет. 3

# 271
  • Пловдив
Срещата в сряда се състоя, бяхме аз, Ани, Милена, Силвето, Кики и Киро, обсъждахме предстоящите посещения в домовете, както и с какви забавления да зарадваме децата в близките месеци.

Мили, честит рожден ден, все така всеотдайна и готина, много здраве, късмет, положителни емоции ти желая и нека всичко, за което мечтаеш да ти се случва   newsm59

# 272
Миленка  Hug и   bouquet от мен с най-сърдечни пожелания за всичко добро и хубаво в живота ти!!!

Не можах да дойда на срещата-имах лош късмет с КАТ: аха-аха да ми приемат документите за подновяване на книжка и ... върнаха ме при джипито  ooooh!

Но да знаете, че съм с вас, много моля бройте ме за посещенията  Peace

Намислила съм, ако успея да направя диабетичен козунак и кифлички за Великден за онова момче с диабет  Simple Smile

# 273
  • Пловдив
Честит рожден ден, Мили! Весел празник ти пожелавам!
Искаше ми се и аз да дойда на срещата, но малката е болничка.Нещо не и понесе това топло време.
Но нищо, вие ще кажете какво сте решили и дано успея да се включа.

# 274
  • пловдив
Честит рожден ден, Мили! Да си жива и здрава, обичана и закриляна! Весел празник и .... да не забравиш да почерпиш  Mr. Green Докато подреждаш почерпката, да си връча....

# 275
  • Пловдив
Благодаря ви от сърце момичета! Hug Виртуална почерпка от мен:

# 276
Честит Рожден Ден Мили!!!

newsm59 

Броят на свещичките няма значение. Важно е ти на колко се чувстваш   Simple Smile

party023

# 277
  • Пловдив
Шефче, честит рожден ден! Горе главата и дръж редиците стегнати, че оредяха Wink
Аз много се надявах със затоплянето на времето да започна по-често да се присъединявам и реално, но уви - пак сме болни и ще продължа с моралната подкрепа засега.

# 278
Честит рожден ден Милена!!!
С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си; смелост - да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш; и много любов, за да дава смисъл на всичко това!

# 279
  • Пловдив
Момичета, на последната ни среща умувахме на какви развлечения може да заведем децата от домовете,
за малките от Зелениково и Нареченски бани избрахме куклен театър и детски център, кукления театър ще го организираме както до сега  пиесата да се играе при тях, а забавленията ще са в  Тон бонбон при Поля, която ще поеме гостуването на децата, за което много й благодарим   bouquet 
За големите от Асеновград решихме за ги заведем на кино и почерпка в Мол Пловдив, като към това ще прибавим и едно уникално за тях забавление - лазарни битки, отново любезно предоставено от Поля Hug

Така че момичета, стягайте се, чакат ни много забавни емоции с децата, моля който е свободен през седмицата да пише за да знаем на кой може да разчитаме за присъствие Grinning

# 280
С тия благодарности ще си развалим хубавите отношения  Simple Smile
за какво да ми благодарите, аз трябва да ви благодаря на вас, че си отделяте от времето и лишавате вашите си деца от присъствието си и се ангажирате с толкова много неща

# 281
  • пловдив

Така че момичета, стягайте се, чакат ни много забавни емоции с децата, моля който е свободен през седмицата да пише за да знаем на кой може да разчитаме за присъствие Grinning

Тази седмица съм първа и ще мога да дам рамо с лично присъствие до 16ч, но си мисля, че датата трябва да я определят директорите, защото те ще уговарят специализирания транспорт.... ние само ще плащаме, където ни искат парички  Mr. Green  ....  Ерин Брокович  Hug Hug

# 282
  • Пловдив
Аз ще се постарая да се включа след като ще е в града. През седмицата съм свободна и съм на разположение, но ще съм с Вали.  Когато се уточни дата за посещението пишете, за да се знае по-раничко. Единствено около Великден ще пътуваме и тогава съм за около седмица извън града.

# 283
Аз съм свободна всеки делничен ден след 17 часа  Simple Smile С най-голямо удоволствие ще дойда да се видя с децата и вас- тази седмица отсъстват домашните ми, така че съм шапка на тояга вечерите  Sunglasses

Ерин Брокович,  и от мен сърдечни благодарности   bouquet

# 284
  • Пловдив
Говорих с директорката на Асеновград. Тя очакваше да и звънна, тъй като е видяла предстоящите инициативи по проектите. Казах и първо да предвидим кино за децата, след това отпразнуването на рождените дни съчетано с тържество-театър. Хареса идеята. Ще обсъдят подробностите с колектива, както и  евентуални дати за провеждането и ще ми се обади до няколко дни.

Говорих и с директорката на Зелениково. Хареса всички идеи. Първоначално ще предвидим театър на място послучай предстоящите празници. Като се постопли още малко времето ще доведат децата на детски център, а нямат нищо против и за надуваем замък, даже много се радват на всичко което ще допренесе за разнообразяването и обогатяването на децата. Говорихме към всички инициативи да бъдат включени и децата от центъра в Брезово.

За съжаление не ми остана време да се говоря и с Нареченски бани. Надявам се, че утре ще успея да се свържа и с тях и ще пиша отново.

Общи условия

Активация на акаунт