Движение на българските майки - ПЛОВДИВ тема 28

• 46 905
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Свободна съм в събота, ако искаш малко да се стопли - около 10.30-11 часа. Когато и на теб ти е удобно. Ще ти звънна по телефона да се уговорим.
Ок, само трябва да се уредим с ключ от някой Grinning

# 256
  • Пловдив
Къде изчезнахте?

Предлагам да плануваме отпразнуването на рождените дни в Асеновград на децата родени през месеците януари, февруари и март.
Също да плануваме инициатива със Зелениково и Нареченски бани.

# 257
  • пловдив

Работим.... творим....по малко ....  за базарите на другите градове  Mr. Green

Аз за момента още не съм наясно какво ще ми се случва с работното време... Може би неделите пак ще са ми свободни, но.... за момента съм в зоната на здрача  Rolling Eyes  Затова дайте предложения за дати и ще си признавам къде, кога и как ще мога да се включа  Peace

По проектите сроковете за Зелениково и Наречен са:
-   В периода юли – август организиране посещение на децата от ДДЛРГ
      (от   3 до 7г.)   на куклен театър, кино
За переодично посещение не сме определяли дата  Peace

за Асеновград по проект “Моят специален ден”
Първо отпразнуване –  м. април 2012 г

Може би след като мине Великден  newsm78

# 258
  • Пловдив
Както кажете. Аз само предложих, ако искате да плануваме нещо за децата. Идва първа пролет, после Великден. С нещо да ги зарадваме.

Понеже в склада има основно бебешко, поех ангажимент да помогнем с дрешки на социално слабо семейство с детенце на 1 годинка. Обаче ще ми е малко трудно с размера. Ако има някой свободен през почивните дни от майките с бебоците да дойде с мен до склада, ще е супер. Ако ли не, поне да ме ориентирате какъв размер да гледам.

# 259
  • Пловдив
Миленче, аз ще опитам да дойда в склада.  Кажи по кое време ти е удобно на теб за да подготвя детегледача.

# 260
Момичета,благодарим ви за подкрепата! Чудесни неща сте сътворили!    bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 261
  • Пловдив
Еми, мога в неделя през целия ден.

# 262
  • Пловдив
Чудех се какво точно да напиша. Много неща искам да кажа, но всъщност не мога да налагам нищо на никой, за това пък мога да помоля и ще го направя. Моля ви хора, когато дарявате, направето го така, че ако утре вие имате нужда от помощ и на вас ви бъде подадено същото това нещо, да го приемете с радост. Моля ви, не ни губете времето. Ние имаме семейства, имаме деца, работим и отделяме от свободното си време, лишаваме се от почивния си ден за да помогнем поне мъничко на някой в нужда. Моля ви, не ни давайте ето тези неща,:

http://milenatodorova.snimka.bg/other/dreixi.662730

# 263
  • пловдив
О, Мили много нежно го каза.... и снимките са на що годе.... имаше къде по страшни неща.... Съдрани и вмирисани на пот.... При първото сортиране бях.... не мога да определя точното си състояние  newsm78 стъписана....учудена.... разочарована... обидена.... бях снимала доста драстични неща, качих и снимки в темата, но размислих и след ден ги махнах, заради един човек, който си беше направил труда да организира, но  му беше за първи път и идея си нямаше какво ще последва.... Дано си е взел поука, защото с тези дрехи се борим вече няколко месеца.....  Мога да си представя колко чувала изхвърлихте днес вие.... аз досега съм изхвърлила към десетина и за да стане ясно на тези, които ни четат за какво става въпрос, ще разкажа за последното хвърляне.... Оставям първи чувал до казана.... връщам се за втори... излизам, а до първия чувал вече са цъфнали семейство роми- мъж, жена и дете.... мръснички достатъчно от ровенето по казаните.... оставям им и втория чувал и се връщам да приготвя следващия, който ще изхвърля другаде, че там хората вече ме гледат странно.... Излизам по късно, а ромското семейство точно си тръгва с една две дрешки .... от два чувала само това си бяха харесали, а някой беше решил, че дава дрехи за деца в неравностойно положение и си беше изчистил парцалите.....  #Crazy

# 264
  • Пловдив
О, Мили много нежно го каза.... и снимките са на що годе.... имаше къде по страшни неща.... Съдрани и вмирисани на пот....
Да, реших нежно да го кажа, за да помоля хората наистина да ни влязат в положение и да ни разберат за какво става въпрос. Миналата седмица с Ани, изхвърлихме 3 кашона дрехи. Днес с Еми изхвърлихме един кашон и две големи чанти. Това като време ми отне доста голяма част от почивния ден. Вече 6 години сортирам дрехи и наистина си давам сметка какво време се губи в сортиране, изхвърлянето на скъсани, мръсни и раздърпани неща. Да не говорим за унижението което изпитвам всеки път кагато отворя чанта с дарени от "сърце" неща и там видя единствено непотребни и стари парцали.

# 265
Браво Мили Hug Предлагам по някакъв начин да се оформи на първа страница още във темата.
Много пъти сме си говорили за събирането на дрехи,но все продължаваме да правим компромиси.
Трябва веднъж да речем и да отсечем Naughty

# 266
  • Пловдив
Момичета, затъжила съм се за вас, а и имаме да обсъдим някои неща, хайде да се видим тази седмица на срещичка, дайте предложение за място и удобен час Hug

Използвам, че е понеделник и ви пожелавам усмихната и спокойна седмица  bouquet

# 267
  • Пловдив
Нека ако е тази седмица да е до четвъртък, че от петък ще съм извън града до неделя. Аз мога по обяд и след 17ч.

# 268
  • пловдив
Какво ще кажете за сряда след 17,30  newsm78 мястото... пак в МОЛ Пловдив може би, че мамите с количките ако идват лесно се паркират  Laughing
До четвъртък съм първа смяна - до 17ч и не мога обедно .... Давайте предложения и вие момичета  Peace

# 269
след 17.30 и аз мога

Общи условия

Активация на акаунт