стъписана....учудена.... разочарована... обидена.... бях снимала доста драстични неща, качих и снимки в темата, но размислих и след ден ги махнах, заради един човек, който си беше направил труда да организира, но му беше за първи път и идея си нямаше какво ще последва.... Дано си е взел поука, защото с тези дрехи се борим вече няколко месеца..... Мога да си представя колко чувала изхвърлихте днес вие.... аз досега съм изхвърлила към десетина и за да стане ясно на тези, които ни четат за какво става въпрос, ще разкажа за последното хвърляне.... Оставям първи чувал до казана.... връщам се за втори... излизам, а до първия чувал вече са цъфнали семейство роми- мъж, жена и дете.... мръснички достатъчно от ровенето по казаните.... оставям им и втория чувал и се връщам да приготвя следващия, който ще изхвърля другаде, че там хората вече ме гледат странно.... Излизам по късно, а ромското семейство точно си тръгва с една две дрешки .... от два чувала само това си бяха харесали, а някой беше решил, че дава дрехи за деца в неравностойно положение и си беше изчистил парцалите.....
Препоръчани теми