Движение на българските майки - ПЛОВДИВ тема 28

• 46 903
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • пловдив

пп. Доника, утре ще идвам до мола за подаръци. Ако искаш да се видим да поговорим за нещата които си споделила в имейла. Ако има и други желаещи за кафенце, всички са добре дошли Hug

Ако е след 16ч мога и аз да успея  Embarassed Ще звънна към 14ч да си призная  Peace

# 76
Доника,да изчакаме да минат минусовите температури и да направим трудов полуден ,че в тези условия само Антомчето е свикнала да се труди( в Матушка Украйна  Crazy).
Аз мога да дам дрехи и обувки за момчето,щом Миленчето има подходящи дънки....другата седмица към края мога да ги занеса до Асеновград.

# 77
  • Пловдив

Ако е след 16ч мога и аз да успея  Embarassed Ще звънна към 14ч да си призная  Peace

Ще те чакаме 16ч горе, при хапването Mr. Green
Силве, да,  ще изчакаме малко да се затопли Hug

# 78
  • Пловдив
Да се отчета и тук. Готова съм с едната задачка, дадена ми от Ани. 73бр. от тези: http://milenatodorova.snimka.bg/hobby/blagotvoritelen-martenski- … r.343432.26229444

пп. Възможно е в петък с Ани да пътуваме до Асеновград. Ще гледам да се свържа с директорката и да уговоря среща. До тогава, ако някой иска да помогне с нещо за тези неща, нека пише:
Нося няколко молби-За едно от по-големите момчета( Раница за училище) Молбата беше толкова свенливо предадена!!! Blush и дънки за 13-14 годишно слабичко момиченце.

пп. При мен има едно писмо / дадоха ми го в дома/ с размери на някакво семейство с дете болно от диабет. Може би който е по запознат, ще напише повече подробности. Ще пусна размерите:

16 год. момче - 184 височина, слаб
11 год. момче - пълен

Имат нужда от якета дрехи и обувки, тетрадки, учебни помагала, както и хранителни продукти от първа необходимост.

# 79
  • Пловдив
Аз ще взема раница за момченцето.
Мили, може да я оставя при охраната у вас, ако нямаш протов и направо да я занесете в петък.
А на това семейство може ли да им пратя пари?

# 80
Не разбрах кое дете е с диабет-16 или 11 годишното?

Трикс, не искам да ти влияя, но аз лично пари никога не дарявам-или храна, или дрехи, или нещо друго материално  Peace

Който е пушач например, непременно ще изхарчи парите за цигари, без окото му да мигне! /сега да не скочите пушачите срещу мен  Stop/

Аз се разболявам  Sad. Планирала съм да взема един дебел анцуг за голямата Христина, ама дали ще мога да изляза  ooooh!
  Ако ходите към петък, може ли да ми звъннете, приготвила съм и дрехи изпрани от моята щерка, якета съвсем нови и крем за ръце за Стефчето, че ръцете й бяха като ренде.

# 81
  • Пловдив
Кливия, 16 годишното момче е с диабет. До четвъртък ако си готова с нещата, може да ги донесеш в къщи. Ако няма никой, може да ги оставиш на охраната, те ще ми ги предадат.

trix, няма проблем да ги донесеш в къщи. Относно парите, най-добре да им купиш някакви хранителни продукти от първа необходимост, като олио, захар, брашно, макарони и др. Но, както ти си решиш, разбира се Hug

# 82
Привет Момичета,
Приготвила съм някои дрехи за по-голямото момче,Мили,кога планираш хотене? Трикс,днес  ми се обади Тина,харесала си е дебел спортен екип 45лв,ако искаш да си поделим сумата,ще отида с нея да го купим?

# 83
  • Пловдив
Ами добре. Хубаво е че сте го харесали вече, само ще се разбрем кога и как да ти дам парите. Пиши на лични, ако искаш.

Послушах ви, взех хранителни продукти за семейството. Дано само не затрудня Мили, защото доста тежко стана.
Ако момченцето не си хареса раницата може да я сменим, ама според мен е много хубава Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 фев 2012, 10:59 от AnMary

# 84
  • Пловдив
trix , раницата е много хубава, сигурна съм че ще се хареса Peace

Едно момиче, Деси, ми донесе мартеници за базара. По-късно ще ги снимам и ще кача снимки. И понеже предложи да помогне и с нещо друго и прехвърлих тънките мартенички на нея Blush

Аз съм готова и с вторите мъжки мартеници. Излязоха 86бр.

Свързах се с директорката на дома в Асеновград. Ще може да ни приеме за среща в петък от  14ч. Аз тази седмица съм с неопределен график, тъй като много от детските градини ги затвориха или са сборни групи, за това от сега нищо не мога да кажа. Иначе при мен има хранителни продукти за семейството от trix. Раница за момчето от trix  и 2 чифта дънки за момичето, едни  от Деси и едни от мен.

# 85
  • пловдив
Мили, на линия съм за в петък, казваш и тръгваме / едва ли ще ни издържат повече от час, та ще успея да се завърна за работа  Wink /. От теб зависи провеждането, защото така или иначе на тази опознавателна среща присъствието ти е задължетелно  Mr. Green  Тургаме деловите костюми, дипломатическите куфарчета .... тъмните очила  и отпрашваме  Joy

# 86
  • Пловдив
Ще мога да кажа най-рано в петък. В случай, че съм на работа, ще трябва да отложим ходенето за следващата седмица, понеже в 14ч. ми е много късно.

Ето вторите мъжките, 86бр. : http://milenatodorova.snimka.bg/hobby/blagotvoritelen-martenski- … r.343432.26254257

А това са мартеничките от Деси, от тук до края на албума: http://milenatodorova.snimka.bg/hobby/blagotvoritelen-martenski- … r.343432.26254606

145бр. за ръка не опаковани, 50бр. за ръка пакетирани, 24бр. много сладурски бебешки гривни, много оригинално шишенце и бурканче.

# 87
  • Пловдив
Хайде да покажа и моя принос за базара Mr. Green

http://donika.snimka.bg/hobby/martenski-bazar.651309.26255624

Преди малко ми се обадиха две от момичетата от Асеновград, едната нямала анцунг, висока е 170, малко едричка, краката й били в рани от студа, ровили с домакинката в склада, но нямало нищо за нея, от обувки също има нужда, носи №41
другото момиче има нужда от обувки/маратонки № 34
аз в момента съм болна и без кола, но ако мога в петък ще отскоча до склада да поразгледам, ако междувременно някой има с какво да помогне да пише Peace

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 14:23 от violenza

# 88
Aни,аз мога да дойда с теб в Асеновград ако мислиш,че можем да идем без Миленчето.

# 89
  • пловдив
Silvana i Eva аз съм по скоро за масовка  Mr. Green Директорката е нова и затова е важно Мили, като координатор на звено Пловдив да запознае новото ръководство с дейността, с нашите идеи и проекти, да се разбере ще работим ли и занапред съвместно, като разбира се си помагаме взаимно.... защото насила хубост не става, а без съвместни усилия трудно ще помогнем за каквото и да е   Sad
Страхотни мартеници момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт