Движение на българските майки - ПЛОВДИВ тема 28

• 46 864
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Честита баба Марта!

Чакам Доника да ми се обади с резултата от тези дни и ще обявя окончателния резултат от базара.

# 211
# 212
Писенце, добре дошла в нашата тема  Hug

Момичета, да ви пожелая от сърце Баба Марта да ви донесе много здраве и радост!!!

Аз лично съм много доволна от резултатите от таз годишния базар и съм сигурна, че догодина ще задминем и тазгодишните   bouquet

Апропо, още отсега съм си заплюла какви мартеници да правя за догодина, защото видях тези дни какво се харчеше на базара/макар че няма гаранция догодина дали пък точно тези ще се харчат/  Simple Smile

# 213
Честита Баба Марта!
Бъдете живи, здрави, бели и червени
във вас да блика щастие и любов!
Възраждащата сила на Пролетта отново
да озарява с обич сърцата Ви и нека
вълшебно да пребъде чрез думите навеки!

# 214
Честита Баба Марта!!!
Мили момичета, нека пролетта ни влее нови сили! То се знае за какво са ни...    Laughing

bouquet

# 215
  • пловдив
Писах на мейла относно изминалия базар ....

# 216
  • Пловдив
Окончателния резултата от тазгодишния Благотворителен мартенски базар е 2250лв.

Искам да се извиня за забавянето да съобщим сумата, но поради смяната на продавачи и закъсняла комуникация чак днес успяхме да сумираме общата сума.

Изказвам и искрените си благодарности на всички които бяха съпричастни към нашата инициатива и помогнаха и този базар да стане реалност. На всички които плетоха, рязаха, низаха, продаваха, купуваха, подкрепяха  и помогнаха за този невероятен резултат. БЛАГОДАРЯ ВИ!  bouquet  bouquet  bouquet

# 217
Мамма миа  Party

Милена, ти надмина всичките ни очаквания  Hug

И аз искам да благодаря на всички, които си бяха направили труда да дойдат да си купят от нас /а такива имаше много  Hug/

Момичета, докато сме много, сме силни   bouquet

# 218
Браво Пловдив  Peace Направо ми се замая главата като видях резултата. Браво. Невероятни сте.  bouquet

# 219
  • Пловдив
Честита баба Марта момичета Hug,  здраве и късмет ви желая Grinning

Резултата от базара е много добър, ikr_mi и ти имаш принос за това   bouquet

# 220
  • пловдив
Зашеметяващ резултат  Crazy Имах надежди за малко повече от миналата година.... но това надхвърля всичките ми очаквания!!!!!
БРАВО!!!!!!!!
Благодарности на всички взели участие в творене, продаване и разбира се купуване!
  bouquet  bouquet

# 221
Ани, а ти не вярваше, че ще поставим рекорд, а   Hug

# 222
  • Бг
Момичета, страхотни сте.

# 223
  • пловдив
Време и за таблото "Нашата гордост"  Mr. Green  Ще се опитам да изредя хората, които
твориха, организираха и продаваха и благодарение, на които беше постигнат този прекрасен резултат !
Списъка е предварителен.... моля, да добавите имената на хората от които сте получавали и евентуално съм пропуснала  Praynig
pisenxeto
JiD
desislavaivanova2
lluna
f(x)
poem
Деси
Bulechka™
Moon Walk
klamerita
Трапезица
ikr_mi
pebo
Румяна Борисова
zoo
galka777
Зоя Иванова
Floran
Христина Ячкова
Ели Иванова
Сем. Дора и Вътко Маркови
Mariankova
Мария
mili.m
violenza
kiro
Кливия
Silvana i Eva
ВяраВики
mom4i
daskal77
trix
mamakiki
antom
Сава и Снежи

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 10:18 от antom

# 224

Момичета, докато сме много, сме силни   
Браво на всички участници!!! Hug Hug Hug
Радвам се,че станах част от тази инициатива и поне малко допринесох за това-Благодаря Ви!!! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт