Движение на българските майки - ПЛОВДИВ тема 28

• 47 416
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Аз тъкмо се настроих за чистене  Grinning
Ама и кафе става, дано успея да дойда.

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 09:42 от trix

# 406
Ще следя за час в неделя. Само да съм в Пловдив, ще дойда с удоволствие /пък може и питка да сколасам да замеся  Flutter/

Милена, приятно прекарване в Турция  Simple Smile

# 407
  • пловдив
Е, Ани в събота ще ходя до Турция. Щом няма да се чисти, айде да се видим на кафенце някоя вечер Hug
През седмицата мога в понеделник.... засега  Embarassed Да казват и другите дали в понеделник след 18ч ще могат  Peace

# 408
  • Пловдив
Е, Ани в събота ще ходя до Турция. Щом няма да се чисти, айде да се видим на кафенце някоя вечер Hug
През седмицата мога в понеделник.... засега  Embarassed Да казват и другите дали в понеделник след 18ч ще могат  Peace

Аз съм свободна в понеделник Hug

# 409
В понеледник съм до 19 часа. В неделя май се очертава пак извън града.

# 410
и аз мога в понеделник след 18 часа.

# 411
  • Пловдив
И аз се записвам за кафенцето Hug

# 412
  • Пловдив
Аз не мога в понеделник че имам рожденичка, но пък вие ще ме информирате какво сте решили  Grinning

# 413
  • Пловдив
Ще се постарая за понеделник и аз да дойда, че ще мога да оставя децата на мъжа ми като се върне от работа. В неделя няма как, на детски ЧРД сме вечерта.

# 414
Явно се събрахме за кафенце Coffee или  cheers, на който каквото му се пие в 18 часа. само изпуснах къде ще ни е срещата, в мола или някъде другаде newsm78

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЦА МАЛКИ И МАЛКО ПОРАСНАЛИ, НИКОГА НЕОСТАРЯВАЩИ   bouquet

# 415
  • пловдив
Срещата ще е в МОЛа, че майките с колички, които не си признават, че ще идват, ако все пак успеят да избягат от домашните задачи да могат леко да се настанят с бебоците  Joy

# 416
  • Пловдив
Последно срещата ще е в Мола, утре/понеделник от 18ч  Peace

# 417
Хайде да отстрамя майките с големите вече  Wink бебета.
Аз ще се включвам с два броя чавета и спонсорство #Cussing out

# 418
  • Пловдив
Аз ще дойда за половин час, че се оказа, че сме на рожден ден в Хисаря.

пп.Някой желаещ да ме транспортира до мола?

# 419
  • пловдив
Днес се проведе импровизирана работна среща на доброволци и симпатизанти . Взе се решение предстоящите мероприятия по проектите да са на приблизителните дати:

-между 20 и 22 юни посещение на децата от домовете в Нареченски бани и Зелениково в развлекателен център "Тон бонбон" /от 10 до 13ч/ Точната дата ще бъде обявена след оконцателно решение на директорите в двата дома.
- между 7 и 10 юли отбелязване край на учебната година в дома в Асеновград и раздаване на стимул наградите за добър успех и добро поведение. Точната дата ще съобщим, след излъчване на първенците от управлението на дома и потвържаване на дата от тяхна страна

На 09 юни-събота  в Пловдив пристигат координаторите на звената от останалите градове. Ще се проведе работна среща. Освен координатора и доброволците на звено Пловдив, са поканени и желаещи да участват в срещата симпатизанти. Началото на работната среща е 14 ч. Моля желаещите да ми пишат на ЛС, за да дам повече имфо за точния адрес  Peace

Общи условия

Активация на акаунт