Движение на българските майки - ПЛОВДИВ тема 28

• 46 987
  • 736
  •   2
Отговори
# 465
  • Пловдив
И аз съм извън града на 14-15.07. През седмицата също няма да мога за съжаление, защото работя до късно -  18,30-19,00. На 21-22.07 ще съм си в Пловдив, ако решите за тогава.

# 466
  • пловдив
На 17 юли Наречен, Зелениково, Брезово и Асеновград са в Пловдив

Деца от четири дома за сираци в Пловдивска област ще получат облекла и обувки на специално организиран за тях празник. Дарителката кампания е под надслов „........... – за децата на България“.

Всеки малчуган ще вземе своя подарък от ...................., съобразен с неговия размер. Кукленият театър ще изнесе специално представление за децата, след което най-малките палавници ще играят на воля в детския център, а каките и батковците ще вземат урок по танци в денс залата. Ще ги обучават едни от най-талантливите и награждавани български танцьори – възпитаниците на .............................., художествен ръководител на Арт академия „..........”.

След това малчуганите ще опитат приготвените специално за тях лакомства в сладкарница „................“, която преди година откри свой обект във „.............“.

Организаторите ще посрещнат гостите на 17 юли, от 10 часа на третия етаж в търговски център „...........“. Над 70 малчугани от ДДЛРГ „Роза” - с. Зелениково, ЦНСТ „Дом за нашите деца” - гр. Брезово, ДДЛРГ „Гергана” – с. Нареченски бани и ДДЛРГ „Т.Войвода” - гр.Асеновград ще участват в забавата.

На детското тържество ще присъстват неговите инициатори - собствениците на магазини „...............“, областният управител г-н Здравко Димитров, .............. посланик и представители на дипломатическите мисии в България.

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 10:14 от antom

# 467
  • пловдив
В крайна сметка, Мили ще пътува сама в неделя. Явно народа сме се разбягали в жегата  Simple Smile
Мили, пуснала съм ти формуляра за посещение в мейла.

# 468
  • Пловдив
Днес с щерките отидохме до дома в Асеновград. Раздадохме наградите по проекта"Стимул за бъдещето". Повечето от децата бяха в столовата, всички наградени се зарадваха на подаръците, но най-радостни бяха момчетата които спечелиха касетофона за най-чиста и поддържана стая. Имаше обещания за повече старание през следващата учебна година, което много ме радва. За всички деца имаше подготвени пакетчета с почерпка -кола кутийка, пакетче с дъвки, кекс и чипс.

http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=jdv1342373901t.jpg

# 469
  • пловдив
Браво, Мили  Hug и специални целувки на двете ти мопощнички  lovekiss
Радвам се, че децата са си харесали подаръците. Тази година ще ходят ли на море  newsm78

# 470
  • пловдив
Днес получих от profesorka 2 торби с плетени красоти за базара и една чанта с дрехи   bouquet
До няколко дни ще снимам и покажа, с което ще сложа и старта за творене  Mr. Green че Коледа е .... утре  Wink  та, докато се изпичате по плажовете, вместо да се разсейвате по мъжката половина на планетата..... напрегнете мозъчета кой какво ще твори  Joy  Аз си знам основното занимание.... че го и стартирах бавничко  Laughing
магнитчета - http://antom.snimka.bg/hobby/koleda-2012.689241   Peace

# 471
Ани, ако мога с нещо да помогна, на драго сърце.
Ти да ми обясниш какво и как да правя, защото откъм идеи съм пълна 0, а и ти знаеш какво се търси на базара  Simple Smile

# 472
Здравейте момичета,
След няколко месечно затишие от мен,ей ма!
То не бяха ремонти,то не бе местене в нова къща,почнах допълнителна работа.....пък и щъркела ненадейно ни посети отново (което ми донеси 3-месечно близко до полудяването състояние).Та вече преместена и в светъл момент(не съм повръщала цели 6 часа),пиша!
Анютка,настрой ме на Коледна тема,започвам,че не остана......

# 473
Силве, много, много се радвам за теб  Hug
Айде, дано бърза да отминава повръщането и неразположението  Peace

# 474
  • Пловдив
Честито Силве, страхотна новина. 
За Коледа, ако има нещо елементарно и лесно за правене за мойте вързани ръце, давайте го да помагам. Откъм идеи хич ме няма.

# 475
Силве, честито! Дано бързо да ти отмине неразположението.
Ани, как да те стигнем newsm78, невероятна си! За септември какво се очаква от нас да сложим на масичката. И нашите творби ли да са на еко вълна, за да знам дали мога да спретна нещо сега през почивката

# 476
  • Пловдив
Ани, и аз съм на линия за лепене, изрязване и т.н.Само не ме карай да шия Twisted Evil
Ако имаш нужда от помощ, свиркай!

# 477
  • Пловдив
Ани, и аз съм на линия за лепене, изрязване и т.н.Само не ме карай да шия Twisted Evil
Ако имаш нужда от помощ, свиркай!
И аз така  Laughing

пп. Силве Hug, страхотна новина   bouquet

# 478
  • пловдив
Силвеееее  lovekiss стискам палци всичко да мине леко и бандата ни да се увеличи с още един член  Hug
Брей, един ден не съм проверила темата и .... що народ се появи  Joy
Направих беля  Embarassed снимах всичките красиви плетени неща на Професорката, но успешно блокирах фотоапарата и сега....  Embarassed търсим начини да го поправим, но....  С моите две леви.....
Та, относно акълите, които очаквате..... то ако и на мен ми идваха  ooooh!
kiro на теб съм обещала да ти взема свещи, че тези от миналия базар много ми харесаха, че и плетените ти неща  Peace
Дайте да си спретнем среща  Thinking някоя следобедно съботна например.... Склада така и не сме го подреждали, а вече и аз не помня какви са там наличносите  newsm78

# 479
  • Пловдив
Ако искате за следващата събота - 11.08. Peace

Общи условия

Активация на акаунт