Движение на българските майки - ПЛОВДИВ тема 28

• 46 992
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Отлагаме срещата за период в който ще сме повече хора на линия.

Имаме добра новина. С приятели на ДБМ-Пловдив уреждаме море за децата от Асеновград. 26 деца ще почиват на Слънчев бряг в хотел четери звезди на база ол инклузив. Сега се търси транспортна фирма. Ако някой има координати или нещо предвид, нека да пише.

# 496
  • пловдив
Стискам палци морето да се осъществи, че тази година в Асеновград нещата вървят малко трудно  ooooh!
Аз все пак бях до склада.... като си наумя нещо и... Успях да посортирам още и да изхвърля 5-6 чувала... кашони...отпадъци.... Момичета в едната стая съм измахала всички събирани дрехи. Там ще подреждаме и сортираме нещата от базара. Останаха само пъзели и чисто новите дрехи. Моля, който ходи към склада да не слага дрехи, да ги е сортирал предварително /защото накрая наистина ще ми писне и.... / Има няколко теча... пробив в тавана. Затова съм изключила всички бушони / да не направим късо и запалим така нужното ни складче/ Ходете само по светло  Naughty
ВяраВики ако се завърнеш в Пловдив и.... много се помолиш на мъжо ти.....  Blush предлагам голямата кола да я закараме до кризисния центар зад стадион Ботев. Там има двор и ако я сложат в него, децата сигурно ще се радват да си играят в нея, въпреки, че е без акумулатор.... но ще трябва
 mili.m в склада има обувки и дрехи, които стават за Асеновград. Има и един комплект - плавници със шнорхел. Уреждайки морето, дали ще ходиш натам  newsm78 Ако да, звънни ми за да ти кажа в кой ъгъл какво съм скатала  Mr. Green

# 497
  • Пловдив
Привет момичета, вече съм на линия  Hug
Днес ми се обадиха от центъра за временно настаняване на бебета и майки, едно от  момичета има нужда от матрак или дюшек за бебешко легло, молбата им е ако имаме такъв да им помогнем, аз поне не сещам някой да ни е предлагал, но да ви питам и вас Simple Smile

# 498
  • пловдив
violenza в склада със сигурност няма, преди два дни го пренареждах. Нямам и спомен някой да е предлагал  newsm78

# 499
Отлагаме срещата за период в който ще сме повече хора на линия.

Имаме добра новина. С приятели на ДБМ-Пловдив уреждаме море за децата от Асеновград. 26 деца ще почиват на Слънчев бряг в хотел четери звезди на база ол инклузив. Сега се търси транспортна фирма. Ако някой има координати или нещо предвид, нека да пише.

Здравейте!
Ако има нужда от финанси за транспорта, аз имам желание да помогна. Пишете като се намери фирма.

# 500
  • Пловдив
Днес ми се обади едно момиче от форума, тя и нейни приятели са събрали 150лв и искат да купят нещо за децата от дома в Асеновград.
Мили, има ли нужда от аксесоари за морето или да ги ползваме за началото на учебната година2

# 501
  • Пловдив
За сега има оферта на 1800лв., ако някой има координати на транспортна фирма с лиценз за превоз на деца нека да звънка. СПЕШНО Е! Търси се по-ниска цена от тази.

# 502
1 800лв. в двете посоки ли е? За кои дати е отпътуването и връщането?

# 503
  • Пловдив
Това е да се закарат децата от Асеновград  до Слънчев бряг на 28 август и след 7 нощувки да се вземат от Слънчев бряг и да се върнат до Асеновград.

# 504
  • Пловдив
Уау, това наистина е много, дъщеря ми ходи май месец до Слънчев бряг, цената беше 30лв отиване и връщане,  фирмата която им организира превоза е http://www.goldentravel.bg/teambuilding утре мога да ги попитам. Нормален билет отиване и връщане е 40лв до Слънчев бряг

# 505
  • Пловдив
Еми то пак толкова излиза. 30лв. на човек два пъти отиване и връщане на автобуса за 30 човека.
Ще излезе на половина ако не си хваща втория курс.

# 506
Здравейте, аз съм Мария и днес се регистрирах да следя какво се случва от форума Simple Smile Когато стане ясно какво ще се купува за започването на учебната година, пишете, за да се включа и аз. 

# 507
  • Пловдив
Привет момичета, вече съм на линия  Hug
Днес ми се обадиха от центъра за временно настаняване на бебета и майки, едно от  момичета има нужда от матрак или дюшек за бебешко легло, молбата им е ако имаме такъв да им помогнем, аз поне не сещам някой да ни е предлагал, но да ви питам и вас Simple Smile
Violenza, ако не си намерила дюшече за детската кошара, обади ми се.Имам едно за бебешко легълце. Peace

# 508
  • Пловдив
Здравейте, аз съм Мария и днес се регистрирах да следя какво се случва от форума Simple Smile Когато стане ясно какво ще се купува за започването на учебната година, пишете, за да се включа и аз. 
Добре дошла Мария Hug Тук най-лесно ще можеш да следиш какво предстои и от какво има нужда.

# 509
  • Пловдив
Мими, добре дошла  Hug
Петя, ще ти звънна днес да се уточним за матрачето Simple Smile

Момичета, вчера с дарителката за транспорта на децата от Асеновградския дом предадохме парите на фирмата превозвач, много се надявам да  изкарат едно незабравимо моренце, хотела е чудесен, транспорта уреден, остава само да са здрави Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт