Отговори
# 105
  • София
Мене цял ден ме мъчи някакво гадно главоболие и не смея и нурофен да пия, че не знам инквизторчето от какво може да се изрине...
Иначе и нощта и деня ни бяха относително спокойни, но определено я мъчат пустите му газове и не знам до кога Tired
Не знам дали споделих, че онзи ден я облякох в гащиризон размер 68, който й стоеше идеално и хич не й беше голям... Whistling Много й се радвам на бузите и гривничките Mr. Green
Ще се заемаме да я къпем и да си лягаме, че нещо ми е едно такова изморено, а мъж ми утре е на работа, пък аз и гости ще имам.
Лека, девоки, и много да спите Heart Eyes

# 106
Момичета,моля ви дайте ми съвет!Нашето момченце от 2 дни кашля,няма секрет в носа но се чува нещо като хрипове.Ходихме до спешното да го прослушат.Казаха,че дробчетата му са чисти,гърлото не е зачервено,температура няма.Имал вътрешна хрема.Все пак ни изписаха Проспан,витамин Ц ампули и ксилометазолин 0.05 капки за нос,но на тяхната листовка пише да не се използват на деца под 2год.Трябва да му сложа нещичко защото се мъчи милото,трудно му е да си поема въздух докато суче.А като погледна в дупчиците на носа му-празни са,нищо не се вижда.Вие какви капки сте използвали ако ви се е налагало,или ако знаете някой бабин съвет...ще съм ви много благодарна
Миличка, аз съм с хрема и фармацевтката в аптеката дори на мен не ми даде капки с ксилометазолин, каза че е противопоказно. Ние капем Низита, но само при нужда.

# 107
Хубава тема благодаря! искам само да кажа че Иван се роди 3600 гр. а не както е записано 4600 гр.

# 108
  • София
Честита Нова Година и от нас, момичета! Много здраве и късмет на всички, здрави и доволни бебоци  Hug!

Аз не съм писала от известно време, защото не мога да се добера до компютъра. Малкият все така не спи нощем (до към 3 часа), а си дремва денем в резултат на което с баща му ходим като пияни вече от изтощение и липса на сън Cry. Мъжа ми тръгва на работа другата седмица и аз не знам как ще се справям с нощните смени  Rolling Eyes - свикнах да ми е компания и помощ.
В петък ходихме на чиста молитва и сега ни предстои погачката следващата неделя. Времето си минава...

Много спокойна нощ на всички Hug!

# 109
  • Горна Оряховица
Здравейте мами. Аз искам да питам молитвата на 40 ден и погачата заедно ли се правят или в различни дни?
Иначе ние си растем, спим, от време на време ни мъчат колики и си пореваваме. Честито на всички, който имат месечинки и други поводи.

# 110
  • София
Здравейте мами. Аз искам да питам молитвата на 40 ден и погачата заедно ли се правят или в различни дни?
Иначе ние си растем, спим, от време на време ни мъчат колики и си пореваваме. Честито на всички, който имат месечинки и други поводи.
Въпрос на избор, можеш заедно, можеш по отделно, можеш да избереш едното да не го правиш и няма значение кое ще направиш първо Peace

# 111
Здравейте,милички самнамбулчета:)
Ние утре ставаме на 2 месеца и по този повод реших да ви попитам: Мислите ли да правите Ротарикс? Аз не мога да взема решение, ту едното ми се върти в главата ту друго... та накрая реших да се допитам до вас.

# 112
  • София
Ние утре ставаме на 2 месеца и по този повод реших да ви попитам: Мислите ли да правите Ротарикс? Аз не мога да взема решение, ту едното ми се върти в главата ту друго... та накрая реших да се допитам до вас.
Аз днеска съм на всяка манджа мерудия, ама кърмя и си вися на лаптопа Mr. Green
За мен ваксините на децата особено през първата им година са прекалено много, за да товарим организма им с още. Все пак след вксина следва своеобразно разболяване, за да се изгради имунитет. На мен лично 11 ваксини са ми много свръх Confused

# 113

И аз мислих да питам същото тези дни,дали мислят да слагат другите мами.Аз също се колебая,но повече ме клони към това да не слагам.

# 114
  • Велико Търново

И аз мислих да питам същото тези дни,дали мислят да слагат другите мами.Аз също се колебая,но повече ме клони към това да не слагам.

Баткото прекара преди година ротавирусна инфекция и веднага след нея отключи алергия. Въпреки това няма да правим тази ваксина сега, по простата причина че финансово не  ни е изгодно, а ми се ще.

# 115
  • Добрич
Хубава тема благодаря! искам само да кажа че Иван се роди 3600 гр. а не както е записано 4600 гр.

Ти сама си дала такива данни  Naughty

Цитат
ИВАН НА 05.11.2011 Г. 4.600 КГ ,51 СМ

# 116
Здравейте  мамчета,

аз не съм писала мнооого отдавна, но баба и дядо ни бяха един месец на гости и покрай тях не оставаше много време за компа.

Честита нова година на всички! Да ви се случат всишки хубави неща, за които през миналата не остана време!

По темата с ваксините- вчера бяхме с  Беатрис на ваксинация - биха ни по една мини инджекция във всяко бутче и тази против ротавирусите като спрей в устата. Малакат се държа геройски, нямаше рев и истерия, после през целия ден спа, яде по малко от нормално, но лекарят ме предупреди, че може така да стане. Нормално било някои деца да развият и температура, даде ми и една свещичка за всеки случай, но до там не се стигна. Ваксината, която бихме е комбинарана против 7 болести от типа тетанус, детски паралич и др. Повтаряме я след месец.

Иначе у нас положението е ок- Бетито е много релакс, храним се на 4 часа с по 120 мл АМ и си наддаваме нормално. Вечер една по-голямка пауза от 11 до 4 и така.
Аз обявявам война на останлите 6 кг! Да видим кога ли ще обявя победа, че се каним да ходим на почивка.

поздрави на всички и спокойни дни с бебоците!

# 117
Честита нова 2012 г. Нека тя ни донесе много повече усмивки и щастие от предходната Simple Smile Нека бъдем една идея по добри и разумни Simple Smile

Сега да попитам мога ли да правя 90 дневната диета имам няколко килограма за сваляне и мисля да се преборя с тях http://xn--90-8kcailcfd3a4cc3e.com/ .Вие какво ще ме посъветвате Simple Smile ?

# 118

happy_r Вие наистина сте герои. Направо ви блазе, че се храните през 4 часа Whistling

# 119
моя инквизитор напоследък иска да суче през час и съм 24 часа залепена за него Tired

Общи условия

Активация на акаунт