Така ни е почти всяко ядене вече, добре че поне нощните хранения са нормални, само пу-пу да не урочасам нещо.

[/color]
/.
и до ВЦ-то като се забавя малко и мъжу вика :"айде идвай, че плаче..."...

)
Нашето се кисели през нощта, още го боли коремчето, вече отказах всякакви капки и глупости, давам само чай от копър и анасон. И без това нищо не му помагаше - за какво да му пълня коремчето с химии. Нощите са ни много трудни на нас - не мигва от 11 до 5-6 сутринта и после съответно през деня е като пребит и спи през цялото време. Не мога да го науча кое е ден, кое е нощ и това е. 

.Накрая нервите ми не издържаха и за първи път като зейнах... да видите как се изнесаха и двамата бързо- бързо. А да забравих- вчера се опитваха да ме убедят, че по- добре детето да се деряло от рев вместо да му давам капките за колики. И това се повтаря всеки път. Според единя детето плаче само от студ или глад, а според другия само за разни болести трябва да ми говори
.
-mas:
)
)) от време на време ни мъчат колики и се гушкаме в повечко, но това е работата на мама..да се грижи за своя бебок:)) нали знаете..лесно се правят деца, но трудно се гледат..трябва да си поемаме отговорността към тях с повече търпение и любов
)

,а той какво - на мен
,при все всичките ми опити да стоя на страни и да им
показвам врата... сега малчо е с зачервено гърло,а снощи киха 2-3 пъти
аз пък стоя с маска покрай него, че съм с хрема и се суполивя. Направо....... за последните 5 години рядко съм пила и аспирин (и то заради мускулна треска), а сега когато най-не трябва да се разболея 
ТО НЕ БЕ ама навън ли ще го изкарваш, ама много тънко е облечен, гладен е, не знам си какво му имало... и накрая като се изцепи, че да не се наложело да влезем в болница и.... ми падна пердето! На всичкото отгоре бацилите ги домъкна ТЯ 

Препоръчани теми