Отговори
# 75
Нека Новата година влезе в дома ни с надежда, радост и любов, да ни избави от тревогите, болестите, грижите и дори от най-малките неприятности. Да ни донесе радостни грижи и работа за душата! Да се смеят децата ни и слънцето да огрява винаги лицата ни. И да ни дари с голямо щастие и здраве. С цялата си душа желая светла и хубава година!

# 76
  • Добрич
Честита 2012!Нека тя бъде нещо ново за всички нас и да ни донесе това,което предишните забравиха !

# 77
  • Плевен
Честито Рождество Христово!
Честита да е новата 2012 година! Да ни донесе много здраве, късмет, щастие, сбъднати мечти, много обич, прекрасни мигове с близките и приятелите ни и още много поводи да се усмихваме!

# 78
Честита Нова Година и от нас! Дано тази година бъде по-успешна, по-добра и по-спокойна за всички ни, и ни донесе само хубави моменти с малките сладки съкровища!!!!
Ние снощи правихме доста неща за първи път в живота си и надявам се за последен - гледахме новогодишната програма по телевизията, мих чинии в 23.30 и мъжът ми се къпа в 23.40. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Решихме, че ще посрещнем новата година като се гушнем в леглото и наистина така направихме Simple Smile. Малкият звер пък като че ли наистина знаеше, че нещо е по-различно тази вечер и като се събуди в 2.30 /принципно се събужда към 4.00/ и цяла нощ мрънка и стенка, но...в крайна сметка и на него му се е празнувало явно  Grinning Grinning Grinning.

# 79
Ох, и ние сме с хрема, че от днес и кашляме. Темп. е 37,4. Много ми е притеснено и не ми е до празник. Звъннах на педиатърката, каза ми да давам по малко Проспан и да му следя температурата, и ако се вдигне да отидем на спешен кабинет в болницата. Дано не се усложни само.
Весело Посрещане на Новата година от мен!

Ако не го е прегледала по-добре иди да го чуят на слушалка и да го прегледат

# 80
  • Добрич
zozito сега се загледах в подписа ти  Joy нещо се е объркал май?!

# 81
хахахах, лелееееееее ужас!!!! много ни е рано, ние с това се чудим какво да правим  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 82
  • гр. Стара Загора
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, МАМЧЕТА Simple Smile Много щатие, здраве и любов за нас и малките ни съкровища

Ние посрещнахме НГ с кума и приятелката му у нас... и може да се каже, че това посрещане е на първо място по най-лошо посрещане, заради мъжу/яко се напи/, а пък бебка все едно знаеше, че е НГ и си седя будна до 1:00часа, до сега никога не е правила така #Crazy аз си луднах, че само на ръце не плачкаше милата #Crazy #Crazy и така де... весело ми беше...

# 83
Успешна нова 2012г. на всички Ви желая много здраве и любов,всичко останало е въпрос на малко търпение и късмет!Обичайте се и дарете децата си със същите тези чувства,с които са създадени!

# 84
НЕКА НОВАТА 2012 ДА БЪДЕ ПО- ДОБРА ОТ 2011
 ДА ЗАБРАВИМ ВСЯКО ЗЛО И ДА СИ МИСЛИМ, ЧЕ ВСИЧКО Е БИЛО ЗА ДОБРО

# 85
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА И ОТ НАС
 bouquet
Сега да ви кажа как се посреща нова година - вечеряте в 20ч, в 21ч къпете бебе, в 21.30 слагате голямото дете да спи и почвате да кърмите малкото, в 22.15ч приключвате кърменето и почвате приспиването, в 23ч бебето е заспало и мъжа ви го оствя в кревата. И в този момент вие заспивате Mr. Green Събуждате се в 4.20ч, когато бебето иска да бъде накърмено отново Joy междувременно мъжа ви твърди, че някъде в 23.55ч сте се събудили и сте започнали екзалтирано да му честитите новата година, но понеже не помните такова нещо, категорично не му вярвате Twisted Evil
Така съм заспала с децата, момичета, че даже и гърмежите не са ме събудили, то добре, че и децата не им обърнаха внимание Flutter

# 86
Бубче, как ме развесели  Wink
При нас сценария беше почти същия – бебето заспа в 22.00, към 22.30 успях да убедя баткото, че ТРЯБВА  Twisted Evil да си лягаме вече. Като започнаха гърмежите отворих половин око само, за да регистрирам наличието на заря и пак се гушнахме с Михаил. За един кратък миг ме озари „гениалната” идея да събудя Мишо, че той много обича да гледа заря, но веднага след това прецених, че не мога да си го причиня  Mr. Green
Теодор се събуди за папкане в 3.00, много бързо заспа после и спа до 8.00. Това ми е най-спокойната нощ досега  Party

А иначе, колкото и да не ми се вярваше, се оказа, че на Тео наистина не му стига кърмата, снощи си изпи около 60-70мл. от запасите. Ама то как ли да му стигне кърмата, като майка му вчера повръща цял ден, днес е с разстройство, то не се задържа никаква храна, откъде да дойде мляко  Tired
Днес не се е налагало да дохранвам, дано се нормализират нещата  Praynig

# 87
Честита нова година! Нека 2012 да е едно ново начало! Вашето начало, когато ще можете да вкарате в ред живота си и да се насладите на куп приятни емоции и преживявания с малките слънчица около нас.

# 88
Честита 2012г и от нас!Да е мирна и щастлива,успешна и безгрижна  и изпълнена с детски смях!
 Нашата вечер беше много семпла-в 19ч изкъпахме Ева,в 20ч вечеряхме,после гледахме телевизия,а тя спинкаше.В 22.30ч се събуди да яде,после си гукаше в кошарата и след следващото кърмене(в 1.30ч) всички бяхме в леглата.И така до 6ч.Днес заведохме малкото сурвакарче при баби и дядовци и сега героите са уморени Simple Smile
Спокойна нощ   bouquet

# 89
  • гр. Стара Загора

днес Майя става на 2 месеца... да ми е живо и здраво малкото вампирче

а тя е вампирче, защото пак ми разрани зърното... тъкмо заздравя и ето пак рев от болка при кърмене и лигавник омазан с кръв... колкото и да сменям пози... Майя като се настърви и това е края...  ooooh! ooooh! ooooh!

спокойна седмица от нас Heart Eyes baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт