Отговори
# 360
И аз дохранвах Мартина с кърма и си сучеше от гърдите,но след запушването отказа едната,а днес вече на 2 хранения не иска  и от другата.Така,че ме чака яко цедене май вече.Ама важното е да яде колко може повече кърма,а не АМ.

# 361
Аз, пак към Айла. Извинявам се, ако досаждам.. Забравих да спомена нещо може би важно, че гърдата не е спирала да ме боли, откакто имах тази буца, като посинена е болката. Както казах, беше първо по мястото, после и отдолу,а днес започна да ме боли и от страната на подмишницата. Също така при всяко кърмене ме боли зърното отвътре, това са вече повече от 10 дни.
 Ние днес ходихме на разходка с трамвая до един магазин, да си взема някоя друга дреха, че имам само три панталона, единия не ми става като се наям Simple Smile Няма да повторя с тази линия трамвай, много са стари, имат стъпала, много е тясно вътре, но с другата линия, която е при нас, ще трябва да се пробва Simple Smile
Успях и да свърша малко полезна работа, запазих стая към църквата до нас, за да празнуваме там рожденния ден на Алберто !
 Киарчето от два дни, също, си плюе най- демонстратично залъгалката и си лапа палеца. Аз имам ужас от това, защото съм си смукала палеца до 4- ти клас и си спомням как ми се подиграваха децата. Та много настойчиво седя до нея и и магам ръцете и и слагам биберона понякога и по половин час, докато заспи.
Оф, много гадни тези болести...

# 362
  • София
Радост, аз също бях спряла Ина от градина откакто родих, всъщност от по-рано, защото направи отит 5 дена преди да родя. От миналия понделник я пуснах, ходи 4 дена, защото в сряда нямаха парно в градината и не я пуснах... В петъка си дойде с болки в гърлото Tired И да, проблема е в тези, които твърдят, че хремата и кашлицата са нормални и те на са показатели за това, че децата са болни. 3 години се боря с вятърни мелници, искам адеквтен медицински филтър в зимния сезон поне, но йок...
Иначе Ина е по-дбре, но Ема ми взе здравето от рев и писъци в последните часове. Притеснявам се да не е аспирирала повърнато сутринта, говорих с педиатърката, ако видим зор отиваме в неотлжното на окръжна блница, дано не се налага Praynig
Утре сме на консултация и ще се примоля да клипнем юздичката преди петия месец, че се измъчи детенцето просто с тоя въздух дето гълта и й раздува коремчето Sad

# 363
И аз бях помолила преди няколко странички за покана във facebook, но още нямам. Ще пробвам пак, ако не е проблем-Silvia Gankova  Peace
Може ли да ме добавите и мен във facebook - Branimira Mironova.

Момичета, във фейсбук само Камелка може да добавя в групата. Помолете я на лично съобщение като си напишете имейла си, че с него е по- лесно Peace. Няма да има проблем.

Момичета, пуснах ви покана за приятелство, като ми потвърдите ще мога да ви добавя в групата

Принцес, моля и аз за покана във фейсбук - katia_i77@abv.bg
Благодаря предварително Hug

# 364
  • Велико Търново
Привет момичета! Simple Smile
И аз да дам отчет от вчерашния ни преглед - за месец сме наддали 1200 гр и сме +6 см, така че вече сме 6000 гр и 65 см. Отложихме ваксините, защото нослето ни още хърхори и не исках да рискуваме. Инече за сега сме спокойни и си слушкаме. Прави ми впечатление, че когато попрекаля с шоколада, което е май честичко, не иска много да спи и явно трябва да си намаля тези удоволствия. Simple Smile

# 365
  • гр. Стара Загора
БУБЧЕ педиатърката ли реже юздичката... и незнам дали и при нас това е проблема, но като суче цъка, а и вчера забелязах, че цъка понякога и когато смуче бибата... та чудя се дали е това... ще я питам като отидем началото на февруари на консултация... няма сега как да я разкарвам малката, че има епидемия от Варицела в града/поне така каза баба й учителката/...

а иначе от няколко дни Бухтичката е с адските колики... преди не е ревала така и си мисля, че ще е от един грах, който сготви баща й... то и на мен не ми беше добре... ама нали трябва да се яде, че да има кърма... и повече няма да ям забранените неща... че нали аз съм си виновна, че ги ям и сама да се оправя / според баща й/

айде лек и спокоен ден на свички бебчета и мамчета Simple Smile

# 366
  • Добрич
Днес и ние чукнахме 2 месеца! Ето по едно фрешче за вталяване и витаминизиране. Simple Smile

# 367
  • на Дъждовен остров
.... и повече няма да ям забранените неща... че нали аз съм си виновна, че ги ям и сама да се оправя / според баща й/...

хайде пък сега няма гладна да стоиш. На новоизлюпените педиатри в лицето на татковците не се взимат всички аргументи на 100%.  Майката си знае най добре.

# 368
  • гр. Стара Загора
T_e_A ами така си е според мъжу... малката заради неговия любим грах два дни орева къщата, а сутрин се събуждам с болки в ръцте... той измалявал - повече от 10 мин. не можел да я носи... а аз мога 1 час - била съм свикнала... а пък кошарата ми я направили на най-долното ниво - хубууу, че съм висока... висока съм и не ми е проблем да взимам и слагам малката... ама вечер като кърмя ми изстива кръста и просто чакам всеки момент да се сецна при навеждането... накрая ще взема ел. отверка и сама ще я оправя...

ето пак се оплаках... ама като ми кипва  fight smile3511 smile3515

# 369
  • София
И ние приключихме с консулацията - 1200гр и 4см, вече е 5.900кг и 57см. Ваксини не слагахме, след кошмарната нощ на запушен нос и почти никакво спане просто отказах да рискувам при все уверението, че гърдите й са чисти, а гърлото и носа спокойни Stop
Рисунка, юздичката се реже от лицево-челюстен хирург. При нас обаче педиатърката каза, че хич не е толкова къса, показа ми как може да си вдигне езика до небцето и каза, че дори и да я резнем, Ема ще продължи да гълта въздух, защото суче много лакомо Whistling Сега се чудя какво да правя.
Неприятното е, че както бях забелязала, Ема има фимоза и трябва да отидем на детско-юношески гинеколог в МД, за да я разлепи. Хубавото е, че я следя и го видях в началото, та няма да е много тежко, но вече съм доооооста уморена от проблеми и усложнения Tired Така че да подсетя маките с момиченца да следят за такъв проблем, защото ако не се хване на време може да доведе до уроинфекции..
Сега ви оставям да хапна и ако успея да дремна малко, че съм като пълен парцал след двата часа сън от 6 до 8 сутринта Twisted Evil

# 370
  • гр. Стара Загора
БУБЧЕ... добре, че сподели за ФИМОЗАТА... аз не бях чувала за такова нещо при момиченцата...  Shocked малко се стресирах, но се надявам всичко да мине безпроблемно при Ема Simple Smile Hug Praynig

# 371
Привет!
 БУБЧЕ, благодаря, че споделиза фимозата, сега ще прочета по-подробно за нея, дано всичко мине бързо и безпроблемно с нея.
Аз Аз имам един въпрос към консултантите по кърмене
Може ли да ми пуснете линка за съхраняване на кърмата понеже неуспях да го открия, предварително Благодаря!

# 372
  • Плевен
gub4eto не съм консултант, но дано помогна Simple Smile.

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=1047
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=156629.0

Бубче май множко ви се насъбра, дано скоро се оправите  Hug.

И ние днес бяхме на консултация - + 900гр + 5см , биха й и двете ваксини.

Лека и спокойна нощ от нас  smile3531

# 373
Мами,моля за помощ!Преди малко като съблякох детето забелязах че на лявото рамо има зачервена издутина,даже леко синя на цвят.Определено има оток или е от пъпка , или от ваксината,която се прави в рамото.Всъщност аз това исках да попитам - прави ли се ваксина в родилното в рамото и дали е възможно след 50 дни да отече и да се зачерви?

# 374
  • София
Аз Аз имам един въпрос към консултантите по кърмене
Може ли да ми пуснете линка за съхраняване на кърмата понеже неуспях да го открия, предварително Благодаря!

Заповядай  Simple Smile
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=156629.0
 Тук е като табличка за бърза справка - http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=1047

П.п. Люсил е дала същите.

Последна редакция: вт, 17 яну 2012, 23:13 от skrech

Общи условия

Активация на акаунт