И сега продължавам да я слагам да суче, когато е спокойна и на кеф, но и шишето ми е винаги под ръка
В чудо се видях тогава, ама нищо не помогна, само си отмина, дано само не се повтаря, че е много мъчително и за нея и за мен.

В чудо се видях тогава, ама нищо не помогна, само си отмина, дано само не се повтаря, че е много мъчително и за нея и за мен.

Може би ще помогне при такива кратки кърмения да слагаш Ния по-често на гърда? По този начин дори на малки порции накрая пак би имала прилично количество изсукано мляко.

Наддали сме 1,100 кг, пораснали сме до 58 см
На ваксината само около минутка поплака. Т вдигна към 12 през ноща, но само 37. Аз ставах да я меря през 1-2 часа, защото много ме беше страх да не се повиши ( нали му е за първи път). За щастие до обяд на другия ден беше спаднала . Иначе детето е добре, слушка, ззаспива към 1.30 вече
Моля и някой консултант по кърмене да се изкаже, ако има възможност
. И ние сме много лакоми. Ако може да яде без прекъсване ще му е най- добре
Аз сега му взех едно чайче на Хип, за подобряване на храносмилането, та да видим дали ще се оправи това връщане.
.
Успяли са да вкарат показателите в норма и от днес ще си се гушкат вкъщи 

Покрай всички емоции с Косьо и покрай плача на Ема бях толкова дала на заето вече, че не знаех къде съм. Изкъпахме Ема и аз почвам да я мажа след баня, мажа я с крем в тубичка линола фет, защото има само мастни киселини вътре без химия и е подходящ за нея. След като я намазах взех кутийката от линолата, за да прибера тубичката вътре и каква беше изненадата ми, когато установих, че кутийката е пълна
Щях да се гръмна, четох за предозирането, но се оказа, че трябва продължително време да е третиран голям участък, за да говорим за предозиране. Все пак се чувствам адски гузна и тъпа
Препоръчани теми