Отговори
# 465
Привет мамчета,

и ние си въртим главата, но и на нас ни намалиха от 2 на 1 капка витамин Д, аз давам натуралния на Джеймисън, не вигантол.

Днес ми е много криво и уморено. Вчера сложихме двете ваксини и Ники цяла вечер се съдра да реве, особено ако го оставя да легне, та се дундуркахме постоянно. И милото изгоря от температура. Днес е малко по спокоен, в смисъл че си лежи от време на време , но пак  е с температура.

Бяхме и на консултация и за 40 дни сме качили 1200гр и 4 см.

Музикалните играчки със звук и светлина са страхотни, и ние имаме но и баткото едно време , сега и Ники плаче като му ги пусна.

Да попитам напоследък кожата на лицето ми е много зачервена, с пъпки които ме сърбят. Това от хормоните ли е или трябва да ходя на дерматолог.
 и да ми препоръчате някакъв крем за лице?

# 466
  • София
ох ставам досадна , но някой може ли да ми каже как се качва снимка та да видите тортичката с която ви черпим ?  Praynig

beberonika, ето тук подробно и за всякакви случаи е пояснено как се публикуват снимки:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

# 467
  • Добрич
И нашето момче си мята главата насам-натам насън,нямах представа че може да е свързано с рахита. Ще питам педи и аз.
На вас на деня на месечинката ли ви слагат ваксините?
Ние на 22 имахме месечинка,а ваксината ще е на 04.02.

# 468
  • София
Здравейте момичета,

Страхотен сняг вали навън днес!
Аз сериозно обмислям да сложа на бебето ротавирусна ваксина. Една приятелка ми разказа ужасии за това какво представлява самия рота вирус, детето й е боледувало два пъти от него и говореше за пълно обезводняване, болници и други страхотии #Crazy Разбрах, че се поставя на два пъти и едната ваксина струва 130 лв (така каза приятелката ми). Зная, че дискутирахме преди време темата, но оттогава някоя от вас поставяла ли е ваксината на бебчето си?

Иначе на Борис му се появиха млечни корички по главата и изглеждат неприятно. мажа го със зехтин преди къпане и след банята реша с четчица, но засега няма особен ефект. Той също си върти главата като се буди, и ние сме на 2 капки витамин Д на Джеймисън, защото наддава повечко за кратко време (а и си е голям още от раждането). Ще ходим на консултация другата седмица и ще видим как е темпът на растеж. bowuu

Хубав зимен ден на всички Hug

# 469
На вас на деня на месечинката ли ви слагат ваксините?
Ние на 22 имахме месечинка,а ваксината ще е на 04.02.

Ние на два пъти отлагахме ваксините заради боледуване на баткото и накрая се получи месечинка на 5, а ваксина на 24. А другия месец ни е даже на 28 ваксината.
Така че няма голямо значение дали сте точно на месец или малко повече. Лекарите се ориентират да е минал поне месец от предишната ваксина.

# 470
Момичета,имам един малко тъп въпрос.Имате ли представа дали могат да се сменят колелата на бебешка количка?Когато я купувахме постъпих много глупаво-гледах я на външен вид да ми харесва и да е евтина,а не се замислих как се управлява! smile3511И четирите гуми са големи-не завиващи.Улиците в града ни са доста разбити и се надявах,че поне ще е по-удобна за бебо.Излизахме няколко пъти,но никак не е лесно управлението.Та се чудя дали има някакъв вариянт за ремонт  newsm12 или да се оглеждам за нова количка,а да се опитам да я продам тази.Моля ви за съвет.

# 471
  • Добрич
desislava_iv ето лампата която цветка е показала,но по-евтина я намерих случайно:
http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=1632

аз да питам и тук,някой ако е виждал ето такава лампа,да казва къде че много ми хареса:
http://www.youtube.com/watch?v=ncYeVfIYpEs&feature=related

vanq_mandeva пусни я да се продава и през това време мисли за нова,защото според мен ремонт на нещо което не е опция (незавиването)  немисля че ще стане. Вероятно продажбата ще отнеме доста време. Вие с каква количка сте?

# 472
tedishte благодаря ти Simple Smile
lorry и ние сме с корички по главата много са неприятни найстина + миришат ужасно . да ти кажа само със зехтина не става , мажа го и със стелакер на мустела и малко по-добре изглеждат . но при нас има и друго , тръгна и обрив по лицето много сериозен по-късно сме на дерматолог , понеже нашето педи каза че е себорея и че това на главата било свързано , а и най-вероятно трябвало по сериозна козметика . но пък сестра ми която работи в клиника ми сподели че това всичкото + повръщането било алергия към млякото най-вероятно , та трябвало да му изследваме акито за да стане ясно какви са тези щуротии. уф вече се чудя само ние ли сме с толкова проблеми или има и други като нас. ? то всеки ден излиза по нещо . мога да се похваля единствено че коликите вече отшумяват , а и най-интересното е че стана така като спрях всичко за коликите newsm78 , а може и да си внушавам че е така.
katrin 7 най добре иди на дерматолог Simple Smile
ееее сега забелязвам че вече мога и да пописвам тук че отдавна не съм го правила , за което много се радвам . по-късно ще ви кача снимка и на тортичката Simple Smile

# 473
  • Добрич
Beberonika, как точно нанасяш Стелакер-а? Мисля и аз понеже да купя та се чудих дали ще има ефект. А видях на самата листовка, че трябва по принцип да се оставя да действа цяла вечер и сутринта да се отмива.
За количката аз лично мога да кажа, че за мен най-важното е да е здрава, лека и да се движи много лесно. Всичко останало няма значение - визирам това как точно изглежда и каква марка е. Може да е много скъпа, а всъщност да не струва и за 2 стотинки ако не е удобна.  Така че Ваня - купувайте нова и този оът направо пробвай с бебето как ще се бута. Simple Smile

# 474

За количката аз лично мога да кажа, че за мен най-важното е да е здрава, лека и да се движи много лесно. Всичко останало няма значение - визирам това как точно изглежда и каква марка е. Може да е много скъпа, а всъщност да не струва и за 2 стотинки ако не е удобна.  Така че Ваня - купувайте нова и този оът направо пробвай с бебето как ще се бута. Simple Smile

Незнам дали тук сте обсъждали тема за количките,ако да-аз съм го пропуснала.Иначе със сигурност щях да взема нещо по-подходящо.Поне тук сте мами с опит и давате отлични съвети на нас начинаещите  newsm10 Явно така ще стане-ще се купува нова...че тепърва започват разходките.С нетърпение очаквам да се стопли,че вкъщи издивявам вече.

# 475
blagodarq vi momi4eta Hug napravih oferta v prodavalnika za me4eto i 6te vidim....mnogo ne sam naqsno kak stavat ne6tata tam newsm78
hubava ve4er na vsi4ki i o6te vednaj izvinete za latinicata Blush

# 476
radost_81 за стелакера го нанасям на обяд и вечер го измиваме , но ние се къпем към 9 , та си престоява на главичката доста като след обяда към 4 го разресвам като засъхне и те почват да се лющят . но голям ефект няма и то сме на него + пяната за главичка на същата марка . за това днес като бяхме при дерматолога тя ни изписа специален шампоан с които да го третирам 7 дни и ми гарантира че щели да се махнат , ща видя дали ще стане или просто пак си хвърлих парите за поредното мазило за нещо.
иначе да кажа оказа се че имаме бебешка себорея по лицето (пъпчиците) които ни тормозят. заради тях сме на нова козметика всичко от до пак сменено , пълна лудница. млека кремове всичко сменяме #Crazy

# 477
и най-сетне тортичката за всички от бебе Себастиан

# 478
  • София
Бебероника, много се надявам бебо да няма алергия към млякото. Колкото до себореята- и ние имахме по челцето и около веждичките. Педи каза изобщо да не се теевожим и по 2-3 пъти на ден да размекваме коричките с разтвор на сода във вода( приготвя се с 0,5 л преварена вода и 1чл вода) и след това да мажем с едно кремче Физиогел. Последното е с цел просто овлажняване, няма сериозни съставки. Всичко изчезна за седмица Hug
Честити беборанчета на празнуващите  bouquet

# 479
Здравейте на всички Simple Smile
Присъединявам се и аз към групичката ви.
През цялата си бременност хвърлях поглед в декемврийската тема, но бебе Боян се роди на 24. ноември 50см и 3200г.
Надявам се приемате нови попълнения.

Общи условия

Активация на акаунт