Момичетата от ФБ знаят, оплаках им се и добре че бяха те да ме успокоят, че щях да се побъркам
Абе, много не съм доволна от вчерашния преглед - много бебета имаше и всички с по двама придружители, кой избързал, кой закъснял, а кабинета тесен.... има и друга стая дето е по-голяма, ама явно не й се пуска печка да я топли, че после нали ток трябва да се плаща
Поне се похвали от мен пред всички, че добре съм си гледала детето, спокойна майка съм била и за това и Монито било спокойно бебе, всичко съм си била знаела, нямала какво съвет да ми даде...а как да й кажа, че повечето неща си ги зная от БГ-мама и групата във ФБ
. Със запушването се справих благодарение на Людмила (тя беше на скайпа на НАПК в събота). Лецитин ще започна да пия профилактично, че с това даряване на кърма май ще е по-добре
Проблема ми е, че ако не изцедя 30-40 мл Калоян се дави, защото не се справя със струята, та в общи линии на всяко хранене - цедене
След кърмене не цедя, гърдата, от която не съм кърмила не я пипам (заради АБ не давам кърма временно), но от нея си изтича на воля до през подплънката
Дано до неделя се понаместят нещата, че пак почвам да цедя за БМК.

Препоръчани теми