Постпостмодерен поглед върху приказките

• 56 983
  • 1 356
  •   1
Отговори
# 945
  • Ænima/Albuquerque
Хуманно, индийд.  hahaha

# 946
И мен ме нервеше Заяца, жал ми беше за Волка. И досега съм милозлива, значи добре са ми повлияли.

Ся ше каеш, че симпатизираш на Том, нали?

Много ясно.  Crossing Arms И на Силвестър също. Mr. Green

Туити всеки път като го зърнех, ми идеше да му извия тънкото нарисувано вратле. 'Ма това е щото съм милозлива, не щото съм увредена. В тези невинно мигащи очи е събрано Чистото Зло.

А, братя Грим в най-чист оригинал не са като за деца.  Mr. Green То нищо средновековно приказно не би било за деца в днешно време. До нашите детски уши навремето са стигнали доста изчистени преработки.  Mr. Green

Имам дежа вю, това периодично го бистрим някъде, но не помня тук ли е било или в офлайна.

# 947
  • Ænima/Albuquerque
В тези невинно мигащи очи е събрано Чистото Зло.

Мерси. Мерси.  bowuu

# 948
Ох, Уили, мъченикът на АКМЕ. И за него страдах и исках да беся пилето проклето.

Да! Туити със зеле!  Twisted Evil

# 949
  • Ænima/Albuquerque
Промили са ви! Промили са виии!  Shocked

# 950
Пуц, недей така, огладнях.

Какво ли ще се получи от канарче със щраус с мишка със зеле?
Заяц е ясен, той е с дафинов лист.

# 951
А, не, на Джери не му точа ножа аз. А Роудрънъра бил кукувица, моля, не щраус. Някакъв особен вид кукувица, но кукувица. И Заяца няма да го ям, не ям малки пухкави животинки. Но иначе да, с дафинов лист и червено вино.

Промили са ви! Промили са виии!  Shocked

hahaha hahaha hahaha

# 952
My God, сега с едното Туити ли ще си останем. Че то е дребно, за кого по-напред?
Едва сега почвам да я разбирам вещицата от Хензел и Гретел.

# 953
  • Ænima/Albuquerque
Сега е момента да кажа, че всъщност не го харесвам Туитито. Дори не е толкова сладък.  Crossing Arms
Обаче за мишончето ви избих!  Twisted Evil

# 954
  • Казанлък of all places

Имам дежа вю, това периодично го бистрим някъде, но не помня тук ли е било или в офлайна.
Тук, тук, още от Времето, когато "Дядовата ръкавичка"не беше засмукана от плитчините.

Аз съм удивена,че нация, която води по брой на алкохолиците на глава от населението и чиито сирачета не подлежат на осиновяване поради изключително висок процент фетален алкохолен синдром тръгна да си оправя морала чрез Волк. Не удивена, втрещена. Проз народ.

# 955
  • n/a
"Дядовата ръкавичка" е свръх-мега-супер хуманистична. Това, ако сравним с неизразимите вреди, които причиняват пушеците на Гена и Волка.
Интересното е, наистина, какво ще сторят с военните филми. Видях, че любимият ми детски герой Щирлиц и него май ще турват при 18+. Ми тъй де - почти във всяка сцена кади, да му се не знае. То и Кавказката пленница ще трябва да махат, че има една сцена с тостове ... не е за малки и крехки създания.

Аз се премених за случая. Ще браня приказното царство.

# 956
Сега е момента да кажа, че всъщност не го харесвам Туитито. Дори не е толкова сладък.  Crossing Arms
Обаче за мишончето ви избих!  Twisted Evil

Гадно, бе! Напук да е.  hahaha

Мишока не го пипам, мълчи.  Naughty

Айц, ЛоанаSunglasses

Анги, как го забоде само.  Peace

# 957
  • n/a
Ще си направим "Червена книга" за изчезващи приказни герои. К'во ще кажете.
Защитени видове, резервати ... Там ги пускаме на воля да се гризат, хрупат, налагат,
че и пушат даже.

# 958
Ами то си трябва.

# 959
  • n/a
Интересно е след време - къде ще има повече повече щастие?
В Щастиландия (нали си спомняте онова място, дето забранихме сума
вредни работи, включително боя със снежни топки и парфюмите) или
в резервата на забранените приказни герои.  Mr. Green
Аз знам отговора.

Общи условия

Активация на акаунт