Постпостмодерен поглед върху приказките

• 56 983
  • 1 356
  •   1
Отговори
# 915
  • n/a
Тъжно, мъчно, но "за что боролись, на то и напоролись".

Закон обяви "Ну, погоди", Гена и Чебурашка извън морала в Русия

И така... Помен за героите.

Последна редакция: ср, 29 авг 2012, 18:47 от Лоана

# 916
  • Пловдив
Преди малко ми го прати и приятелка. Ужасно съм разочарована. Баш от братушките не го очаквах. Crossing Arms

# 917
Чета и не мога да повярвам. Всичката Мара втасала, на Вълка и Заека им дойде редът.  Tired И аз не го очаквах, честно казано.

# 918
  • n/a
Добре де, може и да отърват кожата. Признават го за културна
ценност. Експерти щели да оценяват. Само не било ясно кои са
тия експерти.
http://www.ria.ru/media/20120829/732866495.html
Но пак е тъжно. И аз съм изумена от това развитие на нещата.
Което ме кара по-сериозно да погледна на готвения закон за
детето или каквото е там.

# 919
Снощи се чудехме вкъщи - що за кретенизъм е да обвиниш Волк в аморално влияние. Той е Лошият, затова пуши, пие и бие, може ли да бъде по-елементарно? Направо е възпитателен.

# 920
Ама те сериозно ли?!?

# 921
Като чета за Ну погоди, според мен трябва да забранят Том и Джери, котарака и мишката не правят ли същите гадни номера един на друг?

# 922
Супер, като започнат да дават само малоумни детски с безполови и безрасови същества (но пък затова - крайно поучителни!), ще започна да се занимавам с нелегално разпространение на "Ну, погоди!", "Синьо лято", и прочие крайно вредни филмчета  Twisted Evil

# 923
като започнат да дават само малоумни детски с безполови и безрасови същества
Те вече са почнали. Онзи ден се загледах в едно филмче, което щерката гледаше по телевизията, ми те бяха някакви цилидроиди с четири крайника, които се гънеха като пипала на октопод.  Чак ми бяха страшни. Не забелязах да са особено поучителни.

# 924
Снощи в пристъп на бяс заявих, че Франклин няма да влезе в къщата ми под никаква форма. Ай ше му се не види!

Не забелязах да са особено поучителни.

Е как, нали са били безполови, безрасови, безмозъчни...  Twisted Evil

Флу, нали ще има намаления за съмишленици?  Mr. Green

# 925
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Снощи се чудехме вкъщи - що за кретенизъм е да обвиниш Волк в аморално влияние. Той е Лошият, затова пуши, пие и бие, може ли да бъде по-елементарно? Направо е възпитателен.
На мен пък Заяц ми влияеше аморално Crossing Arms. Всеки път като кажеше "оййй" и ми идеше да хвана секирата на Бейл от "Американски психар" Joy

# 926
Явно си увредена по рождение. Mr. Green

И мен ме нервеше Заяца, жал ми беше за Волка. И досега съм милозлива, значи добре са ми повлияли.

# 927
Флу, нали ще има намаления за съмишленици?  Mr. Green

Абсолютно! Кътам аз, кътам всички "вредни" дискове, за "черни дни"  Twisted Evil
Имам и "Куче в чекмедже" - ще го раздавам бонус, когато му добавят сцени, в които Социалните отвеждат арестуваната му майка, а психоаналитик му помага да излекува травмите от неглижирането ...

# 928
  • n/a
Е, ама много е сладко "Ой!"-то на заяца.  Joy

Баси, без извинение, имам усещането, че направо се сгромолясваме към в на Ди плитчините.
Само като погледна първа страница на клюкарника, ми се  Sick

Не на Франклин! Моето дете е облъчено от костенурчето, за съжаление. Гледа и чете. Вярно, в минало време вече, ама ...

Май, май размина ...
http://dnes.dir.bg/news/detza-zakon-nu-pogodi-11890645?nt=11
Отивам да чета по руско, че да си отдъхна ...
http://ria.ru/culture/20120830/733486466.html

# 929
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Значи тъй- ти милозлива, аз- увредена Crossing Arms. Егати двойния стандарт hahaha

Общи условия

Активация на акаунт