А искате ли внуци?

• 11 205
  • 228
  •   1
Отговори
# 225
Де такива баби.... Много ме зарадвахте, госпожо! Да ви е живо издраво внучето  bouquet

# 226
Искам и вече имам! Имам си една малка сладка внучка и много я обичам. Добре , че дъщеря ми ме вика често да я гледам и да и се радвам на спокойствие.  Наистина внуците са по-мили от децата. Сега имам всичкото си свободно време за нея.  С удоволствие я гледам, сменям памперси, играя си с нея , дори я храня с кърма в шише като се наложи дъщеря ми да излезе да си свърши нещо. Храня я с шишето в позата за сучене , а тя ме гледа странно  и се подсмихва , сякаш разбира , че от мен само шише може да получи. Много ми липсва като не я видя няколко дни. Дано случа на снаха и на нея ще помагам, ако ме иска.

Браво! Е такава баба искам да бъда и аз,   bouquet

То и аз искам , но като се знам каква съм припряна , дали ще го постигна ? Thinking

# 227
  • на брега на реката
И аз бях припряна, но с възрастта и килограмите най-вече, това се коригира. Като млада майка на породени деца с разлика 1 г. и 1 м. и на 28-29 години се научих сама , от книги и списания да правя макраме, да плета на 1 кука , че и на две. Гледах си ги сама. Като заспят , мятах едно старо одеало и вадех канапа и моделите и се занимавах. И успявах и да сготвя и да изчистя и т. н . Мъжът ми помагаше с прането вечер , признавам си без бой.
  Като беше по-малка щерката имах мерак да се зажени  или поне да живее в чужбина, че тук от двадесет години сме все в криза. Сега се радвам, че не се сбъднаха мечтите ми. Щях да се поболея от мъка и по двете!

# 228
  • Шумен
Макар че ми е доста рано да мисля за внуци, бих помечтала за бъдещетето. Единственото което истински искам е дъщерите ми един ден да срещнат своите партньори с които да са щастливи. А ако решат да ме ощастливят с внуци, много бих се радвала  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт