Ха, искам и още как.Ще държа да ми викат "бабет".Имам една щерка и много бих искала да продължи рода ни.
Несиха:
Внучка би ми харесало да имам, но ако съм щастлива като баба (притрябвало ми е, ако живея като сегашните стари хора в мизерия и без средства за поддържането ми като жена)
Представям си как ще имаме специална връзка, особено ако е вярно, че внуците наследяват доста от бабите и дядовците. Примерно ще е много слаба, дългокрака капризна краличка с копринена коса и кадифена кожа и огромни тъмни очи, ще е самовлюбена и доста ще се фръцка Laughing. Мой човек.
Лизет33:
Искам разбира се и няма да приема по никакъв начин ако детето ми не иска. Naughty Какво значи "негов избор"? Shocked Това е съдбоносен избор, който определя живота и съдбата на още много други хора покрай него, и просто няма да го допусна. Нито да съсипва собствения си живот, нито чуждите. Naughty
За щастие, детето ми не е глупаво и отлично разбира и само тези неща, та едва ли ще се наложат войни.
Пък те, другите баби, са на по-малко години от мен. Но ги приучих постепенно да ми казват "бабо".
- а извънматричен вид/мъдра ти е мисълта дааа/. Няма лошо, добре че принципно вида ни не разсъждава/за възпроизвеждането мисъл не е нужна - знаеш/ като теб така разчупено извън матрично. Да, сигурно не би могло да е мотив, но реално , ако погледнеш над и извън личното, това си е чиста причина. Матрично или не, реално нещата се развиват така. Всеки има право на избор, егоистичен или не, но има право. Никой никого не задължава, но аз отбелязах реално как е, защото едва ли раждаме и се възпроизвеждаме мислейки за вида ни, но искаме или не това възпроизводстхво е причината за съществуването ни - освен , ако ти не знаеш друга такава.