А искате ли внуци?

• 11 230
  • 228
  •   1
Отговори
# 150
А колко "бездетно" време семеен живот ще му отпуснеш на тоя зет, преди да хвърлиш срещу семейството му целия си арсенал?

Любопитен въпрос. Mr. Green Най-вероятно максимум до към 30-тина годишни и после да му мислят. Laughing Тъщата се развихря.  #2gunfire Ако зетят не ще, ще има друг генетичен материал.

# 151
Lizet33, на хора, които много се бият в гърдите какво искат, какво няма да позволят, какво задължително трябва да направят децата им....им се случва точно обратното. Или изобщо не се случва това, което те искат.
А и в крайна сметка това е живота на детето ти и като пълнолетен гражданин, то взема решенията. А не майка му, която си е втълпила, че иска продължение на рода.
На теб като гледам внуче не ти трябва, нито пък зет...трябва ти осеменител и собствената ти дъщеря, която да ползваш да ти "произведе" продължението на рода. Грозна картинка...

# 152
Lizet33, на хора, които много се бият в гърдите какво искат, какво няма да позволят, какво задължително трябва да направят децата им....им се случва точно обратното. Или изобщо не се случва това, което те искат.
А и в крайна сметка това е живота на детето ти и като пълнолетен гражданин, то взема решенията. А не майка му, която си е втълпила, че иска продължение на рода.
На теб като гледам внуче не ти трябва, нито пък зет...трябва ти осеменител и собствената ти дъщеря, която да ползваш да ти "произведе" продължението на рода. Грозна картинка...

Няма нещо в този живот, което да съм поискала и да не съм постигнала. Ако е писано да няма собствени деца, ще има осиновени. Ако е писано детето ми да се опълчи срещу майка си, ще харизам наследство на някой който ще го заслужава. Решение на проблемите винаги съм намирала.

Колкото до "грозната картинка", няма по-грозна от бездетност по собствена прищявка. Ако на теб или на който и да е му се струва грозно налагане на подобна воля, трябва да знаеш че на хорско мнение данък не плащам. Дреме ми на шапката на теб грозно ли ти е.

# 153
Lizet33, Lizet33, точно децата, които са възпитани отлично, подобаващо,прексрасно, според родителите им, най-често поднасят големи изненади.Точно, защото по-строгото и категорично възпитание, граничещо с някакви крайни или фанатични изисквания от страна на родителите, подтиска чувствата, мислите, желанията, подтиска същността на детето...
Вкарването в някакви рамки или желания на родителите, действа много затормозяващо и има обратен ефект.

Ти на действията, които предприемаш, решения ли им викаш? Харизването на наследството на друг, не е решение, а безпомощност, защото не е станало както ти си искала.

И пак ще те попитам.Кое е по-важно за теб-щастието на детето ти или безропотното следване на твоите разбирания?

# 154
  • София
А колко "бездетно" време семеен живот ще му отпуснеш на тоя зет, преди да хвърлиш срещу семейството му целия си арсенал?

Любопитен въпрос. Mr. Green Най-вероятно максимум до към 30-тина годишни и после да му мислят. Laughing

О, изненада ме Simple Smile Значи няма значение колко време ще са заедно - ако да речем се намерят и загаджат на 30, почват моменталически  Laughing

Много си забавна, Лизет  Hug

# 155
Lizet33, хората след определена възраст придобиват определени права, с които да се разпореждат със собствения си живот. Ти мислиш ли, че на твоята дъщеря пък ще и пука точно за твоето мнение дали да има деца, или не?
А ми е интересно как точно ще определиш кой е достоен да му харизаш наследството? Ако до тогава има такова (както се печелят пари, така се и губят).

# 156

Любопитен въпрос. Mr. Green Най-вероятно максимум до към 30-тина годишни и после да му мислят. Laughing

О, изненада ме Simple Smile Значи няма значение колко време ще са заедно - ако да речем се намерят и загаджат на 30, почват моменталически  Laughing

Много си забавна, Лизет  Hug

Да Бърди. Далеч съм от мисълта че точния човек задължително се среща до 30 годишна възраст. Нямам претенции внукът ми да е от любимия човек, но за раждане на деца има определени физиологични лимити, така че....ако не се е появил до тогава, внукът ще бъде и без точния баща.

Мирама, това не е "разпореждане с личния живот". Това е разпоредба и с моя, и с още много други чужди животи, така че за други хора детето ми няма право да взима единолично решения.

# 157
ау, стана ми любопитно-Лизет-ще заведеш дъщеря си на инсеминация или ще я предложиш на съседа, да я осемени, докато съпругът и се бави? hahahaЩо не вземеш да родиш вместо нея направо, да  си нямате проблеми Laughing
Фанатизма не води до нищо добро.....

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 15:40 от Jizzlobber

# 158
ау, стана ми любопитно-Лизет-ще заведеш дъщеря си на инсеминация или ще я предложиш на съседа, да я осемени, докато съпругът и се бави? hahaha

Интересна терминология ползваш. Милиони хора по света ползват донорски банки за целта и не го наричат така грозно. Все ми е тая как го наричаш де....аз само ще помогна с каквото мога за взимане на нужното решение и намиране на биологичния татко. С останалото мисля че ще се справят и без мен.

# 159
Кое е Грозно?Кой точно Термин те подразни? Mr. Green

# 160
Lizet33, интересно по какъв точно начин те засяга решението на дъщеря ти да има, или да няма свое дете? Да не говорим пък за други хора. )))

# 161
  • Mars Hotel
Хохо, направо си представям как за 27-ия рожден ден на дъщеря ти й подаряваш... сперма от грижливо подбран от теб донор.  hahaha

# 162
Lizet33, интересно по какъв точно начин те засяга решението на дъщеря ти да има, или да няма свое дете? Да не говорим пък за други хора. )))

Чукча писател- не и читател. Ами върни се назад и прочети с какво точно ме касае! Това е не само нейно дете, но и МОЙ внук. А това вече пряко ме касае. Както внукът, така и неговите бъдещи деца и внуци. Аз за тях работя- не за филанкишията.

# 163
Lizet33, аз добре съм те прочела. Но това, което ти мислиш че те засяга, далеч не е така. )
А теб насила ли те карат да работиш?. ) Че видиш ли на това се поставя на първо място. А ако един ден останеш без пари, и нямаш трица в гъза си да дадеш на тези внуци, за които си ламтяла? Тогава какво правиш?. )

# 164
Lizet33, ако имаш внук, ще те касае, разбира се.Но, ако детето ти не иска да има свои деца, може да ти е неприятно, да не си съгласна, да си кажеш мнението, да ти е мъчно, да плачеш, но няма как да стане твоето.Причината е, че просто това не е твое решение, колкото и да се правиш на неразбрала или да твърдиш обратното.
И всякакви предварително начертани сценарии как ще го манипулираш, как ще го изнудваш или как ще го принудиш, звучат повече от фанатично.

Общи условия

Активация на акаунт