Седем часа разлика - тема 7

• 28 738
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
  • Велико Търново
http://votewar.net/index.php?page=single&id=239&vote=2
Дайте някой глас за Милото, че Джаро води с много Thinking
И като води - какво?
Само погледнете името на сайта - votewar. Т.е. - война на вотове.
Е... и кому е нужно това? Кой печели от него? Никой, според мен.
Не смятам, че който и да било ИСТИНСКИ почитател на която и да било от двете продукции ("Под прикритие" и "Седем часа разлика") ще намери някакъв смисъл в това. Още повече - че много голяма част от почитателите и на двата сериала са едни и същи хора, така че... едва ли ще влязат в битка със себе си.
Та... кому е необходима тази "война"? Може би само на създателите на сайта и на някои заблудени потребители, които сигурно се виждат като велики "вòини"...
А някакъв във Фейсбук даже беше сравнил тия гласувания с гласуването на критиците при раздаването на Оскар и Еми... Laughing Смешно, смешно, та чак жалко! Та това не е нищо друго, освен някакво си виртуално състезание. И то, не между продукции, не между актьори, не между роли, а между... потребители.
Измислена работа, която нищо, ама нищо не струва!
Не знам защо все още има такива, които се заблуждават и вярват на всякакви подобни "призиви".

Вергилия, а това, че всеки епизод свършва сам за себе си... сигурно ли е?
Защото в първи сезон съвсем не беше така. Даже и както приключи, бяха оставени доста "отворени вратички"... което ще рече, че връзката, даже и между сезоните, беше неизбежна.
Да, не съм гледала втори сезон (предпочетох по телевизията да следя двойните серии на "часовете", а на компютъра да ми останат по-кратките на "Под прикритие"), но имайки предвид горното, дълбоко се съмнявам, че няма връзка между епизодите. Всъщност... надявам се съвсем скоро да се убедя сама в това... Wink

Последна редакция: пт, 30 дек 2011, 10:28 от DamaPika

# 31
Браво за новата тема!Ако ви интересува нещо около сценаристите: http://www.blitz.bg/article/28356
На мен лично М.Фучеджиева ми е отдавна много антипатична!

# 32
Днес в "Господари на ефира" ще участват Ваня Цветкова и Калин Сърменов в рубриката "Блиц".
Приятно гледане  Simple Smile

# 33
Мерси за новата тема  bouquet

Браво за новата тема!Ако ви интересува нещо около сценаристите: http://www.blitz.bg/article/28356
На мен лично М.Фучеджиева ми е отдавна много антипатична!

Това беше попадало тук. Струва ми се малко пресилено, въпреки че и на мен Милена Фучеджиева не ми е от любимците.

Пак за Миро и двойника му - оня ден гледах началото на първи епизод, където нападат прокурора - ами двама еднакви са. Е, сигурно там не се е клонирал Димо Алексиев, а играят двама актьори, но идеята е ясна - другарчето на Миро е също толкова красив младеж, който страшно прилича на него.

За Иванов и развитието на чувствата му към Таня - затова, че нямаше такива в началото се сещам за няколко момента, освен това, че си представяше, че стреля по нея. После започна един бърз и неестествен флирт. Когато тя го целуна, избяга. Имаше и един момент, в който прокурор Неделчев му каза нещо от типа -"Невероятни неща стават днес, ако и Таня Стоева сега да даде показания срещу Милото, ще отида да пусна тото", а Иванов се ухили глупаво и каза "Колко е джакпота?", което определено не прозвуча влюбено в Таня. В сцената сутринта с кафето, тя преди да се събуди погледът му също не беше влюбен. И още доста такива моменти имаше... Но пък в последните серии впечатлението беше обратното. Затова и всъщност ми е интересна тяхната връзка - както и в останалите неща от сериала, много от нещата са въпрос на тълкуване и догадки.

Интересно ми е как сценаристите ще решат падението на Таня Стоева. Аз от малка обичам да си измислям герои и да си разигравам сценарии с тях и сега се упражнявам върху тях, а нещо това ми убягва и не мога да го измисля Simple Smile Какво толкова може да й се случи, че да изпадне?

# 34
Аз от едната крайност(че Иванов изобщо не е влюбен в Таня) залитам към другата  Mr. Green  Thinking-
че всъщност може Таня изобщо да не е влюбена в него,а само умело да играе,
за да излезе по някакъв начин от цялата тази бъркотия...
Ама много са ми неестествени сцените между тях да ви кажа,
никак не са ми истински,някак насила като че ли се напъват да си кажат репликите,
аз ли не нещо не ги разбирам тези обяснения,за мен няма много химия между актьорите. Naughty
Трябва да се постараят повече във 2-ри сезон. Mr. Green Peace

# 35
Lulu25, вече ми убягва споменът за някои моменти. Специално този, в който Иванов си я представяше докато стреля - това автоматично ли означава, че се прицелва в нея? Може би иска да се отърве не от нея, а от призрака й. Не случайно той каза нещо от сорта, че "От 10 дни съм във София и 10 души вече ме предупредиха да внимавам с Таня Стоева..."  Мисля, че в самото начало Иванов се опитваше да се освободи от някои свои страхове - напр. че няма да се справи, че Таня е силна, че никой му няма доверие и едва ли не го мислят вече за "мъртвец" и т.н.  Цялото му поведение по-късно показа, че е смел и открит в отношенията си (дори и с Милото при всичките им разговори). После се срещна "челно" и със самата Таня, за да открие, че има достоен съперник в нейно лице. И мисля, че тогава започна тяхната история...

А колкото до репликата за тотото, мисля че шегата му означаваше само, че вярва в нейните показания - просто се интересуваше дали джакпотът си заслужава  Joy

# 36
  • Велико Търново
Някъде, из предната тема, мисля, прочетох предположения, че героят на Георги Стайков щял да се развива и нататък. Обаче... сега гледам "Под прикритие на живо" (което излъчиха една седмица преди началото на излъчването на втори сезон) и разбирам, че Георги Стайков заедно с Чочо Попйорданов ще се появят като нови персонажи. Преди няколко дни четох интервю с някой от актьорите (не помня кой беше и от кой сериал точно) - споменаваше се за договорите, които подписват - имало специална клауза, в смисъл, че няма да участват в други продукции.
При това положение Георги Стайков въобще може да не се появи отново в "Седем часа разлика". Освен ако Митовски и Маги Халваджиян не са се споразумели да го "разделят"  Grinning
Вярно, че той не е първият случай на дублиране - Васил Банов участва и в "Столичани"-те, но там героят му си отиде от белия свят още в началото. Т.е. - актьорът вече е бил "свободен" за ролята на бай Юнал.

А колкото до репликата за тотото, мисля че шегата му означаваше само, че вярва в нейните показания - просто се интересуваше дали джакпотът си заслужава  Joy
Да, и аз така мисля

# 37
  • София
за сега само запис  Blush да не ви изпусна  Hug

# 38
DamaPika, ще почнем май да се объркваме вече с тези дублиращи се в няколко продукции герои  hahaha
Лично аз не държа на Георги Стайков във "Седем часа"... Възможно е наистина да не се срещне с Таня във Виена. Защото не знаем още плановете на Тренера. Едва ли той смята да я въвежда във виенското общество, колкото и да обича купоните. Жалко наистина за дизайнерските му тоалети!
(между другото той е най-зле облеченият мъж в сериала, ако не броя Иванов с неговите блузки на райета... Дори Гончев показва повече стил във всяка една ситуация... Май ме мъчи носталгия по него Blush, че чак почна да ми се струва симпатичен)

Да помислим ли вече за анкета и в новата тема? Давайте предложения подходящи за момента на изчакване продължението? Лично мен много въпроси ме вълнуват и не мога да отделя един измежду тях... newsm78 Първо мисля да изчакам вашите предложения.

Последна редакция: пт, 30 дек 2011, 11:37 от simpatikonia

# 39
Здравейте записвам се в новата тема. Не съм много активна с постовете, но пък най- редовно чета и следя сериала. мятам, че някои серии изгубиха очарование, но като цяло има какво да се случва и 2рия сезон ще бъде много интересен! Поне така се надявам!

# 40
Благодаря за новата тема!
Все ме гложди един въпрос: от ктде тренера знае кога Таня ще хукне да трепе Милото, че да дебне до ресторанта, че и да я познае дегизирана? Какво ви говори това?

# 41
Да помислим ли вече за анкета и в новата тема? Давайте предложения подходящи за момента на изчакване продължението? Лично мен много въпроси ме вълнуват и не мога да отделя един измежду тях... newsm78 Първо мисля да изчакам вашите предложения.
И аз искам да пуснем анкета, но за в момента нищо не ми хрумва, така че ще се радвам да чуя идеите ви.

Благодаря за новата тема!
Все ме гложди един въпрос: от ктде тренера знае кога Таня ще хукне да трепе Милото, че да дебне до ресторанта, че и да я познае дегизирана? Какво ви говори това?
Може тренера да е следил Таня и Милото от доста време, а и като ги познава от толкова много години е научил навиците им,знае как ще реагират във всяка една ситуация.

# 42
Хайдеее и от мен един запис!  bouquet

# 43
Нещо ме кара да си мисля,че Тренера знае за нещата около Таня от Гончев, и за утрешния й арест включително. И веднага е организирал бягството й. Мисля , че Гончев е негов човек.
Чувствата между Таня и Иванов са искрени. И аз в началото се опитвах да разбера кой кого мота, но се убедих , че са наистина влюбени. Много от сцените го доказват...Трябва да има нещо истинско в цялата история...Нали анонсите постоянно ни казват, че нищо не е такова, каквото изглежда...Поне любовта да е истинска....

Последна редакция: пт, 30 дек 2011, 19:20 от daniela.qnkova

# 44
  • София
Според мен Таня и Иванов просто взаимно се използват като играят ролята на влюбени!

Общи условия

Активация на акаунт