Седем часа разлика - тема 7

• 28 739
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Чушката също е подозрителен с тази прекалена налудничавост. Даже в последния епизод така дадоха кашончето с кърпичките, които остави, че подозирам, че в това кашонче няма ароматизирани кърпички, а поне хлебарки.. Simple Smile
Не, не, кърпички са си. С една от тези кърпички Коцев упои Таня в колата.
И как стана ясно, че точно с тези кърпички е упоена Таня? И ако е така, значи има връзка между Чушката и Коцев.

# 76
 hahaha Включването на vvv9 винаги повдига много въпроси.

# 77
Аз нещо не намирам логика Таня да е искала да убие Милото, още повече с такава смешна дегизировка. С перука или без, ако тръгне да го гърми, ще е ясно кой го е направил. Да не говорим пък в ресторанта - да го беше привикала някъде насаме. Някакси не ми се връзва и да иска чак да го убива от гледна точка на отношенията им. Явно искаше да бяга след това - затова си взе парите, документите и пистолета, но не ми е ясно защо се дегизира.
Тренера не ми се струва, че тя го беше помолила да я спасява - защо иначе да я упоява, ако тя очаква да се види с него, пък макар и малко по-рано?

П.П. Виждам коментара на vv9. Добро обяснение за иначе безсмислените кърпички в окъсан кашон. Добре де, Чушката иска Таня в Америка ли?

# 78
Анкетата е редактирана и може да дадете повече от един отговор. Весело посрещане на Новата Година Simple Smile  bigdance2 Tada

# 79
mili4ka88, благодарности за старанието! Two Hearts
Заемаме се с гласуването! newsm67

Весело настроение на всички!

П. П. Сега съм сериозно затруднена, защото важните мъже в живота на Таня май са повече от четирима...

Последна редакция: сб, 31 дек 2011, 14:15 от simpatikonia

# 80
  • София
Аз пък си мисля, че така зададен въпросът в анкетата, предполага само един отговор. Защо трябваше да се гласува с 4 гласа, не разбрах, по тази логика може да се гласува и с 5 и 6 гласа, какъв е смисълът тогава от анкетата!?  newsm78

# 81
Блиц - Ваня Цветкова и Калин Сърменов

# 82
Аз пък си мисля, че така зададен въпросът в анкетата, предполага само един отговор. Защо трябваше да се гласува с 4 гласа, не разбрах, по тази логика може да се гласува и с 5 и 6 гласа, какъв е смисълът тогава от анкетата!?  newsm78

Ами....... newsm78 може би трябваше да зададем анкетата така -
"Най-важните мъже в живота на Таня Стоева"
Те определено са повече от един...

# 83
Редактирах я, но скоро няма да мога да правя повече промени.

# 84
Чушката също е подозрителен с тази прекалена налудничавост. Даже в последния епизод така дадоха кашончето с кърпичките, които остави, че подозирам, че в това кашонче няма ароматизирани кърпички, а поне хлебарки.. Simple Smile
Олелее, ми той, Чушката искаше да ги продава в "Избата " и близки заведения до него, какво упояване ще падне в НЙ на познати и случайни герои Joy
Аз нещо не намирам логика Таня да е искала да убие Милото, още повече с такава смешна дегизировка. С перука или без, ако тръгне да го гърми, ще е ясно кой го е направил. "

Е, тя размахваше пистолета в ръка и се беше запътила към ресторанта - какво друго да си помислим, че иска да направи. В онзи момент тя вече беше наясно, че Милото е на една крачка от това да разбере, че тя е замесена много в историята с натопяването на Роки - той й го каза в последния разговор между тях. - "Ако не е Гончев, значи си ти" ThinkingЕ

# 85
Тя положи толкова усилия, за да организира изнасилването на Роки, пък да хукне да убива Милото само с една перука?! newsm78

# 86
Тя положи толкова усилия, за да организира изнасилването на Роки, пък да хукне да убива Милото само с една перука?! newsm78

Ами Иванов не й даде достатъчно време да разгърне таланта си... hahaha

# 87

Еее,това не е истина направо, vvvv9 или имаш най-зоркият поглед или по-нататък нещо с тези кърпички ще изскочи,а ти го знаеш,защото си от екипа на сценаристите ,или просто си имаш кристално кълбо... Mr. Green hahaha
Как се познава кърпичка? newsm78

Обаче Чушката и на мен ми е много съмнителен-то не бяха бизнеси с подправки и с кърпички и с какво ли не...Или е супер залюхан и от него бизнесмен няма да стане ,или е най-големият играч и дъ биг бос... Naughty Thinking

# 88
ок, дайте други идеи защо Таня беше тръгнала към ресторанта на Милото с пистолет в ръка. А какво мисли vvv9 по този въпрос ?

# 89
Според мен Таня и Иванов просто взаимно се използват като играят ролята на влюбени!
Peace

Общи условия

Активация на акаунт