Седем часа разлика - тема 7

• 28 740
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
ЧНГ 2012! Дано ни зарадват с по-ранно продължение на филма!

# 91
ЧЕСТИТА НОВА  2012 ГОДИНА !

Най-искрени благопожелания за
здраве и сили;
за ползотворни дела; за
топлота и доброта – дарявани
и получавани; за дни на радост
с усмивки и веселие;
за мигове на сбъднати мечти.

Да си пожелаем и нови, още по- интересни  и малко по- разплетени  серии на любимия сериал!

# 92
За много години и от мен,момичета!Да сме живи и здрави и да се радваме на още по-интересни бг сериали!

# 93
  • София
За много години и от мен,момичета!Да сме живи и здрави и да се радваме на още по-интересни бг сериали!

Честита и от мен! И дано играта на артистите е по-хубава, че някои играят много сковано и изкуствено!

# 94
Честита Нова Година Simple SmileБъдете живи и здрави, весели засмени, нека мечтите ви станат реалност Simple Smile.

# 95
Щастлива Нова година на феновете на сериала, пишещи тук! Пожелавам приятни емоции с нашия любим сериал и интригуващи обсъждания на същия, и разбира се, най-важното - здраве за вас!

# 96
Честита нова година! И аз ви и си пожелавам много здрава и късметлийска година и да се радваме все повече на добро филмово изкуство в България!

vv9, кърпата, с която Тренера упоява Таня е обикновена хавлиена кърпа, а кърпичките, за които Чушката говори, са от тези в пакетчетата, как реши, че е същата?

Monica21, всъщност май наистина Таня се е упътила да гърми Милото, като се замисля няма и друго обяснение, още повече че пред ресторанта извади пистолета си. Колкото и да не ми се връзва.

# 97
Честита Нова 2012 година! Много приятни емоции с любимите ни сериали! Laughing

# 98
Честита да ни е Новата 2012 година!

Здраве, мир и благополучие!

Поздравявам всички с този клип. Допадна ми най-вече с прекрасната българска песен.
Дано ви хареса!

# 99
Честита Нова Година! Hug
И аз в темата за да не забравя сериала Hug

# 100
Честита Нова Година!

# 101
Малко информация (не съвсем нова) за нашата "любимка" - Евелина Борисова (Стефанакова). Оказва се, че актриса и героиня имат доста общи неща в живота.  hahaha

http://www.stars.bg/bg-ot-ekrana/5107-evelina-borisova-bila-lyub … za-na-slavi-binev

Поглеждам към анкетата - Милото набира преднина и се очертава като мъж №1.
За мен голямата изненада е Боян - почти настига Тренера newsm78

Последна редакция: пн, 02 яну 2012, 20:01 от simpatikonia

# 102
# 103
Много ценна информация, daniela.qnkova!   bouquet

Никога не съм се съмнявала, че Милото ще остане жив... Peace
Това за пътуването му в Австрия (по здрвословни причини) и срещата му там с Таня Стоева говори, че тя ще се задържи доста там. Дали сама или с Мая? Дано двете да се съберат. В Ню Йорк не е много безопасно за тях.

# 104
Прекрасна българска песен!
Само не разбрах какво прави във видеото Миролюба Бенатова? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт