"Новата Година ЮНЧЕ посрещни с песни, танци, весели игри"

• 26 692
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
За много година момичета...  bigdance2 cheers
После ще пиша, че ми се спи едвам гледам, но Софи е упорита и не иска да спи... Whistling

# 76
Честита Нова Година!Нека тази година носи със себе си много здраве и обич за всички нас и семействата ни!  Hug

Добро и да е утрото на ранобудниците!  Hug

Ние станахме в 6:50ч,но до сега оправях из нас след снощният карнавал.Краси хапна за закуска мляко с бисквитка и банан и сега се чуди каква беля да направи.Пъха се под масата и после реве,че не може да излезе-бебешка му работа  baby_neutral

Да почерпя,то не,че е голям повод,но за мен значи много за разлика от ММ.Днес имаме годишнина.Преди 2 години се обвързахме така да се каже  Party

Само да споделя,че се оказа,че той е по-голям инат от мен и още ми се цупи,но да си призная спря да ми пречи държанието му.Важното е Краси да е добре,а то детето така ме радва с едни усмивки цяла сутрин  Heart Eyes

Хубав ден на всички....

П.С.  Ичка мерси за кафенцето  Hug

# 77
По случай Новата Година моя поздрав приемете
и нека радости големи ви носят идващите дни.
Нека сбъднат се мечтите ваши в сърцето бликащи сега,
и нека никога да няма в сърцето място за тъга.

Тина, честита годишнина! Скоро да се помирите и по рядко да имате такива моменти!

Аз вече почти ошетах след нощния пир, а мъжете ми още спят! След малко отиваме да сурвакаме!
Тази НГ ще запомним като Бебешката нова година. Бяхме с две бебета и все някое не спеше. Нико се събуди точно в 12 без 10 и посрещнахме заедно НГ. После си откара с нас до зори.

# 78
Добро ново утро Hug

Ние спахме до 8 и половина както обикновено, та малко гледам стерео. Ичка, мерси за кафенцето  bouquet Сега отиваме да сурвакаме бабите и чичовците. ММ вчера не успял да намери дряновица, та аз взех от комшийката едно хилаво клонче и сега имаме миниатюрна и много крива сурвачка Confused, но, колкото да пропляскаме бабето, ще свърши работа Twisted Evil

Тина, честита годишнина, желая ви много топлина помежду ви, чудесен повод да се сдобрите  bouquet

Хубав ден мамчета и тати Hug Хубаво да изсурвакате бабищата Twisted Evil Mr. Green

# 79
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА МОМИЧЕТА!НЕКА ВСИЧКО ЛОШО ОСТАНЕ В СТАРАТА ,А НОВАТА НИ ДОНЕСЕ САМО УСМИВКИ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!
[/glow]

Последна редакция: нд, 01 яну 2012, 10:49 от Samiimami

# 80
Честита нова 2012 година.
Нека бъде щастлива, берекетна и изпълнена с весели моменти и красиви усмивки.

Тина,честита годишнина.  bouquet
Ние си бяхме в къщи изцяло.Легнахме си към 1,а Матея проспа настъпването на новата година.Даже и от едночасовите гърмели не се събуди.

# 81
Честита Новата 2012 Година!!! Нека вие и всички около вас са здрави, щастливи! Нека донесе много късмет на вас и близките ви! Нека бъде успешна във всяко едно отношение и изпълнена с много много щастливи мигове и усмивки с най-милите ви хора!

Катето снощи заспа вечерта още към 17ч и се събуди към 21.30... Но не можа да дочака новата година, хем беше много игрива и жизнерадостна, но към 23ч започна да мрънка и я сложихме да спи. И си проспа всички бомбички, бомбища и фойерверкища... Благодарение на късния час на лягане ни отпусна сутринта да поспим чак до 9.15 Simple Smile

# 82
  • София
Честита 2012 година!

Желая много здраве и само хубави емоции на вас и семействата ви!

Благодаря ви за поздравите за месечинката на Никола и за отговорите за забелването. Бях се притеснила да не изоставаме много, но щом до годинка трябва да е, има време. Страх ме е да напомня на педиатърката, за да не го забели насилствено. Искаше ми се да стане по естествен път, но в крайна сметка, каквото стане Grinning

Сега преварих малко вода за пиене, след малко слагам да се вари картоф и днес ще захраня Никола Grinning Нова година - нова храна Joy Да я запомни с нещо и той тази година Joy

# 83
Здравейте.
Честита Нова година. Пожелавам много здраве и щастие за вас и вашите близки....

Ние изкарахме много добре. Прибрахме се в 4, "спахме" в Бояна- беше много неудобно, защото спахме на един диван 3-мата, като Никола се беше разположил така, че с баща му да спим на ръбовете.  Мама малко се е сдърпала с бабището, защото като му се доспало решила да го приспива на ръце, той изпаднал в истерия, тя започнала да му дрънчи с дрънкалки и да му пляска, той започнал още повече да вика... накрая мама го хванала и го занесла на тихо в другата стая, а той заспал моментално.
 Влизам да се оплача, че...
Нико, ака, но му е много твърдо акото, чак му е разранено дупето.  ooooh!

# 84
Честита Нова 2012 година и от нас. Много здраве, щастие, късмет, любов и нека бъде безпроблемна цялата година.

Ние се прибрахме преди около час и нещо. Спи ми се, но Йоана не е на това мнение. Довечера пък сме на гости в кумувете, та ще стане натоварен деня, но ще го преживеем.

Чин, браво на Нико, че все пак ака нещо. Дано се "отпуши" работата сега.

Йоана проспа идването на НГ, а аз я посрещнах в .... цикъл. А пък това, че след раждане цикъла бил безболезнен, при мен не важи  Sad Малко ми беше тъпо тази НГ, защото явно не съм подготвена за доста неща. Има хора, които не искам да ми пипат детето, а точно тези хора са доста нахални и едва ли не идват и ти го дърпат от ръцете. Аз се изнервих доста и си провалих празника (че и на Марти развалих настроението). Абе знам, че не мога да я скрия от света, но не е кукла всички да я мачкат.

Извинявам се за негативния пост. Дано всички сте посрещнали НГ подобаващо.
Ще се опитам да накарам Йоана да заспи и се трупясвам и аз.

# 85
Честита нова 2012 година!!! Пожелвам на всички ви много здраве, щастие и късмет!!!

Ние си бяхме вкъщи семейно, тримцата. За малко обаче със Сиси щяхме да си "празнуваме" в Пирогов  Tired След като си публикувах предният пост се случи една случка и ни приеха там. За щастие ни изписаха на 31 сутринта. Сега се възстановяваме от случката вкъщи...

# 86
Честита Нова Година! Дано ни донесе здраве, радости, късмет, любов и разбирателство!  Hug

Тина, Честита Годишнина! Дано се оправят нещата при вас   bouquet
Динора, сигурно много си се уплашила! Дано се възстановите бързо   bouquet
Чин, браво на майка ти! Сигурно му е много болезнено на Нико, дано се оправи по-бързо!  Hug
И ние си изкарахме спокойно. Бяхме у комшиите. Сложихме Сиана да спи в тяхната стая към 9, а ние спокойно си хапвахме и пийвахме в хола. Тя се събуди в 11:30, успях да я приспя малко преди полунощ, проспа всички гърмежи и се събуди малко след като свършиха  Shocked и си легнахме после заедно чак в 2. Съответно се понаспахме всички докъм 10.
Накри, забравих да ти пиша преди... Сиренето трябва да е твърдо, съвсем узряло и да е обезсолено и няма проблеми да го даваш.   bouquet

# 87
Честита Нова Година и от нас  Hug Пожелавам на всички мъничета да са много здрави, а родители им да са много щастливи.
Ние хапнахме и гледахме ТВ. Косьо заспа към 11, но пък Йосиф се събуди от гърмежите и посрещна НГ
Събуди се.. после пак

# 88

Ние си бяхме вкъщи семейно, тримцата. За малко обаче със Сиси щяхме да си "празнуваме" в Пирогов  Tired След като си публикувах предният пост се случи една случка и ни приеха там. За щастие ни изписаха на 31 сутринта. Сега се възстановяваме от случката вкъщи...

какво ви се случи? Всичко наред ли е ?
Деси, няма как да не  я пипат, колкото и да не ти харесва. А ако не го правят  с лоши чувства, по-добре се опитай да преодолееш тази "ревност".  Hug
 Аз не пипам чужди деца ако виждам, че на родителите не им е приятно. По принцип не пипам деца без да питам...

МамаАни, тъкмо да я похваля и тя се издъни Simple Smile Трябваше Нико да яде в  16ч. просо, аз отидох да дремна малко, тя забравила за просото и само мляко. Нищо, ама в първия момент се ядосах...

Момичета, Нико днес ака три пъти, много твърдо, но ака... и всъщност дадох сок от круши, колкото и да не ми се искаше да давам сок. Свърши отлична работа.  Rolling Eyes

# 89
Мили момичета
само 15 минутки ми оставиха моите хора, затова влизам само да ви честитя Новата 2012 и да ви пожелая:

липсвате ми всички много  Hug

Общи условия

Активация на акаунт