Звездни компромати-122

• 51 453
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
А на мен ми прилича на фотограф.

Забравих: Мария беше пуснала 2-3 снимки на новото си видео във Фейсбук преди време. Еми нямаше смисъл да хвърля излишни пари за да прави цяло видео. То не е нищо особено. Даже е скучно - само върви насам натам, после пак обратно. ooooh!
Забелязахте ли пошлата и "неволна" прилика м/у и [url=http://www.monitor.bg/img/?id=217448&sz=0&cut=yes] Митко ? Close

# 361
 А не забелязахте ли , че снимката е от началото на декември преди да замислите конспиративните теории?

# 362
Аз мога да ти я направя да е и от 1 април. Т'ва е най-лесното.

# 363
  • София
Не е грозна Николета в никакъв случай, аз не я харесвам заради поведението и, не заради външността.  Peace На снимката изглежда като едно обикновено бременно момиче, няма я онази "фаталност", която демонстрираше постоянно.

# 364
  • Bayern
Добре де, как от една-единствена снимка (правена незнайно в кой час от денонощието) можеш да заключиш, че не е щастлива  newsm78
Ти пък егати въпроса зададе. Тук всички са специалистки. Изкарала си бременност, значи знаеш как протича при всяка една жена и точка.
newsm62 newsm74

# 365
Аз мога да ти я направя да е и от 1 април. Т'ва е най-лесното.
Да я споделиш във фейсбук със задна дата? Защото тя е споделена на 5 декември, Хайде направи го и после ми напиши на ЛС как става, с новия фейс трудно се оправям.

# 366
Мисля, че трябва да решим Бионсе ли е фалшиво бременна или Николета? Не може и двете, прекалено е.

# 367
Може едната да копира другата.  Joy

# 368
Добре де, как от една-единствена снимка (правена незнайно в кой час от денонощието) можеш да заключиш, че не е щастлива  newsm78
Ти пък егати въпроса зададе. Тук всички са специалистки. Изкарала си бременност, значи знаеш как протича при всяка една жена и точка.
newsm62 newsm74
И да Николета направо изглежда супер нещастна и грозна  Grinning

Я съфорумката със сияещата и щастлива бременост да пусне една снимка да сравним коя е била по -щастлива .

На мен също ми харесва на тази снимка и ми изглежда точно сияеща нито бръчки виждам нито торбички .

# 369
В коментарите под снимката масово я сравняват с циганка. Може би заради солариума, ако още го посещава , де:)

# 370
Очите........ не знам как да ти го обясня, цялостното излъчване на човек говори за него.........аз отдавна я подозирах Николетка, че не е очарована от ситуацията, иначе щеше да ни е заляла с фотоси Mr. Green

А трябва ли да е очарована  newsm78 най-нещастния ми период от живота беше бременността ми, което няма никаква връзка с любовта към мъжа ми и към детето. Всеки човек различно я преживява, аз не мога да си представя, че за някои е най-щастливия миг, ама знам, че е пълно с подобни жени и не се съмнявам, че наистина е така.

На мен пък ми хареса, и да, страшно много ми заприлича на Алисия  Laughing

На мен също ми харесва на тази снимка и ми изглежда точно сияеща нито бръчки виждам нито торбички .

Абсолютно! Без грим и муцки изглежда много по-свежа, но явно различни разбирания имаме с другите за свеж  Joy

# 371
Ексдвойката Крис Браун и Риана отново скандализира феновете си в Twitter.

В разстояние на няколко минути двамата публикуваха в профилите си любовни послания, за които почитателите им решиха, че са отправили един към друг.

Размяната на послания започнал Крис, който написал: "Обичам те повече, отколкото предполагаш". Две минути по-късно Риана отговорила с: "Винаги ще те обичам".

Феновете на певците изключват вероятността това да е съвпадение, тъй като Рири неведнъж е споделяла, че още поддържа връзка с рапъра, пише bliasak.bg.

Преди около месец Крис Браун отново се обясни в любов на бившата си изгора, която преби брутално през февруари 2009-та.

"Здравей, скъпа! Липсваш ми и те обичам! Ти си знаеш коя си", написа в социалната мрежа рапърът в началото на декември. Малко след това Риана му отговори с: "И ти ми липсваш и те обичам".

# 372
  • На земята, която е всъщност звезда.

A е на 40 вече, ако не ме лъже паметта.  Thinking

# 373
# 374
  • На земята, която е всъщност звезда.

Това означава ли, че жената до момчето е бивша любима на Арнолд  newsm78

2 в 1: бивша любима и бивша прислужница.  Simple Smile

А по въпроса за Аштън:  забелязала съм, че който американски актъор дойде в Европа, придобива небрежен псевдо- клошарски стил /за справка Деп и Пит/.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт