Звездни компромати-122

• 51 440
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
 Тополинка не си изневерява на стила, трябва все метла да играе наоколо.

# 406
Благодаря на инфантилна и на Ванилия, тонкебонбонке, малко по нагоре ги пуснах снимките на Линдзи, много добре е излязла на тях!

Хахах Камелия ме разсмя както винаги, имам чувството, че на тази жена от нищо не ѝ пука, наскоро приятеля ми ходи в КАТ за едно постановление и каза, че я е видял там, била си взимала книжката  Mr. Green

Меган Фокс

# 407
Тополинка не си изневерява на стила, трябва все метла да играе наоколо.
newsm10

# 408
  • София
тонкебонбонке, малко по нагоре ги пуснах снимките на Линдзи, много добре е излязла на тях!
Извинявам се за повторението, но покрай словесните престрелки не съм ги забелязала.   Grinning

Моля да ме осветлите по въпроса дали Шакира и Пике са заедно. Останала съм с впечатление, че скъсаха преди няколко месеца, а днес имаше пусната тяхна обща снимка.

# 409
  • Има много детски смях.
1. Почти сигурна съм, че снимката на Шакира и Пике е стара.
2. За посещението на Уилям и Кейт в Канада, кралицата й е заела въпросната брошка.
3. Първата ми бременност беше отвратителна. Бях грозна, подпухнала, не се харесвах, въобще не сияех. Което няма никакво отношение към това, колко желано е било детето. Втората беше по- лека, но пак не бях от онези, сиящите, които не ходят, а летят.  Laughing

# 410
Тези снимки на Линдзи не са ли от стара фотосесия? Защо си мисля, че съм ги виждала и преди?  Thinking
Тук все още изглежда добре, а сега в последната фотосесия за Плейбой е супер зле според мен.
Ако ще говорим за изхабени жени, то Линдзи е идеалния пример.

# 411
  • София
Румънеца и Енчев не са ли заедно вече?
Сега чета в хотнюз някакви клюки..
Пропуснала съм момента с разпадането на дуета.. вярно,че отдавна не съм ги засичала никъде  Thinking newsm78

# 412
Тези снимки на Линдзи не са ли от стара фотосесия? Защо си мисля, че съм ги виждала и преди?  Thinking
Тук все още изглежда добре, а сега в последната фотосесия за Плейбой е супер зле според мен.
Ако ще говорим за изхабени жени, то Линдзи е идеалния пример.

Да! Определено, а беше толкова свежа и секси като по-млада! Не че сега е стара де...

А сесията до колкото знам е веднага след тази на Плейбой

# 413
Честита Нова Година! Нека 2012 ви донесе най-вече здраве и най-желаните от вас неща!  Wink

Прекрасната Ирина Шайк за Esquire Magazine UK

Тези снимки на Риана от ноември за същото списание също мисля не са поствани тук, харесват ми  Simple Smile

# 414
  • not found
Я, тук е играла метлата.  Grinning

Ето защо нищо не разбрах от някои коментари .  Crossing Arms

А и аз останах с впечатление ,че Шакира и Пике не са заедно ,  8 октомври миналата година го четох  Flutter

# 415
  • София
Честита Нова Година! Нека 2012 ви донесе най-вече здраве и най-желаните от вас неща!  Wink

Прекрасната Ирина Шайк за Esquire Magazine UK

Тези снимки на Риана от ноември за същото списание също мисля не са поствани тук, харесват ми  Simple Smile

Ирина Шейк е страхотно красива жена!  omm omm omm
Само гаджето й хич, ама хич да не ми харесва.. много ми е анти  Mr. Green   ама много важно  Sunglasses

# 416
Предполагам,че е коментирано вече,но все пак....като заговорихме за Ирина Шейк:
http://www.bliasak.bg/news/p3_10211_0.html   Mr. Green

Аз симпатизирам повече на гаджето и  Heart Eyes

# 417
Моля да ме осветлите по въпроса дали Шакира и Пике са заедно. Останала съм с впечатление, че скъсаха преди няколко месеца, а днес имаше пусната тяхна обща снимка.

Май май са заедно

Заедно на мач според сайта снимките са от 27.12.2011 а и се вижда новата прическа на Шакира, която е от скоро

Не помня дали бяха сложени всички снимки от въпросното Маями, но ето:
__1__ __2__ __3__ __4__ __5__ __6__ __7__ __8__

# 418
  • София
Предполагам,че е коментирано вече,но все пак....като заговорихме за Ирина Шейк:
http://www.bliasak.bg/news/p3_10211_0.html   Mr. Green

Аз симпатизирам повече на гаджето и  Heart Eyes

Мхм, много неприятно с тези мъхчета по краката,наистина, ама пак много важно   Sunglasses  Heart Eyes

# 419
  • София
Я, тук е играла метлата.  Grinning

Ето защо нищо не разбрах от някои коментари .  Crossing Arms

Просто имаше спам и модераторът се включи.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт