Звездни компромати-122

• 51 451
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Джесика Алба няма страхотно тяло... вече  Confused на последните и снимки по бански видях доста целулит, което не, че е срамно, но не е и страхотно  Simple Smile

А на 40 да поддържаш фигура като КАмерън никак не е лесно! Метаболизмът след 25-30 безмилостно се  забавя. А тя има релеф и няма целулит! Това се постига с много тренировки и сериозен хранителен режим  Peace

# 376
Добре де, как от една-единствена снимка (правена незнайно в кой час от денонощието) можеш да заключиш, че не е щастлива  newsm78
Очите........ не знам как да ти го обясня, цялостното излъчване на човек говори за него.........аз отдавна я подозирах Николетка, че не е очарована от ситуацията, иначе щеше да ни е заляла с фотоси Mr. Green

е няма как да си очарован, като досега само си бръмчала няаляво надясно, по малдивите, бутика на долче и габана, секс наркотици и рокендрол дето се казва, сега вече няма...скучен период си е бременността. хубавото му е че е период и минава, ама после, детето е доживот Mr. Green

# 377

Това означава ли, че жената до момчето е бивша любима на Арнолд  newsm78

2 в 1: бивша любима и бивша прислужница.  Simple Smile

А по въпроса за Аштън:  забелязала съм, че който американски актъор дойде в Европа, придобива небрежен псевдо- клошарски стил /за справка Деп и Пит/.  Thinking

Shocked Shocked Shocked тази пикантерия съм я изпуснала... ама то събитието се е случило отдавна, съдейки по възрастта на сина  Crazy

Сигурно се успокояват на нашия континент  Flutter

# 378
събитието се е случило отдавна, ама Мария Шрайвър скоро разбра, заедно с останалия свят Wink

# 379
Джесика Алба няма страхотно тяло... вече  Confused на последните и снимки по бански видях доста целулит, което не, че е срамно, но не е и страхотно  Simple Smile...

Тя роди преди едва 4 месеца все пак, поне 9 са необходими да се възстанови тялото, в най-добрия случай  Simple Smile като за прясно родила, направо е страхотна  Peace

# 380
  • Пловдив
Все пак Джесика Алба е раждала два пъти, а Камерън нито веднъж. Много хвалят и нея, и Дженифър Анистън за телата, но това също има огромно значение. И нямам предвид само надебеляването по време на бременността, а и хормоналните проблеми, които не се знае как ще ти се отразят.

# 381
Цвети Пиронкова и Григор Димитров на новогодишното парти на тенисистите в Пърт   Само Цвети

Освен това едно голямо Браво на Цвети и Гришо за победа днес над Дания на турнира  Хопман Къп! Simple Smile

# 382
...
Даааааам, за мен определено е неразбираемо, жена, имаща претенции да обича и да бъде обичана да е нещастна по време на бременността.........

Страх от аборт, проблеми, безкрайните прегледи и изследвания, страх от болка/раждане, депресия, причинена от хормоните и т.н. Не е тази тема мястото, но просто хората са различни, не всеки е смел и силен, а дали обича или е обичана няма никакво значение, защото не друг минава през това, а само бременната...

# 383
 ooooh! За много големи звезди се взехте някои от вас! Не сте ни интересни! Минете на лични!

Александра Амброзио отново бременна.

# 384
Добре изглежда Натали пък ако нямаше толкова черно още по-добре щеше да е. Grinning
ani27 кое толкова ти е наразбираемо?
Мен не ме кефеше самата бременност ,радвах се че ще имам бебе .
Да продължаваш упорито да твърдиш ,че от една снимка в нета Николета е нещастна е забавно наистина.

# 385
  • Русе/София
Офффф само аз ли не виждам бременен корем/на НиБо/.Ако се абстрахираме от това,че всички твърдят,че е бременна,за мен снимката нищо не доказва.

# 386
Офффф само аз ли не виждам бременен корем/на НиБо/.Ако се абстрахираме от това,че всички твърдят,че е бременна,за мен снимката нищо не доказва.
И аз  Peace

# 387
...
Даааааам, за мен определено е неразбираемо, жена, имаща претенции да обича и да бъде обичана да е нещастна по време на бременността.........

Страх от аборт, проблеми, безкрайните прегледи и изследвания, страх от болка/раждане, депресия, причинена от хормоните и т.н. Не е тази тема мястото, но просто хората са различни, не всеки е смел и силен, а дали обича или е обичана няма никакво значение, защото не друг минава през това, а само бременната...
Определено не са ми минавали подобни мисли. Страхът е нездравословен, и така привличаш негативните събития.
Два часа преди да родя ходих да подписвам едни договори, които не бяха спешни, а в болницата ме чакаха за раждането......явно разни хора......разни идеали Wink
Това  казвам, Iliana__, черното не само е в повече, а е много в повече, и не е грим за 19г. какво има под маската от грим, може само да се гадае SunglassesРадвам се, че те забавлявам, това е и целта на форума, после ще си напиша личната сметка hahahaудоволствията се заплащат Joy Wink

# 388
http://novini.rozali.com/lyubopitno/p17947.html  - Анджелина Джоли и Брад Пит са най-желаните съседи

# 389
Старо е, може да се повтарям - И Шакира излезе македонка  Simple Smile

Определено не са ми минавали подобни мисли. Страхът е нездравословен, и така привличаш негативните събития.
Два часа преди да родя ходих да подписвам едни договори, които не бяха спешни, а в болницата ме чакаха за раждането......явно разни хора......разни идеали Wink...

Искрено ти завиждам  Simple Smile аз също не ги мислих, докато не ми се случиха.

То и аз до последния ден работех, целта ми беше да си запълня максимално времето с небременни мисли и задачи...

Общи условия

Активация на акаунт