Звездни компромати-122

• 51 397
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
това нова снимка на П и К ли е  Shocked Ако съм на жената на Коцето, сигурно вече да съм изперкала от ревност, съмнения и нещастие  ooooh!
На жена му Преслава трябва да е най-малкият проблем.

# 481
  • Sofia

Не разбрах, какво се е случило?

# 482
# 483

Оффф, аз съм голям фен на гръдта на Линдзито. Мисля, че и друг път съм го казвала  Mr. Green Crazy Страхотни и естествени  Blush

Много ми прилича на Кейт Босуърт на тази снимка. В лицето по-точно.

# 484
  • Sofia

Мерси, мислех че става дума за нещо конкретно, иначе доста са/сме пострадалите в такъв смисъл, което не води непременно да усложнения.
Даже вчера на преглед забелязах и една известна личност, която може би също проверяваше дали всичко е наред с имплантите и.

# 485
  • София

Оффф, аз съм голям фен на гръдта на Линдзито. Мисля, че и друг път съм го казвала  Mr. Green Crazy Страхотни и естествени  Blush
Ако са естествени, наистина са хубави. Тук има разлика, но може да е от деколтето. А лицето й е пипано със сигурност.

# 486
Разликата в гърдите ми се струва, че е от напълняването на втората снимка!
А в лицето освен устните, друго не забелязвам. И може би носа от 18г възраст. От там някъде ми изглежда с по-вирнати ноздри.... или е от позите на снимките!  Thinking

Но определено на някои снимки е мн слаба, а на други баш пухкавичка и от там идва разликата в самата форма на лицето!

# 487
  • София
Носа и устните изглеждат пипнати, но леко и ненатрапчиво.  Peace

# 488
Носа и устните изглеждат пипнати, но леко и ненатрапчиво.  Peace
Според мен пък устните и са определено натрапващи се.Особено на последната снимка /23г./.

# 489

Мерси, мислех че става дума за нещо конкретно, иначе доста са/сме пострадалите в такъв смисъл, което не води непременно да усложнения.
Даже вчера на преглед забелязах и една известна личност, която може би също проверяваше дали всичко е наред с имплантите и.

Аз друго не мога да разбера - защо чак сега се раздухва така масово този факт?  newsm78 На мен ми е известен от около 2г., но като че ли досега за това се пишеше само по форумите с такава тематика  newsm78 и уж производството беше спряно още тогава???

# 490
Относно Коцето и Преслава в хотнюз има коментар с пояснения:

"Относно случката-това е на един предизборен концерт в Костинброд. Хората бяха изпомръзнали, а Преслава и Коцето чакаха реда си в автомобила на топло. Коцето й топлеше ръцете-какво толкова се е случило?"

Дали и кое е вярно... само можем да гадаем  Crazy

Азис и новото му гадже си татуират един друг имената  Crazy В хотнюз има доста повече снимки, явно от ФБ на Азис

Джеси Джей радва феновете си с откачени снимки

Мерил Стрийп на премиерата на най-новия й филм - The Iron Lady
Бебе късметлийче - има снимка с Мерил Стрийп от снощи и с Джони Деп от премиерата на The Rum Diary

# 491
  • софия
smile3544 smile3544 Как боли (докато го нататуират това дълго име) Mr. Green
А, когато любовта отмине... Whistling

# 492
Когато любовта отмине... едно лазерче и айде следващото име  Heart Eyes

# 493
Днес в уеб кафе прочетох един цитат на Деми Мур, не съм сигурна дали наистина са нейни думи, но е много тъжно ако са:
"Плаши ме, че в крайна сметка, в края на живота си ще открия, че не съм обичана, че не съм достойна да бъда обичана. Ще открия, че има нещо изначално сбъркано в мен... и най-вече, че не съм била искана."

Джеси Джей може би се отваря от тук:
http://c0014119.r32.cf1.rackcdn.com/x2_a396c89

# 494

Общи условия

Активация на акаунт