Звездни компромати-122

• 51 387
  • 745
  •   1
Отговори
# 495

Ако се съди по тази нейна снимка (вляво), явно Марк е ценител на хубавите задни части  Mr. Green Crazy

# 496
Днес в уеб кафе прочетох един цитат на Деми Мур, не съм сигурна дали наистина са нейни думи, но е много тъжно ако са:
"Плаши ме, че в крайна сметка, в края на живота си ще открия, че не съм обичана, че не съм достойна да бъда обичана. Ще открия, че има нещо изначално сбъркано в мен... и най-вече, че не съм била искана."

Да, казала го е в последното си интервю за Харпърс Базар тук  Казала е и, че се намира за прекалено слаба в момента, дано се съвземе, важното е, че го осъзнава все пак.

Луи Вютон ще съдят продуцентите на "The Hangover 2", в една от сцените на филма се показва fake чанта, а героят твърди, че е оригинал, което всъщност е с цел да се покаже, че той си няма хабер, но пък се прави на разбирач.
От Вютон, обаче са се взели,много насериозно и са подали иск....от тук

Последна редакция: чт, 05 яну 2012, 13:56 от меркантилница

# 497
  • Добрич
http://life.dir.bg/news.php?id=10244493&nt=5
Божинов завел Валери младши на кино...

# 498
Днес в уеб кафе прочетох един цитат на Деми Мур, не съм сигурна дали наистина са нейни думи, но е много тъжно ако са:
"Плаши ме, че в крайна сметка, в края на живота си ще открия, че не съм обичана, че не съм достойна да бъда обичана. Ще открия, че има нещо изначално сбъркано в мен... и най-вече, че не съм била искана."

Да, казала го е в последното си интервю за Харпърс Базар тук  Казала е и, че се намира за прекалено слаба в момента, дано се съвземе, важното е, че го осъзнава все пак.

Луи Вютон ще съдят продуцентите на "The Hangover 2", в една от сцените на филма се показва fake чанта, а героят твърди, че е оригинал, което всъщност е с цел да се покаже, че той си няма хабер, но пък се прави на разбирач.
От Вютон, обаче са се взели,много насериозно и са подали иск....от тук

Tired Много е тъжно това с Деми Мур. Тя е прекрасна жена, жалко, че не е щастлива. Явно да изглеждаш страхотно като нея на тази възраст не е гаранция за добър любовен живот и щастие. Макар че с толкова по-млад мъж винаги има риск и то голям ...

# 499
горкият Валери, без Николетка толкова дълго време........как ще изкара и без секс Mr. Green hahahaне знам, да не тръгне на лов за нова бъдеща мама Laughing Mr. Green

# 500
  • Варна

Tired Много е тъжно това с Деми Мур. Тя е прекрасна жена, жалко, че не е щастлива. Явно да изглеждаш страхотно като нея на тази възраст не е гаранция за добър любовен живот и щастие. Макар че с толкова по-млад мъж винаги има риск и то голям ...

E, то винаги е риск, на никоя възраст няма гаранция, че ще те обичат до живот.  Rolling Eyes

# 501
горкият Валери, без Николетка толкова дълго време........как ще изкара и без секс Mr. Green hahahaне знам, да не тръгне на лов за нова бъдеща мама Laughing Mr. Green

Според мен той наистина е влюбен, не го мисли как ще издържи без секс  Wink
В коя ли болница е решила да ражда Николета?

# 502

Според мен той наистина е влюбен, не го мисли как ще издържи без секс  Wink
В коя ли болница е решила да ражда Николета?
В Свети Лазар.

# 503
  • Bayern
Хали   Бери  с  дъщеря си

Парис  Хилтън        за   FHM

Селена  Гомез   

Последна редакция: чт, 05 яну 2012, 15:02 от ROSHLA2006

# 504
Бритни си показва годежния пръстен

Доста добре изглежда на тази снимка  Peace

# 505
  • София
Преслава и Константин са приятели отдавна, колеги също, имат общи песни и изяви на участия и концерти. И по- интимно са се гледали на сцената на някои изяви, докато са пели любовните дуети. Преслава и Надя, жената на Коцето са много близки и често са заедно. Тази снимка не показва кой знае каква интимност, та чак и да твърдите, че не било нормално мъж и жена така да си държат ръцете, без да са гаджета.

# 506
Честно да ви кажа,ако аз видя моя мъж/съпруг/ да държи приятелка за ръка,ако ще да я топли или каквото и друго там измисли  Crazy ще съжалява,че се е родил,а тя два пъти  Twisted Evil

Не го намирам за нормално,ще ме извините  Naughty

# 507
# 508
Честно да ви кажа,ако аз видя моя мъж/съпруг/ да държи приятелка за ръка,ако ще да я топли или каквото и друго там измисли  Crazy ще съжалява,че се е родил,а тя два пъти  Twisted Evil

Не го намирам за нормално,ще ме извините  Naughty

Peace

# 509
Като отворих линка за Азис и татуировката му, под статията имаше клип към негова песен - Сен Тропе - съжалих сто пъти, че цъкнах на клипа, гади ми се от видяното Sick как е възможно дотолкова да изпадне човек, това е прекалено просто...Като искаш да си гей - бъди си, ама бива ли да показничиш толкова в клиповете си...То и глас да има, та ще те отврати и погнуси, като му знаеш визията Sick

Общи условия

Активация на акаунт