Звездни компромати-122

• 51 400
  • 745
  •   1
Отговори
# 510

Tired Много е тъжно това с Деми Мур. Тя е прекрасна жена, жалко, че не е щастлива. Явно да изглеждаш страхотно като нея на тази възраст не е гаранция за добър любовен живот и щастие. Макар че с толкова по-млад мъж винаги има риск и то голям ...

E, то винаги е риск, на никоя възраст няма гаранция, че ще те обичат до живот.  Rolling Eyes

Истината е, че нищо не е сигурно даже, освен смъртта  Rolling Eyes

# 511
Докато ме няма и сте изписали тема и половина Crazy Ще има да чета цял ден, за това да се запиша първо  Laughing

# 512
  • София
Честно да ви кажа,ако аз видя моя мъж/съпруг/ да държи приятелка за ръка,ако ще да я топли или каквото и друго там измисли  Crazy ще съжалява,че се е родил,а тя два пъти  Twisted Evil

Не го намирам за нормално,ще ме извините  Naughty

Горкият той! Grinning
Ами за мен пък не е нормално да се прави веднага извод, че е изневяра, но хора всякави. Иначе скука.

# 513
Като отворих линка за Азис и татуировката му, под статията имаше клип към негова песен - Сен Тропе - съжалих сто пъти, че цъкнах на клипа, гади ми се от видяното Sick как е възможно дотолкова да изпадне човек, това е прекалено просто...Като искаш да си гей - бъди си, ама бива ли да показничиш толкова в клиповете си...То и глас да има, та ще те отврати и погнуси, като му знаеш визията Sick

Аз умрях от смях  Joy Особено към края на клипа мазното момче какви гюбеци хвърля  Joy Joy Joy

# 514
Честно да ви кажа,ако аз видя моя мъж/съпруг/ да държи приятелка за ръка,ако ще да я топли или каквото и друго там измисли  Crazy ще съжалява,че се е родил,а тя два пъти  Twisted Evil

Не го намирам за нормално,ще ме извините  Naughty

Ооооо да!!!!!!!!!!! newsm10 newsm48

# 515
Раян Гослинг - страхотна снимка, много ми е секси тук  Crazy

# 516
  • Русе/София
Като се зачетох в коментарите ви за клипа на Азис,го изгледах и аз.Момчето танцуващо в клипа му ,участва в тиви шоу http://www.vbox7.com/play:87a58454&al=2&vid=6580390

# 517

А пък на мен тоя, ми прилича на психопат...нищо сеХсапилно не виждам. Може да правя тази асоциация от филмите в които участва....все хахо играе(е без Тетрадката де).

# 518
Стига де, все пак е една снимка кой знае как и в какъв момент е снимано Wink
Не сте ли давали ръка на познат/приятел, когато ви е студено да види, че ви е студена примерно или пък да сте приказвали нещо и да се "здрависате" или подобно.
 #Crazy Така както сте го написали, ако някоя поздрави мъжа ви и го докосне все едно ще я набиете, а прегърне ли го за поздрав ще сте я намушкали най-малкото.  Mr. Green

# 519

А пък на мен тоя, ми прилича на психопат...нищо сеХсапилно не виждам. Може да правя тази асоциация от филмите в които участва....все хахо играе(е без Тетрадката де).

Мен точно защото ми изглежда като психопат и затова ми сеХси  Rolling Eyes Mr. Green Joy
Честно казано не знам защо, но в моите очи има излъчване  Wink

# 520

сеХси  Rolling Eyes Mr. Green Joy
Честно казано не знам защо, но в моите очи има излъчване  Wink

Mr. Green Дессс е виновна.

Че има излъчване има, никой не го отрича. Както и че е добър актьор. Ама за мен до тук.

# 521
# 522
  • София
Че има излъчване има, никой не го отрича.
Ми аз го отричам. Има селска физиономия. Абсолютно анти ми е. Ще ме прощават фенките му, може пък моят вкус да е сбъркан.   Wink

# 523
# 524
Миии....аз не казвам,че е изневярва,просто на мен лично не би ми станало никак приятно  Rolling Eyes Незнам за Надя  Thinking Може пък да имат по-освободени принципи  newsm78

Аз никога не бих докоснала чужд мъж/камо ли да си гуша ръцете в неговите/,ако ще и да ми е незнам си какъв приятел/не,че имам такъв де  Mr. Green /.Мъжът ми също не докосва чужди жени  Crazy И на двамата не ни е приятно и си го знаем,затова не го и правим,а и нямаме желание  Rolling Eyes
Абе доста сме  ревниви и затова ми е странно Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт