Звездни компромати-122

• 51 399
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Че има излъчване има, никой не го отрича.
Ми аз го отричам. Има селска физиономия. Абсолютно анти ми е. Ще ме прощават фенките му, може пък моят вкус да е сбъркан.   Wink

Абе много пъти съм чувала определението "селска физиономия", ще ми дадеш ли и други примери за такива физиономии, че се чудя дали се припокриват с моите представи за "селски физиономии?  hahaha Шегата на страна, сериозна съм  Wink

# 526
  • София
Като се зачетох в коментарите ви за клипа на Азис,го изгледах и аз.Момчето танцуващо в клипа му ,участва в тиви шоу http://www.vbox7.com/play:87a58454&al=2&vid=6580390

Вие нищо не знаете- Азис си е наумил, че с лекота може да докара визията на Риана и иска да застане на една сцена с нея. Видеото е смешно. Laughing

# 527
  • София
Абе много пъти съм чувала определението "селска физиономия", ще ми дадеш ли и други примери за такива физиономии, че се чудя дали се припокриват с моите представи за "селски физиономии?  hahaha Шегата на страна, сериозна съм  Wink
Ти пък сега ме хвърли в размисъл. Това със селската физиономия е съвсем субективно. Но като го видях този момък, това беше първото, което неговото страхотно излъчване ми каза.  Mr. Green

# 528
Давам пример за селска физиономия спрямо моя вкус: Цветелина Янева и Галена.

# 529
Давам пример за селска физиономия спрямо моя вкус: Цветелина Янева и Галена.

Пфу...значи бройте ме и мен със селска физиономия  Laughing

# 530
Ти пък сега ме хвърли в размисъл. Това със селската физиономия е съвсем субективно. Но като го видях този момък, това беше първото, което неговото страхотно излъчване ми каза.  Mr. Green

Не бе, аз сериозно. Щото и аз много често давам това определение и исках да сравня  Mr. Green ПримИрнУ, т'ва ми е малко селско девойче  Mr. Green Дънст

# 531
  • София
Тук често съм чела, че определяте като селска физиономия и Матю Макхонъхи /аз лично не съм му фен, давам го за пример/.  Grinning

# 532
Последно вече, Тонче ти си виновна  Joy Но аз за по-селска физиономия от тази не се сещам  Joy Велик треньор, признавам му го, да не се сърди, моля  Mr. Green

Димитър Пенев  Blush

# 533
търсех нещо друго, но попаднах на тази снимка на Ева Л., не помня да съм я виждала в темата
http://4.bp.blogspot.com/_vfdY6NDr9AY/SvQOPLRFDaI/AAAAAAAAAso/MR … ia-400a050307.jpg  Rolling Eyes

# 534
 За мен със селска физиономия е новият любим на Мария.

# 535
  • в Кошера
Кат' стана въпрос за селски мутри - Милена Шаркова, че и още един вагон миски и "миски" мога да сложа в този списък  Mr. Green

# 536
За мен със селска физиономия е новият любим на Мария.

Инфантилна, изпревари ме  Mr. Green Чудех се него или Пенев да дам за пример, но втория реших, че го бие, пък и да не оспамвам още Wink

# 537
# 538
На мен Наталия Водянова ми е селинджър http://4.bp.blogspot.com/_2XvTnxZ3m5I/TUFYE0oEK5I/AAAAAAAAAa0/q3 … /s1600/01_jpg.jpg Blush

ААААА Литъл ивъл, найс шот  Mr. Green

# 539

Общи условия

Активация на акаунт