Звездни компромати-122

• 51 390
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
# 541
  • Viena
А къде без Кати,Силвия и Сашка Васева?

# 542
  • not found
Давам пример за селска физиономия спрямо моя вкус: Цветелина Янева и Галена.

и Преслава , много ми е анти  Blush

elfi4ka, защото нямате толкова добри приятели затова би реагирала остро някой да пипне мъжът ти  Mr. Green

# 543
# 544
# 545

Joy Joy Joy Не бях забелязала приликата. Тя Радост не е толкова селска, колкото излъчването и. Пипа сякаш няма чак такова излъчване  Wink

# 546
  • Има много детски смях.

Баш, баш.
Не че другите й отстъпват много- много, но тя ми води класацията засега.

# 547
# 548
До тук всички целите право в десетката!  Simple Smile

# 549
Ооо, не  Joy след последните снимки  напускам временно терена, идва ми в повече видяното днес...

Тази Водянова не помня дали беше манекенка, но ме плаши, досега една нормална нейна снимка не съм видяла, има поглед на неориентиран психопат, който се подсилва от събраните й вежди...

# 550
# 551
  • София
Не бе, аз сериозно. Щото и аз много често давам това определение и исках да сравня  Mr. Green ПримИрнУ, т'ва ми е малко селско девойче  Mr. Green Дънст
Vividas, когато ме попита за селските физиономии, се колебаех да постна Кирстен Дънст.  Peace
Манчева и на мен ми е типична гиздава селянка.

# 552
Принц Чарлз - голям селски образ!  Whistling

# 553
Не бе, аз сериозно. Щото и аз много често давам това определение и исках да сравня  Mr. Green ПримИрнУ, т'ва ми е малко селско девойче  Mr. Green Дънст
Vividas, когато ме попита за селските физиономии, се колебаех да постна Кирстен Дънст.  Peace
Манчева и на мен ми е типична гиздава селянка.

Тонче, целта на занятието беше оправдана Wink
Извод: Всички имаме еднаква представа като чуем: "Селска физиономия", само дето на мен Раян Гослинг не ми е чак толкова селски  Crazy

# 554
  • Има много детски смях.
Принц Чарлз - голям селски образ!  Whistling

Joy Joy Joy

А милият цял живот се учи на аристократизъм  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт