Януари празниците нареди, нека по вода да ни върви!

• 6 052
  • 45
  •   1
Отговори
# 15
Една почерпка и от мен, че май и моя Бобо днес е именник!

Честито на всички празнуващи!

# 16
  • Варна
Момичета, Честита Нова Година и от нас  Hug На всички ви желая много здраве и много детски смях да изпълва домовете ви. На момичетата, които мечтаят за своя рожба, нека тази година тя да дойде при вас. Благодаря на всички, които мислиха за нас и ни подкрепяха. За мен това бяха най-хубавите празници! Целувки от мен и моето борбено Марти  Hug

Поздрави и на всички именници!

# 17
Фивка, да сте живи и здрави! Я гледай какъв голям момък е станал Марти! Да го нацелуваш от нас!  Hug

# 18
За много години, момичета! Heart Eyes Живи и здрави бъдете - и вие, и любимите ви същества!

Живи и здрави да са всички, които празнуват днес!  bouquet

Да почерпя и аз за името на Дари:

# 19
  • Талант на 2012,2013 г.
Ех, не можах да се сдържа!!!

Куинче, честит ви имен ден!

Фивка...Този малък Голям Марти... Като си спомня през какво минахте... ЧНГ  и ви пожелавам най-хубавите мигове да ги преживеете... ох, от вълнение и словореда обърках... ама много му се зарадвах на твоето момченце... Hug Heart Eyes

The sorceress, За Много Години и на теб, приятелче! Само хубави неща ти желая... Hug Heart Eyes

# 20
Чесито на именниците!!  bouquet
...Марти е прекрасно борбено детенце Heart Eyes

# 21
За много години и от мен момичета. Hug
Нямам време да ви пиша,но не съм ви забравила...Бъдете здрави,щастливи и обичани!  bouquet

# 22
  • Талант на 2012,2013 г.
Честито на всички именници... Hug

# 23
Честит празник на всички именници и роднини на именници!

# 24
  party006  и за нашите ангелчета.

# 25
РониSad Hug

Flowers Rose за теб, мъниче...

Честит имен ден на всички, които празнуват днес!  bouquet

Фивка, страхотен Марти си гушкате! Heart Eyes

# 26
Здравейте дами и за много години и от мен. Честито на всички, които са имали поводи за празнуване.

Аз вчера пак изпратих мъж ми и сега сме сами с двете деца. Много ми е криво, но такъв е животът. Слагам ви снимчици на Гого и Ивка и бягам, че ме зове каката този път.

# 27
  • Варна
Честито на имениците на патерички! Да са живи и здрави!
Фивка Марти много е порастнал, как бързо минава времето.
July_ Ivka големи са сладури и каката и бебо, пу-пу.

# 28
  • Варна
Фивър, страхотен е малкия Марти! Вече е голям мъж! радвам се за вас Hug

Juli_Ivka, прекрасни снимки на две много сладки дечица! На първата снимка Ивка е като картинка - толкова красива и с тези грейнали очички..пу-пу.. Hug Heart Eyes А малкият Гого е най-сладкото джудже! Heart Eyes Да са ти живи и здрави!

# 29
  • на дъното
Честито на всички имали повод за празнуване малко на патерички  bouquetДа са много здрави,щастливи и обичани.
Juli_Ivka,fever имате много сладки бонбончета да са ви много здрави гуш от мен Hug
На този ден преди 3 години се роди моето слънце,моят смисъл на живот.Незнам как е при вас,но мен от няколко дена ме избива на рев Cry много бързо растът дечицата ни само да са ни здрави.
Почерпете се  виртуално и едно огромно Благодаря на всички Hug Heart Eyesкоито са ме подкрепяли.

Общи условия

Активация на акаунт