Отговори
# 135
  • София
Лечението на безплодие е едно, ин-витрото е изкуствено създаване на живот.

това ми прилича на оня стар казармен лаф "Храната е спасила човечеството от глад".

радвам се, че ти помогнахме да утрепеш малко пусто време, докато дойде ред да нахраниш малкия. следващият път иди се позабавлявай в някой друг подфорум - защо не в "Родители на деца с увреждания"? и на тях ще им бъде забавно с теб.

а на момичетата тук, които нямат малко да нахранят, от сърце пожелавам да спрат да се връзват на подобни екдемпляри, да си пазят здравето и нервите за важните неща, които им предстоят и много скоро да прегърнат мечтата си!

# 136
e_lucky, баш лечение си е Grinning

Синодът не бил против ин витрото .]

Пренесли становището си за сурогатството и върху инвитрото Laughing. Смешки, просто.... Laughing

e_lucky , те не доуточняват позицията си - те коренно я променят, което говори, че изобщо не са наясно какво точно говорят. Хубаво е и ти да прочетеш малко по темата, няма да е излишно  Laughing

# 137
  • гр. София
 jam, писали сме заедно по въпроса за забавлението  Grinning

# 138
Явно в истинната вяра влиза забавлението с чуждото страдание...  newsm78

# 139
Зимна роза и други от вас,
Нека не се отклоняваме от темата.
Двете религии може да са християнски, но имат твърде малко общи неща и твърде много различни. Православието е истинната вяра, защото е запазила непроменена Христовата истина (и предадена чрез Апостолите Му), за разлика от всички останали, които са ги изопачавали и най-много и своеволно от безгрешния папа. Но темата е твърде обширна и не е за тук.
Имам какво да кажа и за изказването, че Католическата църква правила еди какво-си, а нашата - не. Тук сте съвсем неподготвени и не е мястото тук да говорим за тези неща.

Пак казвам: Църквата изявява с воето становище. А всеки да си прави каквото си знае. Simple SmileКойто има вяра и страх Божий, той да мисли.

Не исках да се забавлялвам, просто го сравних моментно с един друг форум, където мненията текат много по-бавно. Извинявам се, ако с това някой се е почувствал засегнат.
А сега ви оставям Wink

# 140
Явно в истинната вяра влиза забавлението с чуждото страдание...  newsm78
smile3501
за някой ,хорица явно дане си заслужава момичета ,да се занимаваме с тях

# 141
e_lucky, след като църквата променя позицията си по повод инвитрото като фурнаджийска лопата, ти ще я промениш ли?

Пак казвам: Църквата изявява с воето становище. А всеки да си прави каквото си знае. Simple SmileКойто има вяра и страх Божий, той да мисли.

То пък едно становище. Както каза една съфорумка - не били компютри, ми били компоти Laughing
Грешници ли сме последно или не Laughing И да се страхувам ли от божия гняв, или да се успокоя, че просто е станало "пренасяне" Mr. Green

# 142
e_lucky е от тези, дето пазят непроменена истинната вяра  Wink

# 143
  • гр. София
Двете религии може да са християнски, но имат твърде малко общи неща и твърде много различни. Православието е истинната вяра, защото е запазила непроменена Христовата истина (и предадена чрез Апостолите Му), за разлика от всички останали, които са ги изопачавали и най-много и своеволно от безгрешния папа.

МОЛЯ??? Явно не си съвсем запозната с нещата, но това не е грях, нито е осъдително. Хайде сега иди да прочетеш за император Константин, за Никейския събор през 325г., за септуагинта и вулгата, пък пак заповядай да си говорим. Библията, каквато я четем като текст у нас, я четат същата навсякъде по света. И папата няма нищо общо с текстовете в нея.  Wink
А ако искаш да си обогатиш познанията, потърси значението на еврейските думи ”нефеш”, "руах"  и "нешама" и се изненадай от неправилния превод, оттам и на неправилното тълкувание на Библията от християните (от всичките, не само от католиците или православните  Wink
Остани си със здраве.

# 144
Двете религии може да са християнски, но имат твърде малко общи неща и твърде много различни. Православието е истинната вяра, защото е запазила непроменена Христовата истина (и предадена чрез Апостолите Му), за разлика от всички останали, които са ги изопачавали и най-много и своеволно от безгрешния папа.

МОЛЯ??? Явно не си съвсем запозната с нещата, но това не е грях, нито е осъдително. Хайде сега иди да прочетеш за император Константин, за Никейския събор през 325г., за септуагинта и вулгата, пък пак заповядай да си говорим. Библията, каквато я четем като текст у нас, я четат същата навсякъде по света. И папата няма нищо общо с текстовете в нея.  Wink
А ако искаш да си обогатиш познанията, потърси значението на еврейските думи ”нефеш”, "руах"  и "нешама" и се изненадай от неправилния превод, оттам и на неправилното тълкувание на Библията от християните (от всичките, не само от католиците или православните  Wink
Остани си със здраве.
Да,явно с теб ще трябва да си погооврим за тези неща, защото според мен ти си незапозната Wink
И първо се примирете с Бога, а после искайте от Него. С тази ярост и присмехулство няма да се получи Божия помощ.
Хайде, вече наистина Чао. Wink

# 145
  • гр. София

Остани си със здраве.
Да,явно с теб ще трябва да си погооврим за тези неща, защото според мен ти си незапозната Wink
И първо се примирете с Бога, а после искайте от Него. С тази ярост и присмехулство няма да се получи Божия помощ.

Ъхъ, незапозната съм. Що ми трябваше години наред да чета из дебелите книги, да правя проучвания и пр. като било много лесно - просто трябвало да питам някой "вярващ" и той да ми обясни "истината".
Никой не е казал, че не сме се примирили с бога. Не него обсъждаме тук, а църквата. Ти правиш ли разлика между двете? Нали си вярваща? Rolling Eyes

# 146
  • сред маслини и портокалов цвят
си със здраве.

Нагла си и самодоволна-това не е ли грях? Не ти решаваш кий да получи Божията помощ. Бог вижда в душите, а ти не виждаш по-далеч от носа си.
Чао, няма нужда да се връщаш. Mr. Green

# 147
Нагла си и самодоволна-това не е ли грях? Не ти решаваш кий да получи Божията помощ. Бог вижда в душите, а ти не виждаш по-далеч от носа си.
Чао, няма нужда да се връщаш. Mr. Green

Подкрепям! 

# 148
Ee, не я гонете сега. Нека чуем още нещо за вселенската ИСТИНА. Кой, ако не e_lucky ще ни отвори очите?

@jam:

Аз пък се сетих за един друг виц -

Седят си двама белокоси старци и си говорят.
Единият казва:
- Да знаеш, казаха ми страхотна рецепта за полова мощ.
Другият:
- И каква е?
- Ами, боб с вафли.
- Е кой ти я каза?
- Еми едни войничета.

# 149
  • гр. София
Ех, не я гонете така. Чакам да ме ограмоти по църковните въпроси, та после с чиста съвест да се прибера и да си подпаля библиотеката вкъщи. Явно истината не е в книгите, а в устата на владиката  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт