Отговори
# 150
Какъв владика, ти не разбра ли, че истината е само в устата на e_lucky! Ей, не разбирате от дума вий!  Laughing Laughing Laughing

# 151
  • гр. София
Посипвам си главата с пепел заради невежеството и отивам в ъгъла да се срамувам....

# 152
А така - бързо се смири. Похвално! Wink

# 153
  • сред маслини и портокалов цвят
Ee, не я гонете сега. Нека чуем още нещо за вселенската ИСТИНА. Кой, ако не e_lucky ще ни отвори очите?

Спокойно, друг ще дойде. Тия теми са като магнит за самодоволни откачалки с мерак за мисионерство.

# 154
Момичета ,преди година съвсем случайно попаднах в един православен форум.Сега вече не си и спомням кой беше. Като прочетох там  какви изказвания правят , вярвайте два дни не бях на себе си . То бива простотия ,бива ама като тяхната наглост никаде няма. Даже,ако не се лъжа, там докторите бяха сравнени със Сатаната . ( да ви кажа на всеки преглед се опитвам да видя рогцата на Стаменов но.......  Twisted Evilно явно добре ги прикрива )
В последствие се научих да не обръщам внимание на такива изказвания , защото нервите и здравето ми са по ценни .Нооо гледайки в последните дни телевизия , се чудя тия хора нормални ли са или искат нас да изкарат ненормални.
И цялата тази работа  и тези изказвания от страна на поповете е само за да замажат очите на хората. То на всички ни е ясно какви далавери въртят и колко са алчни.

Simple SmileКойто има вяра и страх Божий, той да мисли.

Аз имам вяра , и както повечето от момичетата пишещи в този подфорум , съм много по праведна  от дребнавите душици изказващи се в последно време.

Момичета ,надявам се тази година да е изключително добра за нас и да сбъдне мечтите ни .  Hug

# 155
@Tedi B.:

Смирена главица, e_lucky не я сече.  Joy

@jasmin:

Grinning
Добре казано. Аз бих добавил - и за интернет-тролове. jam беше постнала по-нагоре определението...

# 156
Момичета ,надявам се тази година да е изключително добра за нас и да сбъдне мечтите ни .  Hug

От твоята уста - в Божиите уши!  Praynig

@Tedi B.:
Смирена главица, e_lucky не я сече.  Joy

Да ти кажа, не съм много сигурна, както се е развилняла в своята праведност, току-виж нечия глава хвръкнала... Grinning

# 157
Добре бе хора,нека някой по запознат с БИБЛИЯТА да ми обясни тогава:
Нали Дева Мария е износила сина на БОГ.Тя не е ли СУРОГАТНА МАЙКА?????? newsm78
Та тя нали е нямала сексуален акт.
НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВО КАЗВАТ АЗ ИМАМ ЕДНО КРАСИВО СЛЪНЦЕ С ПОМОЩА НА АРТ И СЕ ГОРДЕЯ С НЕГО И НИКОГА НЯМА ДА КРИЯ ЧЕ Е СТАНАЛО С ПОМОЩА НА ЛЕКАРИ.ПЪК КОЛКОТО СИ ИСКАТ ДА МЕ АНАТЕМОСВАТ. Laughing

# 158
  • СОФИЯ
Майкооооо, чета и не вярвам на очите си  hahaha hahaha hahaha
Мила e_lucky  , това малкото, което трябваше да приспиваш котка, куче, какво е ?? Да не е дете  newsm78 newsm78 newsm78 Били ни споделила, как си го заченала ??? Да няма Господ пръс в тая работа и ако е така да идем и ние при него " да ни оправи ", че да родим накрая  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Извинявайте момичета за израза.

# 159
  • Sofia
Разбира се, че Църквата има своя позиция. Истинно вярващите християни (които така или иначе са малко!) ще се вслушат в нея и вместо да роптаят, ще изкарат в дълъг пост и молитва (съвместно мъжът и жената), може да приберат някое изоставено дете и тогава Бог ще ги дари с дете, заради истинската им нероптаеща вяра и заради тяхното милсоърдие.
Господ не чува роптаещите, разберете това. Той донася болка и страдание с някаква цел, която да ни направи по-смирени, по-добродетелни или за да се обърнем към вярата.

Докторът вчера по телевизията обясняваше колко вярващи били неговите пациенти и как се надявали на Бог. Вяра ли е това? Молиха ли се, постиха ли заради Бога?
Колко много примери има в Библията на дълго бездетни семейства, които заради вярата си Бог ги е помилвал? Дева Мария също е зачената в почти старческа възраст от майка си Ана.

Абе ти нормална ли си? Или нарочно ги дрънкаш такива само да разлаеш кучетата?  ooooh! В 21 век в Европа се намираме, ако не си забелязала. И недей да бъркаш вярата и Бог с църквата. Това се две съвсем различни неща. Постите са измислени от църквата, не от Бог. А църквата е измислена от хората, също не от Бог, за да държи в подчинение невежите маси. Не бъркай църквата с Бог!  Naughty
А това за помилването беше още по-голяма простотия от това, че ин витрото било унизително. Помилвал....  ooooh! Явно да не можеш да имаш деца е престъпление, че да чакаш помилване.  ooooh!  ooooh!  ooooh!
Божеее....., колко простотия има по тоя свят, Боже.....  Shocked

# 160
  • София
Това църковно изказване е едно на ръка, но в темата всеки ден се появява някой, който със садистично удовлетворение пише и бърка в раните на всички тук. Гавра е да знаеш, че някого го боли и повече да го обвиняват, притискаш и засипваш с някакви твърдения. Лесно е да си анонимен, далече, на топло и с дете. Трудно е да си сам на Коледа, Великден и да се надяваш на ин витро или сурогатсвто, за да не продължават самотните ти празници.
Бог съгласен ли е да се бърка по този начин в чужди рани?

# 161
  • Sofia
Ех, не я гонете така. Чакам да ме ограмоти по църковните въпроси, та после с чиста съвест да се прибера и да си подпаля библиотеката вкъщи. Явно истината не е в книгите, а в устата на владиката  Mr. Green
Ти не си ли забелязала, че в тая държава истината винаги е в нечия уста много повече, отколкото в книгите? Характерно за простите и безпросветни нации, каквато колкото и да ми е тъжно ние сме в голямото си мнозинство. Обърни внимание как българина търси информация за каквото и да е - ще се обади на 5 човека, ще пита други 5, ще пита служителката на гишето, над чиято глава с огромни букви е написан отговорът на въпроса му, но никога няма да седне да си прочете упътването на уреда, листовката на лекарството или да потърси инфо в нета, че тогава да пита. Българинът не обича да чете и не вярва на писмено слово. Поне по-голямата част, естествено не всички. А точно е-Лъки, не изглежда да е от най-интелигентните.  Mr. Green

# 162
Лесно е да си анонимен, далече, на топло и с дете.

Аха, именно. Някои кухи лейки обаче така и не можаха да го проумеят.

@savina_33:

По-големият проблем е, когато от такива тупани зависи нещо. Защото от светия синод, e_lucky, morning_sun и т.н. може и нищо да не зависи, но от някой полуидиот в някоя парламентарна комисия зависи. И в този ред на мисли - силно се надявам най-после да се приеме някакъв закон за сурогатството, защото това ще е все пак някакъв добър атестат за това доколко сме дорасли. Пък ако ще и 80% от "народа" да е против.

Edit: Мале, мале - така като се слушам - дълбок казан ме чака.  Laughing

# 163
Спокойно, друг ще дойде. Тия теми са като магнит за самодоволни откачалки с мерак за мисионерство.

Peace

# 164
Мале, мале - така като се слушам - дълбок казан ме чака.  Laughing

Споко, голяма компания се очертаваме   bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт