Отговори
# 195
То в интернет какво ли няма. Преди време попаднах на един форум, където някои хора застъпваха мнението, че е грях дори да се пие чай.  Shocked Не се шегувам.
А  пък другаде четох, че пастата за зъби е средство за масово укротяване и подчинение. И това не е шега.
Иначе и аз бих предпочела нещата да ставаха по естествен начин, ама като не става - не става. Освен това някои хора май не разбират, че не ни движи любовта към ходенето по лекари, а наличието на проблем, който трябва да бъде открит и преодолян със средствата на медицината. Това е. Пък да са живи и здрави докторите, че да могат още много щастие да раздадат!

# 196
  • Sofia
е_lucky, само обещаваш, че ще се махнеш и пак тук.  Laughing Вече сериозно се съмнявам в здравия ти разум. След като е грях да съдиш откъде накъде светия синод издава присъди по въпроси, които ама никак не го засягат? Те ли решават кое е грешно и кое не? И какви са те, че да поставят условия за ин витрото?  Joy Целостта на брака се запазвала, ако биологичния материал е само от двамата.... По-голяма глупост не бях чувала.  ooooh! По тая логика защо като вземеш да гледаш чуждо дете не се нарушава целостта на брака? Сещам се за още един дето много е държал на чистотата на генетичния материал... Хитлер.
И свещенниците мила моя, ни най-малко не се назначават от Господ. Нито той ги е упълномощил за каквото и да било. Църквата с всичките й ритуали, персонал, догми и всичко останало е изцяло човешка измислица. Няма общо с Господ. Само ползва името му за манипулация на масите.  Разбери го най-накрая.

# 197
  • сред маслини и портокалов цвят
Хипокамус Simple Smile

За атеиста всичко е глупост. Аз няма да променя твоето мнение, но ти моето - съвсем никак.

Останете със здраве и късмет! Аз спирам да се занимавам с лаещи кучета Wink

Мисля да информирам модератор за безобразното ти поведение в тази тема.

# 198
Я, милосърдната християнка си показала рогата пак Twisted Evil  Laughing

е_lucky, вярата на човек е в сърцето, а от твоите постове лъха много негативизъм и бездушие. Вярвам обаче, че не всички християни са като теб Wink

Tedi B. , много ме развесели с чая и пастата за зъби Joy

На мен ми е интересно общуването тук, можеш да срещнеш всякакви откачалки, които в реалния живот не са толкова концентрирани Laughing

# 199
Вижте какви коментари срещнах из нета:

"Точно така, КАЗАНО е: НА КОЙТО МНОГО Е ДАДЕНО, МНОГО ЩЕ МУ СЕ ТЪРСИ. ТАКА ЧЕ НЕКА ВСЕКИ ДА ОТГОВАРЯ ПРЕД БОГ СПОРЕД СЪВЕСТА СИ. И НА МЕНЕ БОГ НЕ ОТРЕДИ ДА ИМАМ ДЕЦА, НО НЕ СЪМ ХУКНАЛА ДА МЕ ПЪЛНЯТ СЪС ЗАРЕДЕНИ ЕМБРИОНИ И ДРУГИ ОПИТИ ЗА ОПЛОЖДАНЕ. МОЛЯ СЕ НА БОГ ДА МИ ДАДЕ СИЛИ ДА ВЗЕМА РЕШЕНИЕ ЗА ОСИНОВЯВАНЕ. ВСЕКИ ТРЯБВА ДОБРЕ ДА ПОМИСЛИ ВЪРХУ ТОВА. МНОГО НЕТОЧНО СА ПРЕДСТАВЕНИ ТЕЗИТЕ НА ОТЦИТЕ, НО ЗА МЕН ТЕ СА ПРАВИ."

Браво!! Ето една жена, която разбира какво са имали предвид свещениците под "унизително". Само за една безмерно егоистична, вманиачена и превъртяла на тема "ИскаааАам сИ моЯ соБствена рожБиЧкаааа" жена, това да се разчекне и лекарят да я "люби" с всевъзможни шишове, игли и колби не е унизително. Както и това, че я пълни с материала на някой незнайко или на мъжа й , който се е изцедил в бурканче, докато си е мислел за на Памела Андерсън путито."

Трагедия...

Последна редакция: чт, 05 яну 2012, 10:15 от Tedi B.

# 200
Tedi B., има и далеч по - зловещи. Май цитираш една девойка с ник Lili...или нещо такова беше. Момичето трябва да бъде хоспитализирано. Не трябва да се връзваме на подобни екземпляри, тях живота много ги е ощетил Wink

# 201
Всъщност, най-много ме потресе, че това са мнения на ЖЕНИ  smile3555 А това с Памела Андерсън и "любенето" беше уникален шедьовър на творческата мисъл и съм сигурна, че Бог силно "подкрепя" подобни злобни и низки изказвания.

# 202
Да се смееш ли ,да плачеш  ли  newsm78
Много луди хора има.

# 203
Аз че ще ви оставя на мира, ще ви оставя, и то с удоволствие. Simple Smile
Tedi B. много правилно ви го каза по-горе!

Елдорадо, ти хубаво цитираш Евангелието, но не помисли ли, че тези думи важат още повече за вас тук, които изписахте 45 страници да оплюете свещеници и църква. Не виждате гредата в своето око, но виждате сламчицата в окото на другия...

Църквата не ви съди! Защо изопачавате толкова грозно нещата? Църквата само се изказва кое се приема за грешно и предупреждава за това, не съди никого! И не насилва никого с това си мнение.

Свещенството е дадено от Бог. На деня Петдесетница след Възкресението Светият дух слиза върху Апостолите във вид на огнени езици и те получават Божията сила да гооворят на всички чужди езици и да разпространят Божието слово навсякъде по света. Христос е установил днешната църква, за която сам е казал, че "портите адови няма да й надделеят". Той е казал на Апостолите и техните следващи приемници - свещениците: "Каквото развържете тук на Земята, го развързвате и на небето. Кавото вържете на земята, това ще бъде вързано и на небето".
На този ден и с тези думи Христос установява новата църква и свещенството, което да пази нейните истини вече 2000 години.
Така че преди да плюете, прочетете какво е казано в Писанието.
А грешните свещеници има кой да съди - не е ваша работа.
Завършвам и ви оставям.
Бъдете здрави!

# 204
Хайде този път да ти е за последно да се сбогуваш с нас, а?

# 205
Да се смееш ли, да плачеш  ли  newsm78

По-добре първото  Grinning

# 206
  • Поморие
Целостта на брака се запазвала, ако биологичния материал е само от двамата.... По-голяма глупост не бях чувала.  ooooh! По тая логика защо като вземеш да гледаш чуждо дете не се нарушава целостта на брака?
И все пак може да не е съвсем глупост.Ако например  с моя съпруг решим да направим ин витро с донорски материал и след години моят съпруг реши,че това дете не е негово ,а само мое или започне да вижда чертите на донора в него и започне да ревнува.Не е ли изклучено да се стигне до развод?Докато при осиновяването детето е изцяло чуждо и подобни  разногласия не могат да се получат.Не,че пак  не могат да се разведат.

# 207
  • гр. София
Я! Влизам в темата и какво усещам? Мирише на мозък та се не трае! Викам си, я, какво е станало тука, а то, Лъкито писало!
И както се казваше едно време за казармата, че там всяка заповед е предпоследна, май и с нейното казване на "довиждане" е така - дълго сбогуване като гледам  Mr. Green

Я вместо да се дразним на разни елементи, които не използват най-върховното, което бог е дал на хората - разума - за да се отличават от останалите животински видове, по-добре да изпратим по една положително настроена мисъл към нашите лекари и да им пожелаем здраве и радост! Заедно с тях ще се преборим за нашите мечти!

# 208
  • София
наистина е много забавно да четеш как в 21-ви век една млада жена ти разправя за огнени езици, слезли от небето и прочие.

християнството има своите ценности, но коментираната не е успяла нищо да вдене от тях, както се вижда. нито да ги възприеме като свой мироглед и начин на поведение.

за такива като нея си има народен израз - "как дяволът чете евангелието".

# 209
  • София
И все пак може да не е съвсем глупост.Ако например  с моя съпруг решим да направим ин витро с донорски материал и след години моят съпруг реши,че това дете не е негово ,а само мое или започне да вижда чертите на донора в него и започне да ревнува.Не е ли изклучено да се стигне до развод?Докато при осиновяването детето е изцяло чуждо и подобни  разногласия не могат да се получат.Не,че пак  не могат да се разведат.

как да не могат да се получат подобни разногласия при осиновяването? могат, разбира се, и често се получават.

Общи условия

Активация на акаунт