Отговори
# 255
Що се отнася до сурогатното майчинство ето ви един материал http://sva.bg/77186355

Тази статия е пълна с такива откровени глупости, че дори няма какво да се дискутира по нея. Хубаво е преди да ни давате да четем такива линкове, първо да се запознаете с това какво се предлага в законопроекта. Не е лошо и авторите на статията да се запознаят. Половината им аргументация и казуси нямат нищо общо с проектозакона в България.

# 256
Що се отнася до сурогатното майчинство ето ви един материал http://sva.bg/77186355

Тази статия е пълна с такива откровени глупости, че дори няма какво да се дискутира по нея. Хубаво е преди да ни давате да четем такива линкове, първо да се запознаете с това какво се предлага в законопроекта. Не е лошо и авторите на статията да се запознаят. Половината им аргументация и казуси нямат нищо общо с проектозакона в България.

newsm26
Абсолютно съм съгласна с теб.

# 257
Честно казано не виждам какъв е проблема да се приеме закон за сурогатство/донорство. От него ще се възползват само хора, които са ок с това. Народа скача все едно като се приеме този закон това ще е единственият начин, по който гражданите на България ще могат да имат деца.

Hands Thumbsup
Абсолютно.

В крайна сметка - не виждам какво би следвало да бърка някого кой как си ражда децата.

# 258
Честно казано не виждам какъв е проблема да се приеме закон за сурогатство/донорство. От него ще се възползват само хора, които са ок с това. Народа скача все едно като се приеме този закон това ще е единственият начин, по който гражданите на България ще могат да имат деца.

Hands Thumbsup
Абсолютно.

В крайна сметка - не виждам какво би следвало да бърка някого кой как си ражда децата.
[/quote
 202uu

# 259
Църквата да си гледа църковните дела и секс скандалите !

Цитат
МИТРОПОЛИТ НИКОЛАЙ СИ НАПРАВИ РЕМОНТ ЗА 150 БОНА коментари/34
Напълно обновената сграда на Архиерейското наместничество в Пазарджик ще бъде приемна на владиката
27 декември 2011, 16:53
Пловдив, България

След като промени до неузнаваемост покоите си в Пловдивската митрополия и ги превърна в 5 звезди, направи хиперлукс приемна в Кукленския манастир, духовният водач на епархията ни г-н Николай се разширява към Пазарджик.
Владиката освети вчера изцяло обновената сграда на архиерейското наместничество там, като така ще има собствени покои и приемна в града. Сградата е строена през 1904-1905 година, а идеята за възстановяването й е дал самият г-н Николай.

Препоръката му преди започването на ремонта била първият етаж на сградата да си остане за административни нужди, а вторият да бъде прекроен в негова приемна и покои, където да провежда лични и тайни разговори и където да отмаря, докато е в града. Че пътят между Пловдив и Пазарджик е изключително дълъг, а времето на г-н Николай - изключително скъпо.

Цялостният ремонт на сградата, която е реставрирана във вида от времето на построяването си преди век, е коствало 150 000 лева, осигурено от местното църковно настоятелство.

Отделно от това кметът на града Тодор Попов е поел ангажимент да обзаведе с всичко необходимо кухнята и приемната в покоите на дядо Николай, а областният управител Дончо Баксанов щял да се заеме с оборудването на помещението за отдих. Студенти от Пловдив пък продължават да събират пари за Бентли- достойната кола за митрополита.
http://www.blitz.bg/news/article/125948

Та християнството не проповядваше ли скромност и смирение ???... аз от такива хора съвет не искам!

# 260
  • София
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2012-01-10&article=395220
Заглавието е интересно, "ялови столичанки"  Rolling Eyes

# 261
Нямам думи просто ! ....

# 262
  • гр. София

Ах, тая дума ми е най-любимата  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Все едно за крави става въпрос, а не за хора  Twisted Evil

# 263
Ох, няма ли край тази простотия ?
Тия хора като пишат, дали въобще мислят какво пишат.  Rolling Eyes

# 264
  • София

защо не напишете един мейл до редакцията и не им зададете тези въпроси?

# 265
  • СОФИЯ
А, аз си мислех, че вече нещата се пооталожиха #Cussing out #Cussing out #Cussing out
"Ялови" са те, идиоти гадни. То и журналистите вече прекаляват с тия статии  #2gunfire #2gunfire

# 266
 Shocked
Не мога да повярвам, че в 21 век някой още използва тази дума и може да падне толкова.

Чудя се дали The Economist ще публикува нещо по въпроса и ни покажат отново пред света в целият ни блясък. Rolling Eyes

# 267
  • София
http://www.facebook.com/notes/%D1%81%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B6%D0% … 5/297642126952510

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 17:37 от jam

# 268
  • София
Благодаря ти Джамче, за инфото. Подписвам се с две ръце под това писмо.  newsm10

# 269

защо не напишете един мейл до редакцията и не им зададете тези въпроси?

Mислих и по този въпрос. Дори бях решила да се обадя по телефона.Но за мое съжаление, не съм толкова търпелива и думите който изплуваха в съзнанието ми, бяха далеч по-грозни от приемливите ,за какъвто и да било вид кореспонденция. Peace

Общи условия

Активация на акаунт