Нашите малки мечти съкровени, рожденици стават - усмихнати и засмени! - 29 -

• 25 886
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на Сами,Божидар,Ема,Лъчезара,Даниел,Борис и Кристиана!  Пожелавам им да са здрави и да имат най-прекрасното детство!

Хриси, ние днес поръчахме торта от Захаро-то, 15 парчета- 34лв. Можеш да си харесаш нещо в сайта им и да звъннеш да кажеш кат.№, и колко парчета и ти казват цената. А на място в обектите в каталозите има и цените.

Бебеш, няма какво да ти кажа, което да не са ти казали момичетата. От нас положителни мисли и  Hug

Емили, ама и вие голям екшън сте имали. Като знам как е през зимата във този край и страх ме хваща как сте се прибирали пеша със Сами, добре, че има добри хора. Важното е, че всичко е свършило добре.  Hug

Аз ще ставам, че Кали не е спряла да крещи, вика като за световно.

# 466
Гъбке,това са ни любимите герои Mr. Green!страхотна е тортата!!!
Вики е добре,малкият дявол беше,ще ходя утре да му паля свещичка и да благодаря!
В моя профил пише подробности...ама май те нямам в листата,пусни ми покана.

# 467
  • София
Гъбке,това са ни любимите герои Mr. Green!страхотна е тортата!!!
Вики е добре,малкият дявол беше,ще ходя утре да му паля свещичка и да благодаря!
В моя профил пише подробности...ама май те нямам в листата,пусни ми покана.

Пуснах ти покана Simple SmileИ се радвам че малчо е добре HugИ на нас това са ни любимите тв герои,а също и Чарли Wink

# 468
  • Пловдив
Честита първа годинка на малките сладури - Божидар, Самуил, Ема, Даниел - да сте здрави, щастливи, палави и игриви  Hug

Колко предмета сложихте на прощапулника? И на маса,или на пода,или на стол ги сложихте?
Вал,много се смях на видеото на Стаско.
Това не е той  Wink
Неговите изпълнения сега ги качих, но не се вижда хубаво, че е снимано с тел.

И аз мисля да правя тортата на малчо, ама да видим дали ще успея....

Буби къде поръча торта - на мацката от Графита ли? и колко струва?

Бебеш  Hug Praynig

Пате,бенджи,хич не ме зарибихте със сайта-хич. Crazy
Бубе,марш в тортената тема. Peace....отначало малко космическа ти идва,но после се свиква.  Grinning
....
Домашна огромна торта ще правя със всякакви глезотии вътре за не повече от 25лв. Whistling
newsm10

# 469
  • ул. "Мечтание"
Аз също мисля да правя тортата, но ще е обикновена бисквитена - с цедено мляко и плодове от компот. Става много вкусна и е подходящо за бебета.

# 470
Благодаря на всички, които поздравиха Сами за първия му рожден ден!  Hug

Днес пътувахме и до Ловеч, за да изпратим каката, но рождения ден мина страхотно за всички ни!

Пепита Hug страшничко беше, но наистина тези хора, които ни взеха ще ги помня винаги!  bouquet

Бебеш, много труден момент изживяваш! Hug Знам, че няма думи, които да успокоят една разтревожена за детето си майка, но Тея ще се справи. Всички сме с вас!

Еления Hug

Рал Hug Heart Eyes специални благодарности мила!

# 471
# 472
Вал, с мацката от Графита се свързах преди месец и ми каза, че не може да приеме поръчка преди 21ви януари, а мен ми трябва за 13-ти. Та, изнамерих една друга, също талантлива според мен - Краси се казва. Надявам се тортата, освен красива, да е и вкусна.  Peace
Нощни, можеш ли да кажеш как правиш тортичката, че ми прозвуча много вкусно и ми се иска да направя нещо такова вкъщи?
Еления, добре че му няма нищо страшно на Викчо.  Hug Ама ти е голям бяс синчето май май...  Crazy
Не знам ще ми повярвате ли, но имам цъфтящо цвете на балкона. Във водосточната тръба е прорастнало едно цикламено цветенце - тук му казваме "кученце" (не знам дали се сещате). Тръбата се намира в горния ляв ъгъл на терасата и не знам дали, защото е закътано местенцето или какво, но цветето не само е живо на тези минусови температури, ами цъфти, та се къса!  Crazy Има четири едри цикламени цвята и много му се радвам. То порастна още лятото и като застудя много ми беше мъчно, че ще измръзне, а то какво упоритичко излезе!  Wink

# 473
  • ул. "Мечтание"
Нощни, можеш ли да кажеш как правиш тортичката, че ми прозвуча много вкусно и ми се иска да направя нещо такова вкъщи?

Разбира се!  Peace Много лесно се прави.
Използвам тортена форма с диаметър 23 см.
Купувам си два големи пакате от бисквитите Закуска.
Цеденото мляко си го правя домашно, количеството е около един литров буркан. Подслаждам на вкус, разбърквам го и го оставям да се разтопи захарта. Отделно отцеждам плодовете от два компота (аз обичам от сливи, с ябълки става безвкусно) след което ги пасирам и разбърквам с млякото. Разделям на четири части някъде (ако добре помня ми се събираха 5 блата общо). Бисквитите ги топя в сока от компота и редя, мажа отгоре млечния крем. Накрая заливам с шоколадова глазура: 3 супени лъжици вода, 2 супени лъжици какао, 2 супени лъжици краве масло, 6 супени лъжици захар. Изброените продукти се затоплят до стопяване на захарта и се залива. Глазурата е от друг десерт, за тази торта правя двойна доза, за да се покрие добре. Разбира се може и от другия крем да си направиш по-голямо количество и да я намажеш и най-отгоре с него.
Накрая я слагаш в хладилника да престои поне една нощ.

Бон апети!  Hug

# 474
Смениха гадната смяна, сега е на смяна кардиолога и съм много по-спокойна. като идваха да слагат антибиотика в 22 часа сестрата видя че крака е подут целия (там беше абоката) и го махнаха, не знам това ли е бил проблема но Тея се успокои и заспа на кислород (Калифорния, нищо не може да и стане ако стои повече на кислород нали?). Сега чакам да заспи дълбоко да пусна вентолина и да лягам.

# 475
Нощни, благодаря ти!  Hug Копнах си я и задължително ще я пробвам!  Peace

Бебеш, милото краче! Целуни я по петичката от мен! Дано утре се събуди по-спокойничка и с подобрение! fingerscrossed   Praynig Сега имате ли съквартиранти по стая? Ти успяваш ли да спиш изобщо?

# 476
  • В две тъмни очички
Пате, Еления, Валл и всички , които се отзоваха, в тортената тема пише главно как се правят блатовете, заливките, фонданите и т.н. А мен ме интересува как да направя дадена формичка

Бебеш, много скапана работа! Дано да е от абоката! Радвам се , че вечерта е добрата смяна! Поне да можете да поспите малко, сега като си по - спокойна!

# 477
Нощни, благодаря ти!  Hug Копнах си я и задължително ще я пробвам!  Peace

Бебеш, милото краче! Целуни я по петичката от мен! Дано утре се събуди по-спокойничка и с подобрение! fingerscrossed   Praynig Сега имате ли съквартиранти по стая? Ти успяваш ли да спиш изобщо?

имам секвартиранти, слава богу! и вече мога да пишкам  Laughing Вчера издържах от 12 до 23 да не ходя до тоалетна защото тея плаче като ме няма. Жената която дойде е много свястна, има дъщеричка с ларингит на 10месеца. Много съм доволна.  Flutter

# 478
Бебеш, радвам се, че поне това е ок. Дано се наспите поне!  Hug

Днес е Бабинден, по ТВ даваха новородени бебенца в родилния дом.  Heart Eyes Толкова ми стана мило! Прекрасно беше, няма по-мило чувство на света от това да гушнеш новодошлото човече за 1ви път! Еееех...

Хайде, лека от мен, че наспамих темата яко тази вечер...  Crazy

# 479
Честит рожден ден на днешните рожденици - Сами, Божидар, Ема, Лъчезара, Даниел, Борис и Кристиана!
Нека да растат здрави, щастливи, палави и весели деца!

Бебеш, гуш, опитай се да поспиш малко, че много ти се събра. Много ми си искаше да мина да ви видя, но сега съм сама с Изи, а в сряда заминавам. Моля се всичко да е наред с Тея и след операцията да е здраво и щастливо дете  Praynig

Еления  Hug добре, че не се е случило нещо по-страшно и Викторчо е добре!

Общи условия

Активация на акаунт