Нашите малки мечти съкровени, рожденици стават - усмихнати и засмени! - 29 -

• 25 865
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Жана и Вяра, Симонка, Даная, Маргарита, Мартин,Петър, Бето, Иван и Калоян! newsm51

Растете живи и здрави мили деца, бъдете много весели, усмихнати и щастливи! Hug

Роси, честито мила! Желая ти безпроблемна и лека бременност, и здраво бебче на финал! Hug

Тонита  Hug, ужасно преживяване с мъничката...Дано вече го е забравила душицата, и бързо да и мине! Heart Eyes

Анабела Hug

Бебеш Hug, ох дано вече да се оправят нещата, направо нямам думи! Прегръдки силни и за двете ви!

Бяхме на консултация, но не можах да взема урина. На ваксината порева съвсем малко, ама на взимането на кръв от пръста...леле, какъв рев падна.. Sad Тегло 10 500, ръст 76 см.

Сами от вчера започна да се изправя в столчето за хранене. Днес вече усъвършенства номера и стана поне 7 пъти докато го хранех сутринта. Хвърля всичко зад леглото си, вчера го преместих и намерих солиден запас от играчки отзад... Simple Smile

Весел празник на всички рожденичета днес!  bouquet

# 586
  • Сандански
Честит рожден ден на всичките ни пораснали принцове и принцеси - Жанка и Вяра,Симонка,Даная,Маргарита,Мартин,Бето,Калоян,Иван,Петър(все царски имена Heart Eyes)!!!Да са здрави и щастливи,да растат уверени и стойностни хора!!!

Роси честито!!!Една спокойна бременност ти желая и едно здраво бебче на финала Hug

Тонита милата Калинка spoko Дано бързо да минава и да нямате вече произшествия!Той и Божидар си изпоприщипа всички пръсти на шкафовете,но така е като има червейчета в дупето Grinning

Гале радвам се,че Викчо е по-добре HugАман вече от тези болести!А за лошия дъх знам,че понякога идва от болно (зачервено или гнойно) гърло - опитай се да надникнеш,за да провериш Peace

Бебеш как изкарахте ноща?Боля ли я ушенцето и температурата падна ли вече?

Елч ще се справят тате и Дара и със сигурност ще им бъде много забавно Laughing

Емили той Божидар също се изправя и даже се опитва да слиза та се храним като го държа с едната ръка,а с другата давам.
Ето и любимото ни място за игра напоследък Crazy

И мене са ме налегнали едни носталгични мисли напоследък и ми става хем хубаво като се сещам,хем мъчно,че вече чак на внуци ще се радвам Laughing
Хайде хубав ден,че пак се отплеснах  bouquet

# 587
  • София
Честит рожден ден на Жана и Вяра, Мартин, Симона, Петър, Даная , Маргарита ,Бето, Иван и Калоян!  Hug Да растат здрави и весели деца!  newsm59 newsm67  ura

Роси, честито!  Hug

Другото Роси (Анабела)  Hug

ТОнита  Hug

Физиологичен разтвор и слагам само, когато нослето й е много за чистене, но така или иначе след всяка баня й го чистя с електронната помпа, така че не ни се налага особено често да го използваме.

Гали и Ники понякога има леко лош дъх. наблюдавам това явление, откакто започна да яде детска кухня  Peace

# 588
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Жана и Вяра, Симонка, Даная, Маргарита, Мартин,Петър, Бето, Иван и Калоян! Скъпи дечица, растете здрави, весели, палави, любопитни и умни! Честит празник и на вашите мами и семейства!   bouquet

Мила, честит празник и на теб! Понеже много малко момичета в темата имат истинска представа за цената, която си платила през тази първа година на "тройно" щастие, ще кажа само: Възхищавам ти се! И се вдъхновявам от теб! Hug

Момичета, моята Калинка днес е добре. Само от време на време прискимтява, като я заболи пръстчето. Благодаря ви за съчувствието и пожеланията!  Hug

Гали, от лекарствата може да се появи лош дъх.

Бебеш, а храчка за антибиограма, дали може да й се вземе. Че както пишеш с какви мозъци се сблъскваш, сега да не почнат да редуват поред антибиотиците...

Ей, тези нашите хлапета в сатурнова дупка ли са влезнали,  в що ли?  Rolling Eyes

# 589
  • Велико Търново
Ох, mariyap, сам ли се е напъхал Божидарко там?  Joy Joy Joy

Роси,
както пишат тук, тихичко честито! Дано всичко е наред и налято - да търсиш и ти като мене количка за породени!  Hug

# 590
Chopi - защо да промиваме носа редовно....трябва ли - аз нищо не правя..

точно за това ви питах- дали промивате редовно,нужно ли е,защото аз незнам и не го правя.

Честита 1-ва годинка на всички малки порастнали дечица! Да са живи и здрави, усмихнати и щастливи!

Роси,честито и лека бременост.
Тони, горкото детенце  Hug
Анабела  Hug
Бебеш  Hug

# 591
привет в този зимен слънчев ден! (поне тук, к/о съм аз е прекрасен слънчев ден, дано и при вас е така, ако не едно слънце от мен  Nature Sunny )

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Жана и Вяра, Симонка, Даная, Маргарита, Мартин,Петър, Бето, Иван и Калоян! Да са живи и здрави, весели, палави, засмени и късметлийчета в живота! Поздрави и на мамите и татковците!

по темите:

физ. р-р пръскам при нужда, ако е схрема, промивам след къпане докато се изтече всичко дет може:) Ади също много му се кефи и сам се върти да му впръсквам:) но до колкото знам, не е хубаво да се слага всеки ден за профилактика, тъй като лигавицата се изнежва и в един момент привиква и ефекта се губи...

главичката и ние въртим и е голяма забава, голям смях пада, особено, к/о има публика Simple Smile

и ние имаме лош дъх, к/о се появи със започването на детската кухня...даже баща ми един ден ми вика: абе това детенце има лош дъх...беше много разочарован милия...но дъвки и дражета не мога да му давам  Laughing

Анабела  Hug за котака, дръж се...и ние сме си приспивали кученцето и знам какво ти е, но за същаление дат ис лайф Praynig

Росси ПМ страхотна бебешка новина  bouquet пожелавам ти лека и успешна бременност!

по тази тема, аз ще ставам леля на момченце през Юни месец, още един мъж Simple Smile Любаа вашето бебче знае ли се какво ще е?

уффф стана чаршаф, но ми е толкова приятно и лежерно днес:) ние сме вече в Банско Simple Smile времето е уникално, слънчево и снежно, ММ е на среща и докато го закам да ме води някъде си седя в лоббито и си пийвам кафенце с вас Simple Smile яд ме е, че не може да покараме ски, но другия месец ще гледаме да се организираме за някой друг уикенд, че ние сме големи скъори, а миналият сезон го пропуснахме заради бебо Simple Smile))

изчезвамммм, сорри за дългия пост  Peace

хубав ден на всички  Heart Eyes

П.С. Бебеш слънце и положителна енергия за теб и Тея  Hug

# 592
Тея е с 38,8, влючиха и нещо венозно за температурата.Сега говорих с рехабилитаторката, имало стомашно чревен вирус в отделението. Честито на печелившите.

# 593
  • Сандански
Бебеш  ooooh! направо........нямам думи!Милата Тея малко са и другите проблеми........Бързо да минава Praynig

Тонита сам се пъха на най-невъобразими места - кога ли някой път ще се мушне и в пералнята Crazy

# 594
  • София
Тея е с 38,8, влючиха и нещо венозно за температурата.Сега говорих с рехабилитаторката, имало стомашно чревен вирус в отделението. Честито на печелившите.
Оооооо Tiredпо същия начин синът ми на 3 годинки влезе с пневмония в 5та градска и го изписаха с жесток стомашен вирус ,аз го лепнах естествено от него и бешеееее ...#Cussing out

# 595
  • София
Бебеш, като те чета направо полудявам от яд! Няма ли начин да ви прехвърлят в отделна стая, макар и срещу заплащане? Тея постоянно ще прихваща нещо от съседчето в стаята, ще се въртите в затворен кръг кой знае още колко време Tired Тя трябва да е силна за операцията.

Hug

# 596
  • София
Честит празник на всички рожденици!

Роси, честита бременност! Здраво и красиво бебче накрая!  Hug

Физ. р-р пръскам само когато Ади сумти много с нослето.

Лош дъх съм усещала само когато започва да се разболява. И при Бобо същото съм го забелязала.

Тонита, бързо да ви минава пръстчето!

Марияп, много щастлив изглежда Дари в шкафа Simple Smile.

Ади вчера пък обърна един 6 литров буркан с туршия върху себе си  Laughing. Имах си мариновано бебе  hahaha. Нямаше нищо счупено, но цялата къща смърдеше на вкиснато. Бях сама вкъщи и първо трябваше да изкъпя пакостничката, после да я нахраня и приспя и чак тогава да разчиствам поразиите. Хубавото е, че от оцета плочките в кухнята ми заблестяха  Sunglasses.

bouquet

# 597
Бебеш, като те чета направо полудявам от яд! Няма ли начин да ви прехвърлят в отделна стая, макар и срещу заплащане? Тея постоянно ще прихваща нещо от съседчето в стаята, ще се въртите в затворен кръг кой знае още колко време Tired Тя трябва да е силна за операцията.

Hug
Тук няма самостоятелни стаи, дори випа е за 3ма човека, по-различното е че има тоалетна .

# 598
Бебеш, мила и аз се ядосвам като те чета, какво е това нещо? би трябвало във всяка болница да предлагат самостоятелни стаи, вярно платени са, но пък какво да прави човек. Направиха ли ви някакви изследвания, гледа ли я унг, как установиха че ушенцето я боли, милата тя. Аман от такова здравеопазване и от такива лекари... много прегръдки  Hug  Hug   Hug заради такива и ред други случаи по едно време бях загубила доверие във лекарското съсловие, добре, че все пак попаднах в един момент на лекари, които ми го възвърнаха, спирам по темата, че нещо се разпалих, извинете ме.

физиологичен р-р, слагам само при хрема, профилактично не, ако има нещо засъхнало, може да сложа, за да навлажня лигавицата и да изчистя нослето, но иначе не.

Гали, лош дъх усещам, когато има някакъв проблем.

Тонита, дано няма повече такива инциденти, бързо да минава  пръстчето  Hug

Роси, Честито! Лека и безпроблемна бременносот ти желая и на финала едно хубаво и здраво бебче!

Анабела   Hug

И не напоследно място

Честит Рожден Ден на Жана и Вяра, Симона, Даная, Маргарита, Мартин, Петър, Бето, Иван и Калоян! Да са живи и здрави, много късмет във всичко и щастливо детство им желая!   bouquet   bouquet   bouquet

# 599
Здравейте на всички Hug -сигурно не ме помните,но и аз съм сред вашите редици, обаче къде от мързел, къде от проблеми,къде по друго стечение на обстоятелствата,не остава време за писане Peace Влизам да поздравя специално нашите прекрасни януарчета за миналите и предстоящи рождени дни - пожелавам им здраве и щастливо детство. Мила също е рожденничка на 13-ти Simple SmileНе усетих кога мина времето- толкова беше динамична,тревожна и високооборотна тази 2011година Whistling ooooh!
Гласувах и в анкетата - за съжаление времето ми вкъщи с Мила почти изтече и се налага да започна работа скоро Rolling Eyes Бих искала да можех да си поостана вкъщи още малко сега,когато вече е толкова интересна за игра и когато ще има нужда от мама да я държи за ръка,но няма как ooooh!
Весели празници на всички Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт