С шкембе си е най - добре - 11

• 43 116
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Слави много хубава тази Вяра пу-пу...голяма мадама с тези обички  Hug  Heart Eyes
Марго честити ти розови гащи  Hug С тези мъже дето ги раждаме имаме нужда и от снахи  Mr. Green
Кроелка никакво разболяване  Naughty Че мама падне ли болна тогава става страшно  Simple Smile
Аз днес за първи път излязох малко, докато има кой да гледа Ицко и хубаво ме духна вятъра, че следобед вече бях на Терафлу  Rolling Eyes Ужасно време просто, а купихме и количка и така се надявах да почнем по малко с разходките, ама ще трябва да изчакам и тази седмица. Дано другата вече е слънчево и топло, че няма да имаме спиране  Simple Smile

# 706
Ий Джоли ,сещам се аз как чаках да дойде хубаво време и да почнат разходките ,има да бродите напред назад ,сложи си километражник на дупето да видиш колко ще навъртиш . Mr. Green
Много бързо се влиза в форма с количката  Hug.Искаше ми се целият всят да разбере ,че и аз имам бебе ,голямо вълнение ми беше ,аз като бях бременна на никой не казах ,освен на вас ,и на работа ,и понеже бях на легло никой не ме видя бременна ,кото ме видяха хората с количка онемяха . Mr. Greenголям кеф ми беше да си бутам количката със сбъднатата ми мечта вътре  Grinning ,сега е твой ред Джоли ,и няколко месеца по късно и на останалите коремчета.
Прегръщам ви виртуални мои дружки . Hug

# 707
На мен ми се ще и сега ако мога да го набутам в количката и да си обикалям, ама нъцки, свърши царството ми!  Mr. Green

# 708
Лили ,2-те години толкова неусетно минаха ,че не е истина просто ,все едно вчера беше . Grinning
Сега обаче ние ще сме по площадки и ще гоним нашите палавници ,докато Ицката ще се  разхожда  на вън ,ще спинка ,нанка ,папка ,пък  мама ще си пие с приятелки кафенцето на спокойствие . Mr. Green завид Джоли за което .  Laughing
Ние вече си избираме дрехи какво да облечен ,избираме си площадка къде да играйме ,с две думи кой е шефа ? Laughing

# 709
Как сте, коремчета и майчици с бебоци?
Аз съм в МД и вече са ми много опънати нервите. Неописуемо арогантни и невъзпитани лекари и  акушерки! Всеки ден се карам с някой. Хихихи. И си чакам секциото. Simple Smile

'

# 710
Сони стискаме ти палци и знам че всичко ще мине както си му е реда  Praynig Hug и чакаме новината за прекрасното малко човече  Simple Smile Вече нямам търпение, а пък не знам за теб  Mr. Green

# 711
Sony_M още малко мила,знам как е и аз така си чаках секциото в болнична обстановка,наистина е доста напрегнато и изнервящо но когато всичко приключи ще си най-щастливата МаМа на света и всичко останало се забравя Hug

# 712
Много им се връзваш, СончеMr. Green
Аз общо взето съм доволна от отношението там, може би защото винаги съм си мислела, че са някакви абсолютни злобари ...  Rolling Eyes

# 713
 Сонче,то е така по-болниците,макар,че аз останах с прекрасни впечатления от МД(чак невярвах)  , стискам палци,всичко да мине по най-добрия начин за теб и бебчо  Praynig Hug
Кой доктор ще прави секциото?

Куинчеее
....,като гледам много ти се бута количка  Mr. Green,ми хайде да те опрашим и теб де,време е за второ  Flutter

Слави
,пу-пу много сте сладки с тези обички  Heart Eyes ,Вяра е прекрасна  Hug

Аз вчера ходих до МД ,при моя доктор,ей така да не ме забрави  ,а той се спука от смях и ми вика "как ще те забравя" ,успокои ме,че всичко си му е наред на бебока, и той има съмнения за момиче,но още никой не ми е потвърдил на 100%,каквото такова само да е живо и здраво!

# 714
Рано ми е още, Весе, иначе влиза в плановете ми.  Hug

# 715
Сончето ме зарадва преди малко с новината, че е станала мама на Калоян! Нищо друго не знам, но им желая всичкото щастие на света да им донесе това мъничко човече!
Добре си дошло, мъниче!

# 716
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Честит Калоян на Сончето,много да Ви радва!На мама бързо възстановяване! smile3525  Hug

# 717
Ехааааа честита радост на Сончето....да е жив и здрав малкия Калоян, да носи само радост и усмивки на мама и на тати и най-щастливото детство му пожелавам, а на мама бързо възстановяване   bouquet Hug Hug Hug

# 718
Честита радост на Sony_M   bouquet да е жив здрав, много радост и много усмивки. На мама бързо възстановяване, а таткото наздраве Drunk

# 719
  • Варна
Сонче честито! Да е живи здрав Калоян и много да ви радва! На теб пожелавам бързо възстановяване

Общи условия

Активация на акаунт