С шкембе си е най - добре - 11

• 43 138
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Веси, хубаво е че сте си вкъщи вече  Hug Ще чакаме задължително новини от ФМ  Peace Аз също от 16 г.с. се тъпча с магнезий, но ако не беше той не знам дали щях да стигна до тук...А за другото дето ти е казал освен магнезия да ти кажа честно вече не знам това какво беше  Blush Mr. Green От първия ден в който разбрах че съм бременна имаме строга забрана от доки, ама това да му е проблема  Simple Smile Сега повече почивка вкъщи и всичко ще си е наред  Hug

# 601
  • Варна
Хайде и аз с новини от прегледа.
Днес ще ми сложат последната инжекция Прегнил, кървенето спря. Продължавам си Утрогестана и Но-шпа още 2 седмици, после спирам Утрогестана и минавам на Магнерот.
Правихме днес фетална морфология и всичко е наред, а другото което ме зарадва е че докторът не вижда никакво отлепване, изрично го питах и гледа обстойно. Кървенето може да се дължи на много причини, важното е че спира, то при мен си е по скоро зацапване, ама как си ме е страх.
Питах го и за БХС-то, неговото мнетие е че няма смисъл да се прави, но ако искам да си направя. Диагностичната стойност на изследването била едва 30-35%, така че се чудя има ли смисъл въобще от него.
Весе радвам се, че и ти вече си си вкъщи, ще има да лежим.
Сонче добре, че и при теб всичко е наред с резултатите.

# 602
Марго, няма смисъл от това БХС ако питаш мен.
Радвам се, че кървенето отшумява!  Hug

# 603
  • Варна
Веси, стискам палци всичко да е наред при вас  Hug
Марго, аз втората бременност реших да не правя БХС, знаех си, че на фона на първата, риска ще излезе голям, и щях да го мисля цели 9 месеца. Прецени и реши  Hug Рдвам се, ч сте овладели кървенето.

# 604
Марго браво  Hug,че и при теб всичко е наред, като гледам сме на едни и същи лекарства ,то и в тези г.с.  няма и друго лечение де  Peace Ти как взимаш Утрогестана вагинално  или пеорално?,защото доки нищо не ми каза  newsm78 и си ги пия.

Джоли относно секса аз съм по-настоятелната Flutter,мъжът ми го е страх(за бебето) и все ми се дърпа още от първия ден ,който му показах пол.тест  Mr. Green .Сега вече ще мирясам-няма начин  Wink

Прегръщам и целувам всяка една от вас и благодаря че ви има милички  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 605
  • Варна
Весе като се появи кървене Утрогестана го вземам перорално, но сега като спря казаха пак да си го слагам вагинално, може и по двата начина. Като дозировка ми е изписан 3х2. И ще го вземам до края на месеца, дано да няма повече проблеми. То по принцип казват, че ако нещо тръгне да става, няма как да го предотвратят, важното е легловия режим.
Моят мъж ме изненада, чеще се прибере до края на месеца или поне в началото на март, по-рано. Последно като говорихме му казах да не се притеснява, да си стои там, ама няма да изтрае, чака да го сменят.

# 606
Момичета, аз вече започван да изпитвам съмнения, относно верността на заглавието на темата!  Mr. Green
Днес сутринта закъснях за работа, защото едвам си обух чорапогащника. Почва вече много да тежи.  Laughing

# 607
Момичета, аз вече започван да изпитвам съмнения, относно верността на заглавието на темата!  Mr. Green
Днес сутринта закъснях за работа, защото едвам си обух чорапогащника. Почва вече много да тежи.  Laughing

Аз накрая така се бях разскърцала, че ми трябваше половин час раздвижване като стана, иначе рискувах да падна директно.  Mr. Green

# 608

Аз накрая така се бях разскърцала, че ми трябваше половин час раздвижване като стана, иначе рискувах да падна директно.  Mr. Green

hahaha Mr. Green

# 609
Не се бъзикам! Така ме болеше междукрачието, докато се размърдам, че не е истина.
Виках му на моя таз, че не ми трябва да се разширява, той не та не!  Mr. Green

# 610
  • Горна Оряховица
Добро утро мили мами   bouquet
идвам на отчет след вчерашния преглед...така .... бебо е добре отговаря съвсем точно на термина вече сме 11,2см и тежим около 160гр. Simple Smile Не се наблюдават никакви причини за притеснение -костички, стомахче, сърчице и т.н. си е както трябва на този етап. Оказва се, че мама е склонна към тромбофилии и дадох кръв за изследвания.След 3 седм. чак резултатите, вярвам обаче че всичко ще е наред, в най-лошия случай ще си поставям фраксипарин, но не го мисля от сега те ще ми кажат лекарите.
В края на прегледа мъжа ми не се стърпя и попита дали вече не се вижда пола и доки вика "аааа знам го разбира се момче е" и не мога да ви опиша как ММ се зарадва изчерви се целия  hahaha  hahaha 
И така остана само амниоцентезата и си сядам вече спокойна на дупето. Следвашия четвъртък 28,02 съм записана в майчин дом за прием. Ще разчитам да стискате палци  Rolling Eyes  Grinning  Това е от мен за сега  Mr. Green

Hug Hug Hug

# 611
 rossy_ros честити сини гащи  stork-boy Все така хубави новини да носиш от прегледите и вярвам че и с амиото всичко ще е наред  Hug

# 612
rossy_ros страхотни новини миличка Grinning ,честити сини гащета и от мен  Hug Ти ли поиска да направите амиото? 

# 613
Роси, много се радвам за хубавите новини и разбира се честити сини гащи  Hug Отбора на мъжките майки расте и наблюдавам, че все повече мъжки майки има тази година....как ще търсим снахи незнам  Mr. Green
Аз пък да се похваля вече съм официално в 9-ти месец....с много инат, вяра и лежане предимно стигнах и до тук. Остава да изкараме още поне две седмички и може да се гушаме  Crazy Heart Eyes А моето човече от известно време се научило от 12 вечерта като се почне едно ритане та така до 2-3 и после не знам кой първи се предава, но спим до 11-12 на обед...С ММ го кръстихме "господаря на нощта"  Joy   
Другите коремчета как сте? Пишете от време на време да не ви мисля. Целувки и  Hug  Hug Hug на всички

# 614
в най-лошия случай ще си поставям фраксипарин, но не го мисля от сега те ще ми кажат лекарите.

Роси, не го мисли това. Няма страшно. Аз съм на фраксипарин и да ти кажа, така се чувствам много по-спокойна.
Честит малък мъж! Опасни свекърви ще сме.  Mr. Green

Аз искам малко да ви помрънкам.  Sad
Явно на моя малък мъж му е отесняла квартирата вече и го усещам все по-рядко и по-слабо. И снощи си изкарах акъла направо. Около 2 часа и половина никакво движение. Притесних се не на шега. ММ ме убеждаваше да ходим до болницата, аз отказах. И тъкмо си легнах и започнах да роня крокодилски сълзи и това малко келешче започна да хълца.  ooooh!
Как ще издържа психически, не знам...

Джоли, ти продължаваш ли да го усещаш твоето бебе все така отчетливо и често?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт