ВЪЛШЕБНОТО СПИСЪЧЕ НА УСПЕХА! - 4

• 27 946
  • 485
  •   1
Отговори
# 105
Аййде и аз да се попреместя за 08.03  с пуфка Simple Smile)

# 106
Ще си правим осмомартенски бебета  Mr. Green

# 107
  • Burgas
и аз се нареждам до вас за 08.03  wavey
пожелавам късмет на всички и дано този 8 март бъде най-щастливия и незабравим  fingerscrossed EFP

# 108
  • ул. "Мечтание"
Момичета!  Hug  bouquet

Стискам палци на всички ни!

Минавам да донеса и щъркелови вести. Имаме си две нови бебенца!

Симона на мама *Bibi* и Ангел на мама Bibi85!
Да са им живи и здрави малките съкровища! Много щастие и радост в живота да имат!   bouquet
На мамите - щастливо и удовлетворяващо майчинство пожелавам!

# 109
Нощни очи- нека са им живи и здрави бебенцата, големи да пораснат, а на мамите- бързо възстановяване!   bouquet

# 110
Да са живи и здрави малките бебчета, да носят много радост на своите майки  Simple Smile   bouquet

# 111
Ееее, чудесни новини!!! Браво!!! Да са живи и здрави и бебчетата, и мамите   bouquet  bouquet  bouquet

# 112
  • София
Хайде и аз към групата за 08.03!
Този месец ни беше първото истински целенасочено работене по въпроса и от много зор и мерак ми зацапа три дена по-рано. Спокойствие му е майката, обаче такъв филм за съобщаване на новината баш на Св. Валентин си вкарах Heart Eyes, че явно се впрегнах малко повече от необходимото.
Оммм и успех на всички!

# 113
Beeps, споко мила - всеки така се е впрягал!  Mr. Green
Айде дано тоя женски празник пък донесе успех!  Hug

# 114
  • ВАРНА
И  мен този месец ме изненада рано рано.Момичета и аз съм за 08.03
Дано за нашият празник получим най-хубавият подарък!

# 115
  • София
Здравейте Мили Дами,
Ужасно много ми хареса темичката, страхотна е Simple Smile))))
Вярвам, че найстина тук има някакво вълшебство. Толкова много вяра и надежда на едно място.
Моля да ме включите и мен за момента без датичка.  bouquet
Благодаря и успех на всички. Praynig

# 116
Нощни очи, макар че  още не е потвърдено  от доктора но може да ме включиш вече в другият списък с  EFP  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 117
Ралица - тихичко честито, леко бременеене ти желая и здраво бебче на финала  Hug Hug  bouquet

# 118
Честит Свети Валентин и успех на всички с бебеправенето Simple Smile Поздравления на Ралица и чакаме още новини! Само трябва да внимаваме с виното и да наблегнем на другата часто от празника Simple Smile

# 119
Днес бях на преглед и още нищо не се видя, понеже овулацията ми явно  е била много късно така, че другата седмица пак ще ходя. Моят първи положителен тест беше на 6 ден от закъснението, направих си го сутринта и беше много блед, както бях писала и преди почти на фантазия можеше да се каже, че има чертичка. Мисълта ми е че докато не дойде цикъла има шанс за положителен тест аз вече на 5 ден бях се отказала от всякаква надежда. Момичета пожелавам ви по бързо да видите  EFP и само хубави новини да чета в тази капитолийска тема.  newsm68

Общи условия

Активация на акаунт