ВЪЛШЕБНОТО СПИСЪЧЕ НА УСПЕХА! - 4

• 27 953
  • 485
  •   1
Отговори
# 120
  • ВАРНА
Честито на Ралица-лека и спокойна бременност и желая!И да чета тук все такива хубави новини Simple Smile

# 121
Аз се водя на отчет за 14ти ама...Нито ми е дошло,нито имам положителен тест,затова си трая....А ПМС е адски силен Sad

# 122
KaRoLa , цял ден за теб си мисля какво е станало и гледах дали не си писала нещо. Ако мога да ти вдъхна малко надежда на мен чак на 7 ден от закъснението с първата урина ми засече така , така че не се отчайва както казаха момичетата докато няма леля има надежда Praynig

# 123
Да, аз тайно си се надявам, но вътрешно съм убедена,че нищо не е станало..макар,че имах розова овулация (както се казва в дебелите книги)... Sad

# 124
  • Burgas
Честито palica, лека бременност и само с хубави новинки да се отчиташ  Hug
KaRoLa, дано се е случило чудото при вас, силно стискам палци за това   fingerscrossed

# 125
Благодаря ви!! тази нощ не можах да спя от ПМ болки  и вече си мисля, че утре сутрин няма да ми се размине Simple Smile

Hug Hug

# 126
Опа..кака ви се мести за 15 март Simple Smile Най-добре ме сложете без дата, че то така няма да му излезе края скоро  Hug

# 127
Добро утро и от мен  Simple Smile Аз също се бях записала като Карола за 14.02. До днес още нямам гости, на моменти ме болят гърдите и снощи като че ли малко ми се гадеше. Но на тази сиптоми не се надявам, в повечето случай те са израз на силното желание да съм бременна. Тест не съм правила. О ми е засечена на 02.02. с УЗ. Ако няма нищо до събота или неделя мисля да пробвам с тест  Peace Успех на всички нечакащи, дано не дочакат!  Praynig
Карола,  Hug

# 128
Shana, fingerscrossed

Аз бях правила тест и си знаех,че няма да го бъде Simple Smile

# 129
Shana, и от мен fingerscrossedfingerscrossedfingerscrossed
Погледнах ти и графиката - дръж така!  Peace

Hug

# 130
Хайде и аз да се запиша към не чакащите за 01.03. Дано всички, които не чакаме да имаме късмет и вяра и да не чакаме 9 месеца. Praynig

# 131
 Каролче-  Hug , нека в най- скоро време имаш датичка за горния списък   Hug
Шана -   Praynig Praynig Praynig

# 132
  • София
Честито и от мен на Ралица, а за Шана стискам всичките си палци!
Да помоля Нощни очи и мен да ме остави без дата за март, че уж да цъфна по-рано, пък нещата се случиха навреме и така въртележката си продължава...
Успех на всички, на които предстои отчет!

# 133
  • ул. "Мечтание"
palica, честито и тук, миличка! Дано скоро имате потвърждение и да имаш една прекрасна и спокойна бременост!

plevelina, добре дошла!   bouquet

Шана Praynig Praynig Praynig

Аз съм с късна овулация този месец, та НЕчакам около 27ми февруари!
Втори пореден месец имам розова овулация. Много интересно!  Thinking Преди това общо да съм имала такава 2-3 пъти за всичкото време откакто имам цикъл.

# 134
Моята първа розова овулация беше февруари месец Simple Smile Да видим каква ще е този  fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт