ВЪЛШЕБНОТО СПИСЪЧЕ НА УСПЕХА! - 4

• 27 951
  • 485
  •   1
Отговори
# 300
Кели, благодаря, че се зае с темата!  Hug
Ако имаш въпросчета, винаги съм на среща. Не се притеснявай да питаш, ще помагам.

---
Аз имах изненада вчера... Дойде ми... На 28ми ден не ми е идвало от години!  Shocked Чудя се дали не се дължи на промяната в храненето.  Thinking Много ми е странно.
Новата ми дата е 19 септември.
На мен сьщо вчера ми доиде лелката.Оставам с дата-16 септември!

# 301
Не било писано да стане този месец, даже ми дойде по-рано Cry, а приятелят ми ще е извън страната през идващата ключова седмица, така че ще продължим през септември.
През това време ще ми правят хистеросалпингография. Аз мисля, че всичко ми е наред... и дано. На някои правено ли му е такова изследване? Страшно ли е?

# 302
Момичета, здравейте. И аз искам да се запиша, без дата. Много благодаря предварително.
Ще се самоцитирам, тъй като може да съм пропусната Simple Smile

# 303
Здравейте, моля и мен да включите в списъчето без дата, на мен ми предстои  трансфер скоро.Благодаря предварително   bouquet

# 304
Здравейте! Бихте ли ме включили във списачето без дата  Simple Smile

# 305
Здравейте! Аз докато чакам да бъда включена във вълшебното списъче ,видях така мечтаните 2 чертички,благодаря ви че сте ме включили във другото списъче.Много съм щастлива!

# 306
  • Пловдив
Честито Пчеличке!Прекрасни 8-9 месеца ти пожелавам и пухкаво бебоче на финала!
Видях в подписа ти,че си видяла заветните две чертички и за това си позволих да те преместя в "успели". Hug

# 307
  • ул. "Мечтание"
Пчеличке, честито!
Леко бременеене, прекрасно раждане и щастливо майчинство ти желая!  Hug

# 308
Честито и от мен! Една спокойна и лека бременност пожелавам!  Hug
Все такива двучертичкови новини да четем!  Peace

# 309
Благодаря ви мили момичета!
Дано скоро и вие се зарадвате на това щастие!Успех на всички! Hug

# 310
Здравейте на всички в тази прекрасна темичка  Simple Smile
Много бих искала да се запиша сред вас.Аз съм към желаещите за бебче.Трети цикъл пробваме и за сега не се получава.В момента съм в очакване на М,но за дата не мога да кажа ,защото съм с адски нередовен цикъл.Пробвам да следя О,но с този нередовен М и това е много трудно.Явно ще трябва да се консултирам вече със специалист.
Много бих се радвала да ме приемете сред вас  Hug

# 311
  • Варна
Здравейте,

минавам да кажа, че вече видях мечтаните  EFP Имаме малко проблеми, но се надявам всичко да се размине  Grinning

# 312
Здравейте,

минавам да кажа, че вече видях мечтаните  EFP Имаме малко проблеми, но се надявам всичко да се размине  Grinning

Браво миличка,честито.
Стискам палци всичко да е наред  Hug

# 313
  • ул. "Мечтание"
Честито, V.A.V.A! Надявам се бързо и лесно да преодолеете неприятностите и скоро да се наслаждаваш на една прекрасна и спокойна бременност!

miqq, успех!  Hug

# 314
Здравейте! Аз докато чакам да бъда включена във вълшебното списъче ,видях така мечтаните 2 чертички,благодаря ви че сте ме включили във другото списъче.Много съм щастлива!

Наборче,честито мила,много се радвам за теб,стискам палци всичко да е наред,леко да бременееш,да си много спокойна и на финала едно прекрасно бебеееееенце...  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт