ВЪЛШЕБНОТО СПИСЪЧЕ НА УСПЕХА! - 4

• 27 950
  • 485
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте! Аз докато чакам да бъда включена във вълшебното списъче ,видях така мечтаните 2 чертички,благодаря ви че сте ме включили във другото списъче.Много съм щастлива!

Наборче,честито мила,много се радвам за теб,стискам палци всичко да е наред,леко да бременееш,да си много спокойна и на финала едно прекрасно бебеееееенце...  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря ти наборче!Дано скоро и ти се зарадваш на това щастие! Hug Hug Hug
V.A.V.A ,честито и на тебе лека бременност ти желая!

# 316
Здравейте и от мен!
15.09.2012 е датата.......
Много ще се радвам ,ако ме включите във вълшебното списъче  Praynig

Последна редакция: ср, 29 авг 2012, 18:45 от mimmetto

# 317
 Здравейте , момичета  Heart Eyes. Честито на всички видели  EFP , а на всички останали - сигурна съм че скоро ще се случи и вашето чудо  Praynig Heart Eyes.
 Аз  преди месец видях положителният  тест, а миналата седмица видяхме и нашето малко заформящо се човече  Grinning.

# 318
V.A.V.A. и ponyo, честито момичета! Спокойна и безпроблемна бременност с пухкави бебчета за финал!  Hug

# 319
  • ул. "Мечтание"
ponyo, супер новина! Леко и безпроблемно бременеене!  Hug

# 320
p4eli4kata_86 , V.A.V.A., ponyo, момичета честито, пожелавам ви безпроблемна и вълнуваща бременност, на финал най сладките бебчета   bouquet

# 321
  • В сърцето на любимия човек
Здравейте, бих искала и мен да ме включите във вълшебното списъче без дата.
Благодаря предварително!  Hug

# 322
  • ул. "Мечтание"
пънче-мънче, успех!

# 323
Аз ще помоля да ме да ме махнете от успели Cry за съжаление преживях спонтанен аборт в 5 г.с. Cry
и да ме добавите при нечакащите аз не чакам 02.10

# 324
RAQSVETLINA , съжалявам мила, съчувствам ти, защото го преживях и знам каква емоция е, но от опит знам че ще мине и следващият път ще е успешен, нали   bouquet  bouquet Hug

# 325
RAQSVETLINA , съжалявам мила, съчувствам ти, защото го преживях и знам каква емоция е, но от опит знам че ще мине и следващият път ще е успешен, нали   bouquet  bouquet Hug
newsm51  love001 newsm10

# 326
Здравейте,

може ли и аз да се включа във ВЪЛШЕБНОТО СПИСЪЧЕ НА НАДЕЖДАТА?

Благодаря!

# 327
 Рая Hug Hug Hug , пожелавам ти съвсем скоро отново да си в списъка с успели момичета , този път с една безпроблемна бременност с най- пухкавият финал  Heart Eyes.

# 328
Моляяя да ме преместите без дата  hit

# 329
  • ул. "Мечтание"
Моля да бъда преместена за 25 октомври.

Общи условия

Активация на акаунт