Philips - Lumea - фотоепилация

• 686 245
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 2 100

Здравейте, момичета! Днес си поръчах Lumea Advanced SC1997/00 и искам да попитам тези от Вас, който го притежават, дали наистина загрява изключително бързо и трябва да се охлажда след 4-5 импулса? А, дали има проблеми при използването му при хора с проблеми с щитовидната жлеза?

Нищо подобно със загряването, щракам цялото тяло за 40 минути накрая на допир леко загрява, но не дава проблеми.
Благодаря за отговора! Четох някъде, че на 4-5 импулса загрявал. Прозвуча ми невероятно, но реших да попитам.

# 2 101
Момичета, имам чувството че след употребата (3 процедури) на фотоепилатора по кожата ми са се появили допълнителни ситни бемки и едни червени точици, като кръвоизливчета. Аз си имам такива повечко, прикривам ги с бял молив, но още предния път ми направи впечатление, че сякаш са станали повече. Сега се загледах и имам чувството, че още и още повече са станали. На някой да се е случвало?

# 2 102
Не ми дава да поръчам, ако не съм проверила за наличност. Уф, ..... утре в работен ден.

Последна редакция: нд, 13 яну 2019, 21:27 от П@нди

# 2 103
Не ми дава да поръчам, ако не съм проверила за наличност. Уф, ..... утре в работен ден.
А защо не натисна направо че си проверила...?Аз така направих, но пък аз не си въвеждам данни от карта и ако го няма наличен няма да имам разправии след това с връщане на пари и прочие... Натиснах го и на късмет Innocent

# 2 104

Аз късмет нямам 😟

# 2 105
https://zora.bg/product/sc199700-1
Пуснали са го в Зора, така че която иска може да се възползва 😊

# 2 106
Тъкмо идвах с този линк. И мен ме отрязоха от техномикс и току що отидох до Зора и се сдобих с 1997 Simple Smile
Във Варна все още има няколко налични в магазина на бул. Република

# 2 107
Тъкмо идвах с този линк. И мен ме отрязоха от техномикс и току що отидох до Зора и се сдобих с 1997 Simple Smile
Ах... Аз звънях в магазина до мебелна, казаха че току що са продали последния.. Явно си ти 😄
Честитооо 😍

# 2 108
Ах... Аз звънях в магазина до мебелна, казаха че току що са продали последния.. Явно си ти 😄
Честитооо 😍
Мише, аз бях Simple Smile Отивай в другия докато има бройки Simple Smile
Благодарение на вас не се изръсих 600 лв Simple Smile Вчера щях да ходя да купувам от Технополис, добре че първо погледнах последните отговори в темата Simple Smile)

# 2 109
Вече 2 часа и половина чакам пред личната лекарка... Не знам кога ще се добера до магазина.. Инъче ако можех още сега щях да съм там вече Angry

# 2 110
Виждам,че много хора се двоумят за различните фотоепилатори. Аз си взех bri921 , защото беше намален в Зора на 500 лв . Лично от моите проучвания установих ,че нямат съществена разлика в другите модели ,освен може би някоя допълнителна приставка . Импулсите са им еднакви и не виждам ,какъв е смисъла от различните цени . Така ,че аз лично смятам ,че ако единия модел не ти действа и не ти падат космите ,то и другия модел ще е по същия начин . Всичко зависи от кожата и космите. Аз съм се святкала само 1 път и все още не виждам разлика ,та ще видим нататък ,как ще е

# 2 111

Айде и аз съм в играта вече 😁😁
Големи мъки докато го намеря и взема, но крайния резултат е важен! 
😊😊

# 2 112
Mishe, кой модел се води това 95/97 или?

# 2 113
1997 😊

# 2 114
95 има само една единствена приставка.

Общи условия

Активация на акаунт