Philips - Lumea - фотоепилация

• 686 429
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 2 085
Здравейте, момичета! Днес си поръчах Lumea Advanced SC1997/00 и искам да попитам тези от Вас, който го притежават, дали наистина загрява изключително бързо и трябва да се охлажда след 4-5 импулса? А, дали има проблеми при използването му при хора с проблеми с щитовидната жлеза?

Нищо подобно със загряването, щракам цялото тяло за 40 минути накрая на допир леко загрява, но не дава проблеми.

# 2 086
Е как да нв сме писали за 1995 скоро..?! Лично аз няколко поста имам последните страници ,че 1995 и 1997 вършат еднаква работа.

Да, специално твоите коментари съм чела с най - голямо внимание ДХЗ... Казвам скоро, защото дори ти си с 1997 и това е една от причините да искам точно този модел.
Не знам защо приех коментара ти като скастряне, но е факт, че 90% от коментарите в последните страници са за модели Бри и 1997.
Съжалявам ако си се напрегнала от коментарите ми, не е било цел.

# 2 087
  • София
Аз продължавам да си ползвам 1995, почти всички зони са изчистени.
Краката на 90% са чисти, което много ми улеснява живота Simple Smile

# 2 088
Силно бях решила да си взема модел 1997, но уви - няма го никъде (аз държа да взема епилатора на изплащане, което стеснява възможностите за конкретен модел).
Ще се радвам на малко помощ Simple Smile))
Помагам Simple Smile
Скрит текст:
Потърсете в www.tehnomix.bg.
Буквално преди няколко часа поръчах от там SC1997/00. Има опция и на изплащане.
Ти си злато, знаеш ли? 
Благодаря ти много ❣💝

Не виждам лупа за търсене.
Не го и намирам от нещата, което излизат.

# 2 089
Силно бях решила да си взема модел 1997, но уви - няма го никъде (аз държа да взема епилатора на изплащане, което стеснява възможностите за конкретен модел).
Ще се радвам на малко помощ Simple Smile))
Помагам Simple Smile
Скрит текст:
Потърсете в www.tehnomix.bg.
Буквално преди няколко часа поръчах от там SC1997/00. Има опция и на изплащане.
Ти си злато, знаеш ли? 
Благодаря ти много ❣💝

Не виждам лупа за търсене.
Не го и намирам от нещата, което излизат.

https://www.tehnomix.bg/fotoepilator-philips-sc-1997-00 Заповядай

# 2 090
Е как да нв сме писали за 1995 скоро..?! Лично аз няколко поста имам последните страници ,че 1995 и 1997 вършат еднаква работа.

Да, специално твоите коментари съм чела с най - голямо внимание ДХЗ... Казвам скоро, защото дори ти си с 1997 и това е една от причините да искам точно този модел.
Не знам защо приех коментара ти като скастряне, но е факт, че 90% от коментарите в последните страници са за модели Бри и 1997.
Ама как скастряне..🤗 Честито за поръчката, данo си толкова доволна,колкото повечето от нас!

# 2 091

Ама как скастряне..🤗 Честито за поръчката, данo си толкова доволна,колкото повечето от нас!
Силно се надявам да оправдане очакванията ми, защото от вашите коментари останах много впечатлена.. Не обичам да си взимам нещо, само заради добра маркетингова реклама, а заради реални коментари и отзиви от продукта... В случая през цялото време ми се набиваха твоите коментари и реших - този модел ще е хахах Heart Decoration

# 2 092
Повтарям се, но при мен този уред направи чудеса.Преди да го открия дадох 1300 лв. за фотоепилация в клиника.Резултатите между професионалните процедури и тези с Лумеа са иденични, но в пъти по-евтини.Единствено остава ангажиментът с честото ползване в домашни условия.
И да не си помислите, че имам нещо общи с Филипс ще кажа, че моя близка също си взе, в намалото имаше мн.добри резултати, но след време твърди, че окосмяването се е върнало.Явно при нея не работи добре уреда(светла кожа, по-светли косми).
След 4,5г ползване вече не се светкам всеки месец, а през 2-3, когато се сетя.
При мен по-слабо се повлияха(въпреки професионалните процедури) мишници и срамни устни.

# 2 093
Повтарям се, но при мен този уред направи чудеса.Преди да го открия дадох 1300 лв. за фотоепилация в клиника.Резултатите между професионалните процедури и тези с Лумеа са иденични, но в пъти по-евтини.Единствено остава ангажиментът с честото ползване в домашни условия.
И да не си помислите, че имам нещо общи с Филипс ще кажа, че моя близка също си взе, в намалото имаше мн.добри резултати, но след време твърди, че окосмяването се е върнало.Явно при нея не работи добре уреда(светла кожа, по-светли косми).
След 4,5г ползване вече не се светкам всеки месец, а през 2-3, когато се сетя.
При мен по-слабо се повлияха(въпреки професионалните процедури) мишници и срамни устни.
Именно, че можеш да инвестираш една купчина пари и в професионална фото епилация и пак да няма УАУ резултати... Аз съм с лек тен още от лятото и тъмни косми, ходила съм на лазер само на Горна устна и се повлиява много добре..Знам че това не е магическа пръчка и няма как да изчезнат всички косми, но дори и да намали на 50% растежа на космите пак ще съм доволна..
Бръсна се на всякъде и е адски досадно, особенно лятото всеки ден или през ден да се минаваш на всякъде...

# 2 094
А само  първите 4 процедури ли правите през 2 седмици?

# 2 095
През две седмици докато останеш доволна от ефекта или поне да видиш че по-голям ефект от това няма да постигнеш, после само поддържаш. А колко процедури ще са това при тебе... не вярвам някой да може да каже. Може 4, може 6, може и повече, особено на някои зони. Мярках някъде че дори на втората-третата да сме доволни, пак се правело 4 да са през толкова време, но че не е проблем и повече да се направят така, ако се налага. Въпросът е да не се правят по-често от веднъж на 2 седмици, резултатът няма да е по-добър, само излишно увеличен риск от раздразнена кожа.
При мен също тези зони се повлияха по-малко, чудеса се случиха само на краката ми. Хем на краката са по-тънки косми отколкото под мишниците, примерно. Пак съм доволна де, при мен дори след бръснене врастваха косъмчета по краката и/или ставаха червени петънца като белези и ходех изключително и само с дълги поли и панталони, дори лятото. Доста беличка съм и се вижда и най-малкото нещо от самолет, сега поне кожата ми е ок.

# 2 096
Natka,благодаря.Значи ще правя през две седмици поне 6-7.На мен пък на триъгълника ми стават много враснали Confused много е неприятно,а преди съм нямала такъв проблем.

# 2 097
Искам да платя с карта.
Кредитна/дебитна карта ли да отбележа?

# 2 098
Искам да платя с карта.
Ами мисля, че да.. Аз не видях друга опция в сайта с карта

# 2 099
Искам да платя с карта.
Да, това е опцията за плащане с карта.

Общи условия