Philips - Lumea - фотоепилация

• 695 326
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 255
Според мен лично, по-разумен е обратният случай - процедури с професионален уред като основни и поддържащи с домашен уред. Моят случай е горе-долу такъв и от седмица на седмица все по-добър ефект виждам.

Това със събуждането на спящи косми... не знам, малко ми звучи като мит, честно казано. Пък и аз нямам намерение да спирам да се третирам за повече от, да кажем, година, ако се наложи. Както са се събудили, така пак ще ги приспя.

# 256
Здравейте, да споделя и аз моя опит с фотоепилаторите на Philips. Модела ми е д 250 000 импулса, но не съм сигурна точно коя серия, цената му беше около 500лв. Направих всичките процедури, добър ефект имам само над устната. На всички останали места, има малки участъци без, но като цяло не си струва емоцията този уред лично за мен. За това отива и за продажба, явно моята кожа не подлежи и няма да се повлиае.

# 257
  • Бургас, София
Здравейте, бих искала да попитам за белия молив, който използвате за бенки, какъв е? Нещо специално се продава с такава цел ли, тъй като не намирам достатъчно информация. Решила съм да се сдобия с апарат за домашна употреба, защото искам да си направя краката, а цената в салон е жестока. Иначе съм много доволна от резултатите в салона и се надявам да не съм безкрайно разочарована от уреда  Laughing Благодаря предварително и приятен ден.

# 258
  • Варна
Обикновен молив за очи, и най-евтиният върши работа  Peace
Аз да споделя, че си купих и очила от амазон, но е по-неудобно с тях, зелената светлина за готовност на уреда не се вижда хубаво.

# 259
Записвам се и аз в темата, за сега само ще чета  Laughing Имам желание да си взема фотоепилатор, но ми трябва повече информация преди инвестирането на тази сериозна сума  Mr. Green

# 260
  • София
Здравейте,  купих си Лумеа, модела с кабела. Днес направих втората процедура. Още след първата мога да кажа, че имам мнооого добър резултат. Честно казано не очаквах. Бях се епилирала предишния ден, на другия ден ММ ми направи този подарък /защото докато се епилирах за пореден път цял ден мрънках колко бързо растат гадните косми и все има, и явно му писна да ме слуша  Mr. Green/ Нямах търпение да пробвам и се "насвятках" въпреки епилатора. В упътването пише, че и след епилация може и реших да пробвам. Направих крака, ръце, триъгълник и подмишници. Ръцете и по-голямата част от краката бяха с епилатора, останалото обръснато. Много по-бавно растат и са доста разредени. Кожата ми е светла, а космите тъмни и твърди. Идеалната комбинация за фотоепилация май Simple Smile  Дано наистина ми действа така добре.
Проблем ми е каква схема да следвам, за да не пропускам или повтарям, където вече съм минала. Някой беше писал, че се разграфява с бял молив. Другия път ще пробвам, както и на бенките, че се притеснявам да не си навредя.
Прочетох доста от постовете в темата и мн ми помогнаха за това как се процедира и кое е важно. Благодаря и дано всички имат желания ефект!
Ще пиша по-нататък как се развиват нещата Simple Smile

# 261
Момичета, имате ли наблюдение върху Lumea Comfort sc1982 и как мога да разбера колко импулса остават още.

# 262
Момичета, имате ли наблюдение върху Lumea Comfort sc1982 и как мога да разбера колко импулса остават още.

Втора употреба ли ще го купуваш? Ако да, то тогава по никакъв начин не можеш да разбереш колко време още ще работи. Може и 1 път, може и години. Зависи как е ползван.
Ако уреда е нов, от магазина, спокойно ще го ползваш поне 10 години без да броиш импулси.

# 263

Втора употреба ли ще го купуваш? Ако да, то тогава по никакъв начин не можеш да разбереш колко време още ще работи. Може и 1 път, може и години. Зависи как е ползван.
Ако уреда е нов, от магазина, спокойно ще го ползваш поне 10 години без да броиш импулси.
Да,втора употреба за това се интересувам. Благодаря за отговора ☺

# 264
Точно с такъв уред не бих рискувала да е 2ра употреба.
Може да е ползван малко, но може и да е ползван от 3 жени всеки месец (майка+ две дъщери примерно), в продължение на няколко години.
Просто няма как да знаеш какво получаваш.  Peace

# 265
Здравейте. Колебая се дали да вложа пари във Philips Lumea 2009/00 (не знам дали има друг подходящ модел, който да е и за лице), тъй като до момента изобщо не съм се подлагала на такива процедури, затова се допитвам до вас. Мислех наесен да започна процедури с лазерна епилация в салон (за горна устна и брадичка).
Не знам дали да избера лазера в салон или фотоепилатора на Philips.. По-скоро въпросът ми е доколко е ефективен за лице и дали е по-добре от лазер при светла кожа, косми - някои тъмни, други по-светли, изискващи често скубане. А по тялото - навсякъде са бръснати, та там са си тъмни и твърди, растат всеки ден общо взето ... И още нещо - Lumea може ли да се ползва на интимна зона. Simple Smile Благодаря предваритено!

Последна редакция: нд, 29 май 2016, 02:55 от Marilinaa

# 266
По първия въпрос - няма как да разбереш, докато не направиш 4-5 процедури
По втория - да аз ползвам изцяло навсякъде Peace
За мен избора е добър. За мъжа ми още по-добър. При него резултата е просто супер!

# 267
Здравейте, аз съм след 4-та процедура, но все още няма ефекта WOW. Там където повечето дами споделят че има най-бърз ефект, при мен липсва. Триъгълника и подмишниците при мен се влияят най-трудно до сега.
След 5-та процедура употребата на фотоепилатора се разрежда искам да попитам дали някой е пробвал да се светка на по-кратък интервал от време и как му е повлияло, защото в книжката не пише Simple Smile
Благодаря предварително Simple Smile

# 268
Bertichka, мерси за отговора. Разбира се, но би било неприятно да се дадат 800-1000 лв и да се установи, че няма ефект. Затова питам някой ако има опит с подобен тип косми ( окосмяване долна и горна устна) да сподели. Rolling Eyes
По отношение на тялото - интересува ме бръснати косми влияят ли се или при по- тънките е по-добре Simple Smile

# 269
Горна устна - имам ефект много добър. Има какво още да се желае, но съм доволна.
Бръснати (след преминат курс с лазер преди години) косми на крака, триъгълник, подмишници се повлияват също много добре при мен.
Ръцете най-слабо се повлияват сякаш, тях основно съм ги скубала с епилатор, космите са тънки и по-светли от останалите ми.

Общи условия

Активация на акаунт