Philips - Lumea - фотоепилация

• 695 384
  • 3 051
  •   2
Отговори
# 270
Мерси! Звучи много добре Simple Smile Май наесен ще се купува тази джаджа Wink

# 271
Bertichka, мерси за отговора. Разбира се, но би било неприятно да се дадат 800-1000 лв и да се установи, че няма ефект. Затова питам някой ако има опит с подобен тип косми ( окосмяване долна и горна устна) да сподели. Rolling Eyes
По отношение на тялото - интересува ме бръснати косми влияят ли се или при по- тънките е по-добре Simple Smile
Ами просто ако се сравнят отговорите на 10 дами от темата няма да има еднакви. На една се повлиява една зона добре, на друга друга. Има случаи, които казват, че няма ефект... Наистина няма как да знае човек, преди да направи няколко процедури, защото явно е строго индивидуално  Peace

# 272
Здравейте. Имам Lumea 2005 от 2 месеца. Ползвала съм го 3 пъти за крака, мишници и интим. Ползвам го на всеки 2 седмици като помежду тези две седмици продължавам да се бръсна. За момента не забелязвам видим ефект с изключение на някои места, където се получават участъци с дупки. Мислих си дали факта, че не се бръсна само преди обработване на зоните, а по-често не намалява ефекта от уреда или просто трудно се повлиявам. Бих искала да споделя също,че имам и хормонален дисбаланс, който би трябвало да бъде овладян в най-скоро време и съм наясно,че проблемите с хормоните също имат влияние върху неефективността на уреда. Надявам се,че с времето ефектът ще дойде. Ще споделя има ли такъв след 5-тата процедура. Междувременно ще се радвам да споделите вашето мнение. До скоро:)

# 273
Сигурна съм, че бръсненето между процедурите не оказва негативно влияние върху ефекта на уреда.
За хормоните, и аз имам хормонални проблеми, това което ме тревожеше най-много беше да не се появят някакви пигментни пента от силната светлина+разстроени хормони, но засега не наблюдавам нищо тревожно. Космите ми се повлияват отлично.
Много съм щастлива и от елиминирането на мустака, където косъмчетата ми бяха бая позасилени, пак от хормонА, сега няма почти нищо, чак не ми се вярва.

# 274
Искам да попитам за корем използвате ли го и на колко минути?

# 275
А някоя от вас ползва ли го за кръст/гръб и ако да, с какво обработвате преди ползване космите в тази област?

# 276
Аз съм след 5-та процедура. Сега трябва да разреда употребата, но за съжаление при мен под мишниците и триъгълника няма желания ефект и мисля да продължа през 2 седмици.
Има ли някой с подобен случай?
Горната устна съм я третирала преди години с лазер, но и при нея все още няма много ефект Sad

# 277
Аз съм след 5-та процедура. Сега трябва да разреда употребата, но за съжаление при мен под мишниците и триъгълника няма желания ефект и мисля да продължа през 2 седмици.
Горната устна съм я третирала преди години с лазер, но и при нея все още няма много ефект Sad
Аз  Peace
При мен триъгълника не се повлия както ми се искаше. Иначе аз направих 8 процедури през 2 седмици, просто защото се обърках, че трябва да са 8, а не 5  Laughing

# 278
Аз  Peace
При мен триъгълника не се повлия както ми се искаше. Иначе аз направих 8 процедури през 2 седмици, просто защото се обърках, че трябва да са 8, а не 5  Laughing

Bertichka, Какъв е резултата след 8 процедури през 2 седмици Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Остана ли доволна от резултата?

# 279
Pajarito, ами какво да ти кажа. Не е УАУ ефекта при мен, но са значително по-разредени. В първите 7-8 процедури беше много добре. Сега не съм правила поддържаща от 2 месеца и на места са пак по-сгъстени, но след 1 процедура пак се поразреждат.
Държа да отбележа, че не съм много стриктна и затова и резултатите сега не са ми толкова добри.
При моя мъж обаче е просто супер!
Наистина яд ме е че не го снимах преди и след, защото миналата година беше съвсем друго нещо! Сега е с поне 80% по-малко окосмяване по гърдите.
На мен подмишниците най-добре ми се повлия. Буквално 5-10 косъма.
Но явно е много индивидуално и човек докато не понаправи няколко процедури няма как да разбере.
Лекарства, хормони, цвят и гъстота на космите всичко влияе ooooh!

# 280
Момичета, какво ще кажете за модела на Филипс Лумеа 1981? Значително по-евтин е и се използва за лице и тяло. В момента го има на изплащане без лихва и съм му хвърлила око.

# 281
Здравейте Simple Smile Напоследък много се замислих дали да не си взема Лумия и след като почетох написаното в темата, реших, че ще си купя. Но доколкото разбрах не е добре да се прави през лятото и е най-добре да се започнат процедурите през зимните месеци, така че ще изчакам. Много ми бяха полезни всички неща, които сте си писали по темата, но не намерих отговор на нещо, за което се чудя - след като са направени първите процедури и да речем се вижда ефект, какво се прави като дойде лятото, за да се поддържа ефектът, след като не е добре да се правят тогава процедурите? А също така след колко на брой процедури на период от 2 седмици, се преминава към такива на след месец? Предварително благодаря Simple Smile

# 282
Първите 4-5 процедури са на две седмици. А за  лятото използва се, но после за известно време не трябва да се излагаш на слънце.

# 283
Използвам го вече от 3м.но не през 2 седмици както пише,а през 10-ина дни горе долу.Използвам го най-вече върху зоните на под мишниците като ги третирам с фотоепилатора след бръснене няколко дни и забелязх оредяване.Върху зоната на бикини линията има също ефект като го използвам отново няколко дни след бръснене и на места оредяват.На краката е със същият ефект и мога да кажа,че ако някоя от вас има чувствителна кожа-каквато е моята защото преди от другите обикновени епилатори на кожата ми се появяваха пъпчици особено по краката а сега с фотоепилатора този проблем го нямам.Използвам го и на предмишниците където имам доста голям ефект и наистина след 4-5 процедури косъмчетата изтъняват и оредяват.Използвам го и сега през лятото но не се излагам много на слънце.

# 284
Бременността ми свърши, родих и се оказва, че няма да кърмя... съответно мисля да възобновя процедурите.
Предполагам, че подмишници и интим не са проблем да ги правя сега лятото?  Thinking Все пак няма да ги излагам на пряко слънце.  Thinking
Краката ще подновя есента за да не рискувам да се появят петна...
Дано хормоните ми са се "наместили" и да има ефект, както когато почнах.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт