Philips - Lumea - фотоепилация

• 696 059
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 2 580
Здравейте, търся съвети за брадичката. На първа процедура съм, но започна много гаден растеж. Разбира се, няма как да ходя в този вид, досега бях абонат на пинсетата, но съм решила да дам шанс на Лумеа. Приемам препоръки и мерси предварително на всички отзовали се.

# 2 581
  • Стара Загора
Фотоепилаторът ми прави номера... С 1997 съм. За 5-ти път искам да го използвам сега (последно го използвах преди 2 седмици), но като го включа и наглася на стеента върви 10-тина секунди и се изключва... а вече не иска и да се включва въобще. Не знам какво да правя Frowning

Последна редакция: ср, 05 юни 2019, 22:34 от ❇Sisi_91❇

# 2 582
Фотоепилаторът ми прави номера... С 1997 съм. За 5-ти път искам да го използвам сега (последно го използвах преди 2 седмици), но като го включа и наглася на стеента върви 10-тина секунди и се изключва... а вече не иска и да се включва въобще. Не знам какво да правя Frowning

И при мен на третото ползване се изключваше. Нямам обяснение защо. Оставих го за няколко часа и след това продължих като си работеше нормално. И на мен ми е чудно защо се изключва.

# 2 583
  • Стара Загора
Тръгна и започнах да се светяквам. Вече се чудя дали аз не съм набутвала до край кабела във фотоепилатора, но пък няколко пъти го махах и слагах.
Ръцете ми са леко потъмнели, пуснах 2-3 импулса и доста ми запари. Определено чак на есен ще го използвам пак върху тях, но въпросът ми е кога ще е подходящо отново да започна процедури върху кожата с тен.

Приложението за телефон за мен вече е неизползваемо. То дава поддържаща процедура чак юли месец, но аз си продължавам през 2 седмици на местата, които не излагам на слънце в момента или по принцип (крака, подмишници, триъгълник), но не мога да отбележа тези процедури.

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 12:31 от ❇Sisi_91❇

# 2 584
  • София
Аз също продължавам с процедурите, на 1.06 беше пета процедура.
Не планирам почивка, така че продължавам да се святкам през две седмици. Докато нося сака и панталони мисля, че е ок.

За мен приложението за телефона също е неизползваемо.

# 2 585
  • Стара Загора
Аз вече не смея на ръцете. Преди две седмици, като се святках на другите места, пропуснах ръцете, тъй като бяха поизгорели, сега стоят леко по-тъмни, и снощи пуснах 2-3 импулса и много ми запари на кожата. Аз затова и попитах колко време след придобиване на тен може отново да се започне третирането на кожата с фотоепилатора. 

# 2 586
В книжката пише за тена. Снощи го четох, но забравих.

# 2 587
Аз вече не смея на ръцете. Преди две седмици, като се святках на другите места, пропуснах ръцете, тъй като бяха поизгорели, сега стоят леко по-тъмни, и снощи пуснах 2-3 импулса и много ми запари на кожата. Аз затова и попитах колко време след придобиване на тен може отново да се започне третирането на кожата с фотоепилатора. 
Имаш ли тен, все така ще е. Като избледнее, тогава няма да ти пари.

# 2 588
  • София
Здравейте, търся съвети за брадичката. На първа процедура съм, но започна много гаден растеж. Разбира се, няма как да ходя в този вид, досега бях абонат на пинсетата, но съм решила да дам шанс на Лумеа. Приемам препоръки и мерси предварително на всички отзовали се.
Лицето беше основната причина да взема фотоепилатор. Аз ги скубя и между процедурите. Тъй като растат много бързо ги светкам всяка седмица. До тук съм много доволна от резултата. Много изтъняха и се забавиха. Два пъти ги махах и с крем депилатор. Това е индикация за това колко са изтънели. Преди това си бяха много сериозни косми. Чак ми боцкаха когато не са оскубани.

# 2 589
Лицето беше основната причина да взема фотоепилатор. Аз ги скубя и между процедурите. Тъй като растат много бързо ги светкам всяка седмица. До тук съм много доволна от резултата. Много изтъняха и се забавиха. Два пъти ги махах и с крем депилатор. Това е индикация за това колко са изтънели. Преди това си бяха много сериозни косми. Чак ми боцкаха когато не са оскубани.

Благодаря за съвета! На коя процедура си?

# 2 590
  • София

Благодаря за съвета! На коя процедура си?

На 6-7 процедура съм.

# 2 591
А Philips Lumea знаете ли дали е подходяща за интимната област?

# 2 592
Подходящ е за всички зони. Тук е писано за всички зони, момичетата са доволни.
Аз имам един въпрос. Тъй като имам петно от лазерна епилация на устната дали е уместно да се щтракам сега там? Някой има ли същия проблем? Да не задълбоча петното?🤦♀

# 2 593
При това силно слънце, не бих рискувала с лицето.

# 2 594
  • Пловдив
Здравейте, знам че е коментирано, ама да ви питам, колко време след процедура може да се излагаме на слънце/солариум?

Общи условия

Активация на акаунт